Avene Opaľovací krém SPF 50 s minerálnou obrazovkou - recenzia

Prevencia

Ahoj všetci! Tento krém, s vysokým ochranným faktorom, som vzal na leto.

Výrobca uvádza, že tento nástroj je vhodný pre citlivú a precitlivenú pokožku, ako aj pre atopickú pokožku detí, dospelých, ochranu čerstvých jaziev a jaziev, po chirurgických zákrokoch a dermatologických zákrokoch. Hypoalergénne, nekomedogénne. Bez chemických vôní a filtrov.

Otvorenie trubice, bol som nepríjemne prekvapený hnedou farbou, ktorú tento krém má. Veľmi dlho som zaváhala, než som ju aplikovala na tvár, preskúmala som ju, cítila som ju... To je dôvod, prečo ma napjala. Nuž, zvykla som si na to, že krém by mal byť presne biely alebo béžový, mliečny odtieň. Ale nie tak temný. A tak som sa konečne rozhodol a položil ho na tváre))

Musím povedať, že moja koža je skôr opálená, krém pri aplikácii bol distribuovaný normálne, ale tento hnedý odtieň sa ukázal byť o niečo ľahší ako môj súčasný tón a položil viditeľnú masku. Dokonca som sa pýtal sám seba na otázku, či som to nechal v lekárni? Možno namiesto smotany chytila ​​opaľovací krém alebo tonálny nástroj? Ale na krabici je napísaný v čiernej a bielej - opaľovací krém. Preto sa nemôže vyskytnúť žiadna chyba))

Keď som stál trochu pred zrkadlom v zmätku, začal som ho umývať pomocou roztoku micely Aven. Bavlnené vankúšiky mali rovnakú hnedú farbu ako samotný krém. Ako ste pochopili, nenosil som tento krém na kožu. Nemôžem povedať o jeho maskovacích vlastnostiach, pretože nemám naozaj čo maskovať, ale je dosť pravdepodobné, že zakryje malé nedokonalosti, a to môže byť dokonca určené výrobcom (ale potom prečo o tom nikde nepíšu?). S týmto krémom som sa pokúsila zakryť moju modrinu na nohe, a hoci sa to trochu rozjasnilo, bolo to stále viditeľné, ako predtým.

Vo všeobecnosti som sa rozhodol odložiť ho do konca februára a začiatkom marca. Možno na úplne nespálenej koži bude vyzerať prirodzenejšie...

Komentár Pripomienky užitočné? Áno 26 · Nie 18

Pri použití je možné a nie opálenie vôbec.

Keď sme išli do mora. Prirodzene kúpil všetky potrebné doplnky, začal som dlho pred samotnou cestou. A keďže zvyčajne horím za tri sekundy, pod horúcim južným slnkom, rozhodol som sa, že sa zachránim len super-maximum. Po prečítaní recenzie zastavil na opaľovací krém Avene SPF50. Tento krém je určený pre citlivú a veľmi ľahkú pokožku. Nemôžem s istotou povedať, ale podľa mojich skúseností poviem, že som ho použil na ochranu pokožky mojej dcéry. Ako každý opaľovací krém, Avene SPF50 by sa mal aplikovať tesne pred odchodom von, malé množstvo krému by malo byť rovnomerne rozložené po celom tele. A aj keď ste na slnku na dlhú dobu, mali by ste ho permanentne zasiahnuť. A samozrejme, krém sa aplikuje po každom kúpaní vo vode.
Vzal som so sebou malú fľašu s objemom 50 ml, to bolo dosť pre nás na 14-dňový odpočinok.
Tento krém má veľmi vysoký stupeň ochrany. Treba to však vziať do úvahy, pretože pri správnom používaní sa opálenie vôbec nelepí. O niekoľko dní neskôr ju jej manžel odmietol používať slovami. Chceš Čo by som prišiel z juhu ako zo severu. Áno, a ja to tak aktívne začínam používať. Preto, ak ste na mori, musíte si vybrať krém, ktorý nemá takú silnú opaľovaciu ochranu. Výborný, tento krém bude vyhovovať tým, ktorí sú kontraindikovaní opaľovať sa.

Komentáre

Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre. Môžete byť prvý.

Otvorili sme kanál v Yandex Zen. Odoberať!

Recenzie na Avene spf 50

Vráťte chuť prírodného čaju!

SOLGAR 100% Prírodné doplnky stravy Premium

KATEGÓRIE

POPULÁRNE ZNAČKY

POPULÁRNY TOVAR

KATEGÓRIE

POPULÁRNE ZNAČKY

zaujímavý

Starostlivosť o ergonómiu a ekológiu pomocou zubných kefiek RADIUS

Zoznámte sa s unikátnym setom pre intenzívne bielenie!

KATEGÓRIE

POPULÁRNE ZNAČKY

POPULÁRNY TOVAR

KATEGÓRIE

POPULÁRNE ZNAČKY

zaujímavý

Avene - ochrana pred slnkom pre najcitlivejšiu pokožku

KATEGÓRIE

POPULÁRNE ZNAČKY

zaujímavý

Zoznámte sa s hardvérovou kozmetikou WELSS!

Liečenie tváre a tela pomocou zariadení Gezatone

KATEGÓRIE

POPULÁRNE ZNAČKY

zaujímavý

Uriage - starostlivosť o jemnú kožu detí a batoľat

Bezpečná a efektívna starostlivosť o vás a vaše dieťa

Značky-A

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

YSTHEAL - starostlivosť o pleť po 25 rokoch

Značky-B

Značky-C

Značky-D

Značky-E

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Elancyl Slim Design - hladšia, elastická a utiahnutá koža

Značky-F

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Filorga Hydra-Hyal - hydratovaná, vyhladená pokožka svieti s mladosťou!

Značky-G

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

GiGi - kombinácia prírodných prírodných zložiek a výrobkov s vysokou biotechnológiou

Značky-H

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Vedúce laboratórium profesionálnej kozmetiky v Izraeli

Kórejská kozmetika na starostlivosť o tvár a telo

Značky- I

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Svojim novým asistentom povedzte „ahoj“ - revolučné špirálové elastické pásky-náramky na vlasy

Značky-J

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Skúste špičkové japonské masky.

Johnny's Chop Shop je štýlová kozmetická linka pre chlapcov, ktorí chcú vyzerať skvele!

Značky-K

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Energia rastlín pre krásu vlasov

Značky- L

Značky-M

Značky-N

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Dermatokozmetika pre starostlivosť a kombinovanú liečbu mastnej a mladistvej problémovej pleti

Nuxe - optimálna kombinácia prírodných zložiek, efektívnych technológií a luxusných textúr.

Značky-O

POPULÁRNY TOVAR

Značky-P

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Balzamy na suché, popraskané a podráždené pery a pokožku

Značky Q

POPULÁRNY TOVAR

Značky-R

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Revolúcia vo svete šampónov - kvalitatívne nové zloženie v high-tech vákuovom balení

Značky-S

Značky-T

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

TONY MOLY je misa plná štýlu a krásy.

Spoľahlivé dermo-kozmetické prípravky na starostlivosť o novorodencov, deti a dospelých

Značky- U

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Uriage - Hyseac - ideálna liečba pre problémovú kožu 01.11.2017

Značky - V-Z

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Posilňujúci účinok proti známkam starnutia

Weleda hydratačné balzamy na pery obklopujú vaše pery žiarou prirodzenej krásy!

Značky AZ

Značky 0 až 9

POPULÁRNY TOVAR

  1. recenzia
RECENZIA
CENTRUM ZDRAVOTNEJ KOŽE
Recenzia SPF 50 Opaľovací krém s 50 ml minerálne obrazovky (Avene, Suncare) t

Pisarenko Nadezhda Moskva (na okraji Moskvy) 4. február 2017 |

Opaľovací krém SPF 50 s minerálnym sitom 50 ml (Avene, Suncare)

Závery: Podobne ako pomarančový krém od Ivana je pre mňa veľmi ťažká. Tvár po krém je veľmi biela, ale určite nemôže byť nazývaný mínus, že on a opaľovací krém. Pri nosení krém vždy chcete umývať, krém je vždy cítil na koži. Som rád, že prišiel k mnohým. Bohužiaľ, nepatrím k takýmto. Ak je to možné, skúste najskôr v sonde

Lyubov Egorovna KALUGA | 22/22/2018 |

Závery: Výborný krém. Pre moju pokožku je to len balzam, ale
kúpte ho takmer v žiadnom prípade, a to ani v lekárňach, ani
kozmetické obchody nie. Možno je to naša v Kaluge.
Ďakujeme za takýto produkt. Lyubov Egorovna

[email protected] Kemerovo | 01/14/2018 |

Závery: Veľmi kvalitný kozmetický prípravok na opaľovanie tváre. Z názvu (s minerálnym sitom) vyplýva, že krém funguje ako plátno - a to veľmi presne odráža hlavnú funkciu tohto lieku: doslova „odrádza“ od slnečných lúčov. Moja koža je tmavá a rýchlo sa opaľuje. Pomocou tohto krému, takmer celé leto prešlo ako "biely-šľachtic aristokrat" (ale to je v režime mestského leta - bez pláže na svahu). Okrem toho krém nesuší pokožku (tento „vedľajší účinok“ sa často nachádza v produktoch C3), mierne zvlhčuje, dokonca skrýva niektoré nedokonalosti pokožky. Aby však krém na mňa urobil taký dobrý dojem, určite by ste mali povedať, ako ho správne používať: musíte ho aplikovať 30 minút pred odchodom z domu - počas tejto doby bude schopný „zapadnúť“ do vašej pokožky. Všeobecne by som radil algoritmus pre použitie tohto nástroja, rovnako ako akýkoľvek tónový nástroj: starostlivé opeření vo všetkých oblastiach (okrem očí) tváre a krku. Áno, čas nezachráni, ale výsledok stojí za to - žiadne popáleniny a začervenanie.

Slečna Moskva 10. 6. 2017 |

Závery: Bohužiaľ, ja som sa s týmto krémom nepáčil, bolo to nepríjemné, ale ja som bol vinný, pretože som si vybral trochu zle. Dúfam, že moja skúsenosť pomôže niekomu. Tento krém je ideálny pre horúce podnebie a horúce slnko. Najmä pre výlety, vrátane mora, pretože je odolný voči vode. Krásne v lúčoch Blízkeho východu. Účinne chráni aj najcitlivejšiu a alergickú pokožku a vytvára špeciálny minerálny film. Nespôsobuje podráždenie. Avšak pre každodenné používanie v mestách nie je vhodné, s ktorým tento cieľ a nadobudol ho. Krém má hustú a pomerne mastnú konzistenciu krémovej farby, mierne okysličovanú v skúmavke. Ľahko sa distribuuje, ale silno padá na pokožku. Je potrebné počkať, až sa namočia. Vytvára hmatateľnú závoj na tvári, pretože textúra je hustá, trochu zjemňuje tón. V niektorých podmienkach to vôbec nesedelo, ale v iných to bolo vynikajúce. Je potrebné zohľadniť jeho ciele.

Funtikova Lily Pyt-Yah | 30.6.2016

Účinnosť, hodnotenie 5

Účinok je prinajmenšom pigmentácia na tvári, ktorá sa používa dvakrát denne.

Hodnotenie textúry 5

Mierne hustý, ale taký krém je vždy biely a hustý, pohodlný na koži, nie je pokrytý pórmi.

Ziskovosť / náklady, rating 5

Spotreba je veľmi ekonomická.

Závery: Páči sa mi kombinácia smotany, snehobielej kože, po nej nie sú žiadne ďalšie vrásky a nezrovnalosti.

Yulia P. Kharlova Omsk | 06/20/2016 |

Účinnosť, hodnotenie 5

krém účinne chráni pred slnkom, zabraňuje vzniku pigmentácie.

Hodnotenie textúry 5

hrubý, modrastý krém, tuk

Ziskovosť / náklady, rating 5

Závery: pre použitie v krajine je celkom prijateľné, ale "v ľuďoch" s modrou, odvážnou tvárou, ja by som ísť. odôvodňuje, nepridáva pigmentáciu.

[email protected] Petrohrad | 24/05/2016

Účinnosť, hodnotenie 3

Vybral som si tento krém ako hypoalergénny bez čítania recenzie. Keď bol aplikovaný na tvár, bol veľmi rozrušený. Krém je hrubý, hrubý, veľmi bieliaci, ale nie niečo, čo bieli, ale rovnako ako zinková pasta namočenú v bielej vrstve a nie je absorbovaná. Pri pokuse rozdrviť na koži zdôraznil odlupovanie. Musel som spláchnuť.

Textúra, hodnotenie 3

nepáčilo sa mu textúra, veľmi hrubá, veľmi vybielila kožu (aj keď nie som tmavá, svetlá), neabsorbovala

Ziskovosť / náklady, rating 5

Závery: nepáčilo sa, sklamaný z nákupu. No, to nespôsobilo alergie

[email protected] Rostov na Done | 05/10/2016

Účinnosť, hodnotenie 5

Miloval tento ochranný krém. Na rozdiel od mlieka tej istej spoločnosti sa krém necíti na tvári, trochu sa rozjasňuje a dokonale chráni pred slnkom. Mnohí spochybnili nákup tohto nástroja na mysli, relatívne vysokú cenu a malé množstvo. Ale ja si dovolím poznamenať, že opaľovací krém je # 1 vec v kozmetike. Pýtate sa prečo? Vzhľadom k tomu, že je potrebné použiť v nasledujúcich prípadoch: 1. akné, akné (tak, že sa nezhorší!) 2. keď ste na ulici od jari do jesene v slnečných hodinách ako v centrálnej časti Ruska a na juhu regiónov a ešte viac v horúcom podnebí! pri použití prípravkov s kyselinami - inak pigmentácia! 3. pri použití výrobkov s peroxidom benzoyl (Baziron) - inak pigmentácia! 4. Ako zabrániť starnutiu pokožky, vráskam... (5. pre rovnomerné opaľovanie tváre

Hodnotenie textúry 5

Textúra je belavá, je dobre rozložená po koži, nie je absorbovaná okamžite, budete musieť počkať 5 minút.

Ziskovosť / náklady, rating 5

Ako som už povedal, objem tohto nástroja je malý, ale myslím si, že je to dosť na leto. Po dobu 1 sezóny stráca otvorené ochranné činidlo svoje vlastnosti.

Závery: Ochrana vašej kože pred slnkom je svätá vec. Úplne dôverujem značke Aven. Veľmi sa mi páčil tento krém, počnúc balením a končiac tým, že nemusíte dodatočne používať denný krém, hydratačný je dosť. Ale ja som sa uchýliť k takémuto zníženiu "vrstiev" na tvári, len ak opustím dom hneď ráno. Nepovažujem za potrebné, aby ste SPF rozmazali aj v tých dňoch, keď sedíte doma celý deň.

Volik Elena Anatolyevna Kanevskaya | 06/05/2016

Účinnosť, hodnotenie 5

Krém je veľmi hustý, dobre chránený pred slnkom, veľmi vysoký stupeň ochrany. Krém s minerálnym sitom, dobre a pevne pokrýva pokožku.

Hodnotenie textúry 5

Veľmi hustá, zanecháva po aplikácii trochu belavú farbu, ale ak budete chvíľu čakať, krém sa takmer úplne vstrebe.

Ziskovosť / náklady, rating 5

Spotreba úsporná, na aplikáciu potrebujete trochu peňazí, pretože Ak použijete veľa krému, bude ťažšie namočiť.

Závery: Dokonale chráni pred slnečným žiarením, vysokým stupňom ochrany, mierne bielia. Vhodné pre make-up. Používam ho namiesto tonálnych prostriedkov.

Rasputina Tatyana 30.4.2016 |

Účinnosť, hodnotenie 5

Krém s prekvapením: keď som prvýkrát použil, bol som vystrašený. Krém na tvári vyzeral ako tonálny prostriedok, ľahší v tónoch o päť. Po 15 minútach sa úplne vstrebáva. Nie je lepkavý, nie lesklý, nie je cítiť na tvári, takže sotva znateľný belavá značka, ale nie je kritický. Pre mňa je obzvlášť dôležité, aby bol krém minerálny.

Hodnotenie textúry 5

Silný, biely, s parfumom.

Ziskovosť / náklady, rating 5

Spotreba závisí od účelu a frekvencie používania.

Závery: Cream sa páči. Objem 50 ml by mal stačiť na celé leto; Myslím si, že takýto vysoký stupeň ochrany v mestských podmienkach nie je potrebný každý deň.

Tatyana K. Moskva 24/24/2015

Účinnosť, hodnotenie 5

Ideálny krém pre ľudí s citlivou pokožkou, vlastníkmi post-akné alebo pigmentácie. Vďaka nemu sa jeho tvár mohla opaľovať rovnomerne, nie „zafarbená“

Hodnotenie textúry 4

Jediný negatív je hrubý krém. Nie je absorbovaný až do konca! Nie je tučné, ale je husté

Ziskovosť / náklady, rating 5

Sampler na jeden a pol týždňa morskej rekreácie

Závery: Budem určite kupovať občas. Nespálí sa alebo nespôsobuje pigmentáciu. V tomto prípade je Spf 50 viac ako vhodné, ale kvôli rovnomernému odtieňu pleti môžete ísť veľa. 5!

Pogorelnikova Marina Alekseevna Zarechny | 11.11.2015 |

Účinnosť, hodnotenie 5

Krém dobre zvláda ochranu pred slnkom, ale pre môj typ pleti je príliš mastný a lesklý, a tiež veľmi zosvetľuje pokožku.

Hodnotenie textúry 5

Pomerne mastný krém ružovkastého odtieňa, silne lesklý a bieli pokožku. Ale našiel som spôsob, ako ho použiť.

Ziskovosť / náklady, rating 5

Záver: Krém nie je pre môj typ pleti, ale našiel som spôsob, ako ho používať. Pridám trochu tejto smotany v tmavom odtieni nadácie a používať to takhle. Krém je vynikajúci, vhodný pre dievčatá so suchou a normálnou kožou.

AVENE SPF 50 opaľovací krém - recenzia majiteľa

Než si kúpite sprej na opaľovanie AVENE SPF 50, chcete si o ňom prečítať recenzie majiteľov, tých ľudí, ktorí už nejakú dobu produkt kúpili a používali. Na tejto stránke sa môžete zoznámiť s názormi zákazníkov o produkte. Po prečítaní recenzií skontrolujte špecifikácie, pozrite sa na ceny, prečítajte si recenzie videí, vyberte internetový obchod a kúpte si ich. Ak ste vlastníkom tohto zariadenia, nechajte svoj názor na vlastníkov stránok fóra. Priemerná cena: 2023 rubľov.

Plusy: Skvelé zariadenie!

Nevýhody: Úprimne, až do odhalenia

Komentár: Používam ho na chvíľu, veľmi sa mi páči a som so všetkým spokojný. Budem študovať ďalej.

Číslo položky: 7376014

Top produkty

Zaujímavé ponuky

Odporúčame vidieť

Optimálny tovar

Mobilné telefóny, tablety, príslušenstvo, počítačové vybavenie, herné konzoly.

Prečítajte si popisy produktov, pozrite si špecifikácie a parametre, pozrite si fotografie a video materiály, vyberte a kúpte!

Recenzie na Avene spf 50

Môžete ma nadávať, ale v skutočnosti som sa nikdy nezaujímal o ochranu pred slnkom, úprimne, zdá sa mi, že v Moskve je dosť málo SPF v minerálnom prášku medzi prácou a dopravou a pobyt v interiéri. Ale v Bretani prvýkrát som narazil na naozaj silné slnko - na prechádzku na začiatku mája sa môže dočasne zmeniť tvár na šťavnaté paradajky. A keďže som práve mal hotové kyslé šupky a vo všeobecnosti je to pochybné potešenie byť paradajkou, rozhodol som sa mať silnú obranu.

Čo ste SPF 50+? Tento rok Aven obnovil svoje zostavy a uvoľnil opaľovacie krémy v niekoľkých verziách: od ľahkej emulzie až po bohatú textúru smotany. Okrem toho, lineup pridal opaľovací krém s tónom, opaľovací krém bez vône, krémy na problémovú pokožku s označením Cleanance. K celej línii bola pridaná aj značka „bez bielych škvŕn“ a „dotyková matná“, teda „matná povrchová úprava“, ktorá je tiež celkom dobrá, pretože mnohé krémy so strednou a vysokou ochranou neúprosne svietia po aplikácii. Dôležitá zmena: krémy tejto línie obsahujú chemické filtre, čo znamená, že každé dve hodiny by sa mal tento krém obnoviť, čo je, samozrejme, trochu drahé. Keď si však vezmem niekoľko dôležitých blokov zo zátvoriek, myslím si, že Avenova línia bola veľmi úspešná!

Na jeden slnečný deň, pod akým druhom drogy som si kúpil, som prvýkrát kúpil opaľovací krém s tónom (aj keď koľkokrát som si dal sľub!). Samozrejme, myšlienka je vynikajúca, dva v jednom a večné dilema, make-up alebo ochrana, zmizne. Ale napriek tomu... keď urobíte krém s 50+ ochranou, pravdepodobne premýšľate o ľuďoch so svetlou pokožkou, ktorí očividne nesvietia zlatistým opálením po šedej zime? Tak prečo je opaľovací krém tak tmavý? Z fotografie vidíte, že je stále celkom dobre zatienený, ale aj po úplnom zatienení je rozdiel viditeľný.

Všeobecne platí, že krém je dobrý, udržuje dobre, neplavá, nezostáva v póroch a dáva veľmi jemný a krásny vzhľad aj na kombinovanej pleti s viac či menej mastnou t-zónou. Pravda, zdalo sa mi, že jeho brat bez tónu s rovnakou ochranou má svetlejšiu textúru. Mimochodom, o SPF 50+ bez tónu, poďme na najpozitívnejšiu časť prehľadu!

Avène veľmi vysoká ochrana SPF50 + je naozaj veľmi dobrý opaľovací krém: dokonale chráni pred slnkom (kontrolovaná chôdzou za slnečného dňa pozdĺž mora), dokonale hydratuje pokožku, rýchlo vstrebáva a dodáva príjemne jemne hodvábny povrch. Krém je pomerne ľahko aktualizovať a nosiť so sebou vďaka novej forme uvoľnenia - trubice s dávkovačom. Pre použitie iba jedného alebo dvoch kliknutí. Dodám, že krém je úplne nelepivý a necíti hustú vrstvu ani na kombinovanej pokožke.
T-zóna, podľa môjho názoru, krém nie je tuk, ale nie je matný, ale suché oblasti dokonale zvlhčujú.

Keď už hovoríme o prevedení, robí bieliaci krém? Povedal by som, že krém zosvetľuje pokožku (cíti rozdiel) a mierne vyrovnáva celkový tón. Samozrejme, že na svetlej koži taký povrch je veľmi krásna, najmä v kontraste s jasnými trblietkami, napríklad, ale na tmavšej - má SPF50 + tmavšiu pokožku?

Ale vo všeobecnosti, nenechajme sa neopodstatnene, súdime sami, ako krém vyzerá na koži: takmer najvyššia zložitosť je číslo pre blogger krásy, fotografia je takmer bez make-upu:

(z make-upu maskary, korektora a lesku YSL Fuchsia Oran)

Avene Veľmi vysoká ochrana SPF 50+ je podľa môjho názoru skvelý krém! Samozrejme, SPF 50+ je skôr „prechádzkou verziou“, takže make-up môže byť tvrdý a krém musí byť aktualizovaný každé dve hodiny, ale Avene SPF 50+ plní svoju úlohu o viac ako 100%. Preto, ak náhle hľadáte silnú ochranu pre nadchádzajúce slnečné dni, odporúčam vám venovať pozornosť aktualizovanému riadku Aven a dúfam, že vás, rovnako ako ja, príjemne prekvapí.

A ktorá línia opaľovacích krémov sa vám páči? Aký ochranný faktor zvyčajne používate? Ako chránite svoju pokožku pred slnkom? Poďme diskutovať o tejto letnej otázke! :)

Najlepšie opaľovací krém s spf 50: recenzie, maximálna ochrana pred slnkom

Opaľovacie krémy so spf 50 v obchodoch sú takmer po celý rok. To je len od konca septembra do začiatku mája, migrujú z najvýraznejších miest do dolných políc a znateľne klesajú. Je to kompetentné? Stojí to za to, nasledovať príklad merchandisers, venovať im pozornosť a drotiť najmä v letnej sezóne? Prečo sú krémy so spf50 považované za anti-aging? Je možné nahradiť drahý slnečný krém maximálnou ochranou lacným ekvivalentom? A čo je najdôležitejšie, prečo sa oplatí vybrať ochranu 50? To všetko je nový experiment krásy časopisu WANT.

SPF 50 - ČO JE TO?

SPF 50 je faktor ochrany pred slnkom. Číslo 50 - znamená zablokovanie 98-99% celkového množstva slnka dopadajúceho na pokožku.

Krémy so spf 60-70-80-100 neexistuje, to je všetko - marketingový trik

KTORÝ SUŠI S SPF 50?

Majitelia svetla, ľahko horiacej kože nie sú náchylné k spáleniu slnkom.

Dievčatá, ktoré majú sklon k pigmentácii (tmavé perzistentné škvrny na koži)

Po aktívnych kozmetických procedúrach (laser, šupky, leštenie atď.)

Pri priamom slnečnom svetle v najnebezpečnejšom období slnečnej aktivity od 10 do 16 rokov

Deti do 10 rokov

Valentina, 26 ročná: „Mám dobrú hladkú pokožku s príjemnou tmavou pleťou a nikdy nemala problémy s činením, kým som po odpočinku v Španielsku nenašla pod očami oválne hnedé škvrny. Spýtal som sa kozmetičky - povedal, pigmentácia, nepoužívam spf. Odporúčala podstúpiť peelingový kurz, aby sa jej zbavila a naďalej využívala ochranu. A ak vôbec strelím skóre, tak tieto miesta pôjdu po celej tvári. Zvýši sa riziko rakoviny kože. Dohodnuté, ale čo robiť? Krása a zdravie sú dôležitejšie. “

PREČO JE MAXIMÁLNA OCHRANA PROTI SUNU?

Ochrana proti pôsobeniu svetla, pigmentácie, vrások, suchej pokožky

Prevencia rakoviny kože

Eugenia, 33 rokov: „10 rokov s manželom ideme 2 krát do roka na odpočinok v južných krajinách. Tentoraz si vybrali Thajsko. Všetko bolo skvelé - chodili sme, kráčali, ležali na pláži, až kým som nebol prevezený do miestnej nemocnice s najsilnejšími alergiami - diagnózou: počiatočná fáza rakoviny kože. Teraz, so smútkom, si pamätám všetky tie roky, ktoré nevedomky strávili na slnku bez klobúkov, bez ochrany, v samotnom slnku! Ako sa chválila svojim priateľom krásne opálenie - to je blázon! Teraz sú bieli, ale zdraví, a ja som na pilulkách a pod silnou vrstvou spf 50. “

KEDY POTREBUJETE POUŽÍVAŤ KRÉM S SPF 50?

V zime - počas behu a peelingu

Na jar - ženy nad 40-45 rokov,

V lete - na pláži, letovisko

Na jeseň - pre tých, ktorí trávia väčšinu dňa na ulici, majú ľahký typ pleti

Celoročne - pre ľudí s hyperpigmentáciou a albínmi

Svetlana, 44: „Tak dlho, ako si spomínam, som použil denné krémy so spf 20-30, kde som si ich prečítal a začal ho aplikovať. A potom mi lekár poradil, aby som prešiel k väčšiemu faktoru - povedal, že po 40 rokoch sa koža zmenší, obrana sa zníži a účinok Cf menší ako 40 oslabí, takže stojí za to prejsť na krémy s ochranou spf 50. Nie je žiadny rozdiel v cene. A chcem dlhšie držať mladosť, teraz ich používam. “

Poroshkov Ivan Sergeevich, lekár najvyššej kategórie: „Postarajte sa o svoje zdravie od mladosti. Vzhľadom na úplne nepredvídateľné vplyvy slnečného žiarenia, ktoré neskúmala moderná veda, pretože vziať ich históriu po vrchole spálenie slnkom v 50. rokoch, výhody, ktoré slnko prináša vo forme vitamínu D syntetizované v tele, je celkom možné sa dostať s opaľovací krém s maximálnou ochranou.

HODNOTENIE NAJLEPŠIEHO OCHRANNÉHO SALÓNU S SPF 50

Nivea Sun SPF 50+ (mlieko pre deti) - vanilková, hustá, olejovitá konzistencia, zanecháva mierne bielu farbu. Je ťažké absorbovať, ale obrazovka na koži je dobrá.

Zloženie: oxid titaničitý, panthenol, glycerín, acetát tokoferolu (vitamín E)

Cena: 50-60 UAH za fľašu 200ml

Naše hodnotenie: 4 (skóre za tuk, lesk na koži)

Biocon krém "Maximálna ochrana" 50 pre obzvlášť citlivé oblasti tváre SPF 50 je biely, s miernym zápachom, lepkavý a veľmi nepríjemný na koži - cítite to ako masku, je nosený tvrdý, horlivý túžba umyť.

Zloženie: oxid titaničitý, vitamín E, parabény (!)

Účel: Vytvorí maximálnu bariéru pre UVA UVA a UVB. Spoľahlivo chráni pokožku a sliznice pred hyperpigmentáciou, predčasným starnutím a alergickou dermatitídou spôsobenou slnečným svetlom.

Cena: 40-50 UAH za 25 ml

Naše hodnotenie: 3 body (za nepraktické použitie a ťažké zloženie)

Uriage Baryesan krém na opaľovanie tonálny SPF50 + 50 ml (Uriage Bariesun Gold tónovaný krém SPF50 +)

Zloženie: termálna voda Uryazh, hydrogenovaný rastlinný olej (!), Oxid titaničitý, glycerín, glukóza, acetát tokoferolu (vitamín E)

Gamma BARIESUN je účinný produkt, ktorý poskytuje vyváženú ochranu proti UV-UVB lúčom, vysokým ochranným indexom, prispôsobeným všetkým typom pleti a extrémnym podmienkam vystavenia slnku, foto a vodotesnosť.
Komplex účinných látok v nich obsiahnutých (antioxidačné vitamíny C a E, hydratačný Aquasponzhin) v kombinácii s termálnou vodou Uryazh pomáhajú kožným bunkám bojovať proti voľným radikálom a dehydratácii pokožky spôsobenej vystavením slnku.

Účel: Krém poskytuje veľmi vysokú ochranu proti UVA a UVB lúčom, voľným radikálom a chráni pokožku pred dehydratáciou spôsobenou vystavením slnku. Neobsahuje parabény (!)

Cena: 300 UAH za 50 ml

Naše hodnotenie: 5 bodov (za tón, svetlosť, termálna voda)

Avien 50+ s minerálnym sitom - biely, bez zápachu, absorbovaný, leží v tenkej vrstve. Ľahký opar vďaka minerálnemu zloženiu.

Zloženie: oxid titaničitý, komplex aktívnych zložiek SunSitive® vyvinutý výskumným a vývojovým centrom Pierre Fabre, pre-tokoferyl, prekurzor vitamínu E, chráni bunky, termálnu vodu Avène

Vymenovanie: pre citlivú a precitlivenú dospelú a detskú pokožku, ochranu čerstvých lemov a jaziev, po chirurgických zákrokoch a dermatologických zákrokoch. Hypoalergénne, nekomedogénne. Bez chemických vôní a filtrov.

Cena: 300 UAH za 50 ml

Naše hodnotenie: 5 bodov (pre pohodlie v dennom používaní, minerály a termálnu vodu)

Hydratačný krém proti starnutiu krémový krém krémový stredný vek 50ml (stredný) 50ml hydratačný krém proti starnutiu, hnedá farba, ľahko sa nanáša a absorbuje bez zanechania mastných škvŕn, prispôsobuje sa farbe pleti, vytvára svetlé opálenie, je veľmi úsporný

Zloženie: vitamín E, gingko biloba, extrakt zo zeleného čaju, kyselina citrónová, vitamín C.

Účel: Vysoká ochrana proti slnečnému žiareniu UVA a UVB, koriguje farbu pleti, širokú ochranu antioxidantov, redukuje výskyt jemných línií a hlbokých vrások, normalizuje vlhkosť pokožky.

Cena: 800 UAH za 50 ml

Naše hodnotenie: 5 bodov (za tón, profesionálnu líniu salónu, praktickosť, ekonomickú spotrebu a nečinnosť výsledného obrazu)

Anastasia Ostroverkhova, špecialistka na kontrolu kvality: „Z piatich najlepších kozmetických prípravkov by som uprednostnila tri značky: Svätá zem - pre čisto profesionálnu starostlivosť o salóny a viac rozpočtových prostriedkov Uryazh a Avien - pre kozmetické produkty, lekárne a prítomnosť termálnych vôd. Pri nákupe lacnejších náprotivkov - nezabudnite, že lacnosť smotany je spôsobená buď nespoľahlivými informáciami o krabici, alebo nízko kvalitnými surovinami a nedostatkom certifikovanej a GMP-kompatibilnej technologickej výroby "20 najlepších opaľovacích krémov na leto 2018: pre tvár, telo a vlasy

My-krém

kozmetika od A po Z

Avene opaľovací krém spf 50 pre tvár

Niečo užitočné a nie tak z Avene

Ahoj dievčatá!
Tu sa konečne počasie robí šťastným s jasným slnkom a ja, s radosťou, položím svoju atraktívnu tvár pod svoje teplé teplé lúče. Všetko, ale myšlienky o škodlivých účinkoch na kožu na priamom slnečnom svetle nedávajú dosť na to, aby ste si užili jarné radosti. A tu prichádzajú na produkty starostlivosti o starostlivosť s rôznymi stupňami ochrany. Pre mňa to znamená od Avene a dnes o nich poviem (+ 1 prehľad o zvlhčujúcej emulzii). Urobím rezerváciu hneď, veľa fotografií a textu.

S radosťou pozývam pod mačku
Pred začatím preskúmania si trochu povedzte o svojej pleti. Predtým som mal to zhauuutko problematické, desivé pamätať, tuk, s množstvom akné, post-akné, komedóny a zväčšené póry, všeobecne nepopísateľnú krásu. Ale s pomocou môjho obľúbeného kozmetológa a dermatológa, kurzu šupiek, kardinálnej zmeny stravy a výrobkov starostlivosti, sme dosiahli úroveň s mojou kožou, keď som bol s ňou takmer úplne spokojný. "Prakticky," pretože sme stále "liečiť".
Takže teraz o prostriedkoch. V tých dňoch, keď som "nie je po očistení", mám jednoducho dosť hydratačných (okrem čistenia, samozrejme) a pretože koža má stále tendenciu byť tučné (a vo všeobecnosti len ten nos je v súčasnosti veľmi tučný), liek by mal byť ľahký, Môj výber náhodne a veľmi úspešne padol na zvlhčujúcu emulziu. Toto je môj najobľúbenejší liek.
Úplný názov produktu: Avene Rebalancing, upokojujúca emulzia (pre normálnu až kombinovanú citlivú pokožku) - upokojujúca regulačná emulzia pre kombinovanú pleť, 50 ml t

Rozšírené stanovisko: Ako som už napísal vyššie, táto emulzia je veľmi ľahká, pre zimu to bolo dosť slabé, ale v čase jari-začiatok leta-neskorej jesene - to je všetko! Koža po tom, čo je mäkká, hladká, žiarivá, svieža, odpočívala. Vzhľadom na to, že sa obávam, že prostriedky s oroseným povrchom majú efekt, pretože spravidla z nich vyzerám skôr olejovito, s touto emulziou vyzerá tvár dokonale hydratovaná. Tiež ho používam ako základňu pre make-up, tón leží na nej bezchybne. K dispozícii je vôňa emulzie: ľahká a svieža, úplne nenápadná. Pohlcuje sa veľmi rýchlo, nezanecháva žiadne filmy a nepohodlie na tvári, pokožka s ňou je veľmi pohodlná. Áno, a to je tiež dôležité, neupcháva sa. Je spotrebovaný veľmi ekonomicky, malá kvapka stačí na celú tvár. Jej jedinou nevýhodou by som nazval nedostatok SPF, keby to nebolo pre toto, potom by nebola cena!
A teraz trochu potu:
Balenie je toto:

Pretože emulzia je celkom tekutá a trubica bez dávkovača, je potrebné dostať ruku, aby vytlačila správne množstvo.
Trochu stlačené:

Distribuované: (pre svotchey vylisované veľké kvapky, tak to dopadlo tak "tuk", na tvári nie je také, ak, samozrejme, nepreháňajte to):

Skúšobné obdobie: šesť mesiacov.
Cena: 157 UAH.
Hodnotenie: 5! (žiadne plus pre nedostatok SPF a dávkovača).
Mám ochranu pred slnkom s inými výrobkami, teraz o nich.
Úplné názvy produktov: Avene Veľmi vysoká ochrana emulzie SPF50 + (pre normálnu až kombinovanú citlivú pokožku) - emulzia SPF50 + pre normálnu a kombinovanú pleť, 50 ml t

Rozšírený názor: Keďže je to opäť emulzia, je ľahšia ako smotana, ale hustejšia ako predchádzajúci produkt. Pre moju pokožku v teplom počasí je trochu ťažká, ale na zimu a skoro na jar dobre zapadá, vyživuje, hydratuje a zjemňuje pokožku, nie je tu žiadny efekt masky a odstraňuje prípadné napätie. S ním je pokožka tiež pohodlná, ale vyzerá mastne, ak sa aplikuje o niečo viac ako je potrebné. Situácia je ušetrená matovacím práškom, ktorý je mimochodom ideálne umiestnený na emulziu. Jej vôňa je jemná, zbožňujem ho, jej tvár vonia celý deň. Pore ​​nemá skóre. Spotreba veľmi ekonomicky, čo prispieva k pohodlnému dávkovaču

Nasiaknuté v: (opäť, pretože som veľa vymáčkla na zametanie, prehrabla som prebytok s obrúskom):

Skúšobná doba: 1 rok.
Cena: 180 UAH.
Hodnotenie: 5-- (pre lesk pri vyhľadávaní).
Všetky názvy produktov: Avene High Protection Mineral Cream SPF 50 (pre intolerantnú pleť) - opaľovací krém SPF 50 s minerálnym filtrom t

Rozšírený názor: Tento krém som si kúpil náhodou, nasledoval predchádzajúcu emulziu a nejako zmiešal krabice. V princípe samotný výrobok nemusí byť zlý, ale pre moju pokožku je príliš mastný. Okrem toho, pretože krém má ružovo-béžový odtieň, dáva lila do tváre, vo všeobecnosti nebudete chodiť k ľuďom. Vôňa je slabá, ale nepríjemná, na koži je zvetraná. Absorbuje sa zle, zostáva na ňom ležať maska ​​na tvári. Jediné miesto, pre ktoré som našiel použitie pre tento krém je pláž, pretože má stále ochranný faktor. Aj keď, samozrejme, môžete vyzdvihnúť lepší produkt, ale stále mi je ľúto, že ho odhodím.
Uzáver je takto, hoci v tomto prípade nič nemení:

Zvyšok bol dôkladne zvlhčený vložkou a zvyšok bol absorbovaný / rozotretý / vľavo:

Skúšobná doba: 1 rok.
Cena: 170 UAH.
Hodnotenie: 3 (Koniec koncov, chráni pred slnkom a neupcháva póry).
Úplné názvy výrobkov: Avene High Protection Tónovaný kompaktný SPF 50 (pre intolerantnú pleť) v mede - opaľovací krém - prášok pre super citlivú pokožku s veľmi vysokým stupňom ochrany SPF 50 (v „medovom“ odtieni) t

Rozšírený názor: Kúpil som si tento krémový krém z hroznej zvedavosti, no, chcem to všetko! A tam bol len jeden odtieň na sklade, potom (podľa môjho názoru, zo 4 k dispozícii), a samozrejme, ani lekári v lekárni neboli. Všeobecne som si vzal na vlastné riziko. Odtieň „Honey“ sa mi ukázal byť tmavý, takže som ho mohol používať len od polovice leta a tieň bol stále tmavý. Ale, čo je pekné, nástroj sa nejako, zdá sa, prispôsobuje farbe pokožky a po niekoľkých minútach už nie je rozdiel viditeľný. Vo všeobecnosti som si nevšimol prášok v tomto krému, takže nebudete čakať na matovanie. Aj na tvári sa cíti ako nepríjemná maska. Odtieň je pre mňa vhodný len na leto, pokožka s ňou / sa začína skôr lesknúť. Okrem toho, keď som ho nosil na cvičenie, pot potiekol po tvári ako dážď nad okuliarmi. Koža s ňou vôbec nedýcha, pocity - hrôza je jednoduchá. Na pozitívnej strane, krém prášok vyrovná tón pleti, masky dobre, nezdôrazňuje desquamation, neupcháva póry, a je spokojný so stupňom ochrany pred slnkom. Balenie vhodné podľa princípu knihy sa otvára z tlačidla. Ihneď pod vekom sa skrýva veľmi pohodlná veľká penová gumová špongia, na ďalšej „strane“ sa nachádza pohodlné stredne veľké zrkadlo a na poslednom práškovom kréme samotnom. Okrem toho sú jej bloky vymeniteľné; Len neviem, či je reálne nájsť ich, a či je vo všeobecnosti nejaký zmysel hľadať ich. Všeobecne platí, že som nemal rád produkt, výrobca mal dobrý nápad, ale výkon bol zjavne sklamaním. Viac kupovať, určite, nebudem.
A teraz trochu potu:
textúra:

Experimentujte s prevlekom (prosím nepozerajte sa na rozdiel vo farbách, koža je stále veľmi biela):

Skúšobná doba: 1 rok.
Cena: 234 UAH.
Hodnotenie: 3 (dobre, aspoň masky a zarovnanie dobre).
To je všetko. Ďakujeme všetkým, ktorí si udržali môj veľmi dlhý post, aspoň polovicu a medailu tým, ktorí čítali až do konca. Dúfam, že som bol trochu užitočný.

Recenzia: SPF 50+ Opaľovací krém s minerálnym sitom Avene - dokonale chráni moju pokožku.

nevýhody:
Ak ju chcete použiť, musíte sa prispôsobiť.

Vzhľadom k tomu, že moja koža je veľmi ľahká, svah k pigmentácii vo forme peh a je vystavený silnému podráždeniu z dlhodobého vystavenia slnečnému žiareniu, ja, na jar, som sa zúčastnil hľadania účinnej ochrany. Hlavné požiadavky na opaľovaciu oceľ: vysoký stupeň ochrany nie je nižší ako 40+, povinná ochrana proti UVB a UVA lúčom. Po dlhom hľadaní som konečne našiel takú kópiu od Avene. Keď som sa zoznámil s anotáciou, absencia chemických filtrov a parabénov v smotane bola pre mňa príjemným bonusom.

SPF 50+ opaľovací krém s minerálnou obrazovkou Avene

Opaľovací krém s minerálnym sitom SPF50 + je hypoalergénny, nekomedogénny, určený pre citlivú pokožku dospelých a detí, vhodný aj pre alergie, pretože neobsahuje chemické filtre a vône.

Krém dokonale chráni pokožku pred širokým spektrom UVB a UVA lúčov, čo je najvhodnejšie pre pokožku s počiatočnými zmenami súvisiacimi s vekom alebo obzvlášť náchylnými na fotostarenie.

Zloženie tohto krému obsahuje termálnu vodu Avene, ktorá poskytuje upokojujúce a upokojujúce vlastnosti na podráždenie pokožky.

Okrem toho má vysokú odolnosť voči vode.

Ale na obale a vo vložke sú všetky informácie potrebné pre spotrebiteľa, iba vo francúzštine a angličtine. Nižšie je fotografia balíka (ospravedlňujem sa vopred za jeho nepredstaviteľný vzhľad, ležala som od jari).

Pre tých, ktorí sa zaujímajú o krém, poznám, že výrobok má veľmi malú trvanlivosť po otvorení skúmavky, len 6 mesiacov.

A samotná trubica so smotanou. Je malá. Objem smotany štandard 50 ml. Vďaka pohodlnému dávkovaču, ktorý má ešte jednu nevýhodu - sa znečistí.

Trubica má tiež potrebné informácie o vlastnostiach krému a uvádza spôsob jej použitia.

Dávkovač. Ako vidíte, je znečistený. Tu môžete vidieť, že samotný krém je bledoružovej farby. V dôsledku toho sa na pokožke objaví efekt odtieňa pokožky.

Textúra opaľovacieho krému čelí SPF 50+ s minerálnym sitom Avene skôr tekutým ako hrubým. Veľmi dobre rozložená na kožu. V tomto prípade majte na pamäti, že pri použití potrebujete len malý hráškový krém.

Osobitne chcem upozorniť na skutočnosť, že krém musíte používať opatrne, pretože tónuje pokožku, a ak ju trochu preháňate, tón pleti sa stane mliečnym ako japonská gejša.

Vlastne je v akcii:

Tu sa krém aplikuje a mierne rozptýli na kožu.

Na tejto fotografii sa krém starostlivo rozloží na pokožku a absorbuje sa po 3 minútach. Ako môžete vidieť, jeden z dvoch materské znamienka krém je takmer úplne tónovaný. Toto je opäť to, že by sa malo používať s mierou.

Teraz pre účinnosť smotany. Nepochybne veľmi dobre chráni moju pokožku. Tento záver bol urobený na základe skutočnosti, že toto leto moje pehy (najmä na nose) sú úplne neviditeľné. V lete som v oblasti hrudníka vôbec nemal žiadne podráždenie vo forme červených svrbivých škvŕn z vystavenia slnečnému žiareniu. V predchádzajúcich dvoch rokoch som utrpel toto nešťastie a zachránil ma iba Psilo-Balsam.

A podľa mojich pozorovaní chcem poznamenať, že krém nie je vhodný pre všetkých, ktorí majú mastný alebo kombinovaný typ pleti.
Cena: 780 rubľov.
Celkový dojem: Dokonale chráni moju pokožku.

Protect Chránime pokožku pred slnkom et Čo ma v prvých sekundách po jej vykonaní ľutovalo, že som ľúto kupoval ☼☼ Ako sme sa naučili byť priateľmi ☼☼ Mnoho fotografií + tvár

Avene Solaires Haute Protection tónovaný krém SPF50

Počnúc použitím kyslých šupiek (aby sa odstránili pigmenty a zosvetľovali pehy) som sa stretol s výberom vážny ochrana pred slnkom. Keďže jej bolo zverených toľko vecí (a to prevencia vzniku novej pigmentácie), ani som si nezačal vyberať niečo pre tvár a okamžite som upriamil pozornosť na Mustelu, La Roche Posay a Avene. Verím, že tieto značky a vybral Avene, a moje kyslé šupky v lete bez zlých dôsledkov.

Avene Solaires Haute Protection tónovaný krém SPF50

Ako dlho sa nedá rozhodnúť, aký druh opaľovacích krémov Avene beriem. Skutočnosť, že by to mal byť krém s ochranou najmenej 50, nebola ani spochybnená. Ale voľba bola medzi emulziou (citlivá, normálna, kombinovaná pokožka), len krémom (citlivým, suchým) a korektorom (citlivým).

Avene Solaires Haute Protection tónovaný krém SPF50

Pretože môj typ pleti je kombinovaný, mastná T-zóna, citlivá, voľba bola redukovaná na emulziu a tonálne. Chcú minimalizovať množstvo krémov (najmä v lete), vybral som si tón - v nádeji, že nahradí môj tónový krém (môj tonalnik je veľmi ľahký).

Avene Solaires Haute Protection tónovaný krém SPF50

Od výrobcu:

  • pre veľmi ľahké, náchylné na začervenanie alebo na pokožku citlivú na slnko
  • silná ochrana pred slnečným žiarením
  • foto-ochrana pred UVB / UVA vlnami pretrváva dlhú dobu
  • pre-tokoferil, provitamín E - silné antioxidanty, chránia pokožku pred pôsobením voľných radikálov svetla
  • krém je nasýtený termálnou vodou Avene, ktorá upokojuje
  • hypoalergénne, nekamedogénne

Avene Solaires Haute Protection tónovaný krém SPF50

Krém je zabalený v oranžovej kartónovej krabici, je tu nálepka s informáciami v ukrajinčine, vo vnútri vložky a samotná trubica 50 ml s pumpičkou. Priznám sa, milujem tento nápad s pompou - veľmi pohodlné, hygienické, môžete stlačiť toľko, koľko potrebujete! Ani jedna kvapka sa nestratí, nebudú žiadne náhodné výtlačky a výtoky.

Avene Solaires Haute Protection tónované Creme SPF50 denné svetlo

Teraz o mojich zobrazeniach:

Prvá vec, ktorá ma neuveriteľne rozrušila a urobila mi ľútosť z nákupu v prvých sekundách po jej dokončení bola farba smotany. Je oranžový. Vzhľadom na to, že cena je dosť veľká, nemohla som sa v nej mýliť. Nebol čas, žiadne peniaze na experimenty.

Avene Solaires Haute Protection tónované Creme SPF50 denné svetlo

Aj tento zápach. Prášok starej babičky.

Toto je číslo dva na zozname dôvodov pre moje horké sklamanie. Opakujem, nemohla som si takúto chybu odpustiť. Ale nemal som žiadne iné možnosti, ako si zvyknúť, prispôsobiť sa a milovať tento nástroj.

Avene Solaires Haute Protection Tónovaný Creme SPF50 blesk

Ďalšia nuancia - z nejakého dôvodu je krém silno rozložený po tvári. Zdá sa, že je to nejaký prášok a skutočne sa podobá tekutému prášku (ako v konzistencii, tak v vôni). Hoci sa zdá, že je to tuk, ale zároveň to nie je, prsty sa pri aplikovaní nekĺznu, ale ako by boli zaseknuté - ospravedlňujem sa za zmätok, neviem, ako to vysvetliť jasnejšie.

Avene Solaires Haute Protection Tónovaný Creme SPF50 blesk

Bolo to pre mňa naozaj ťažké použiť, musel som hľadať možnosti, ako uľahčiť jeho uplatňovanie.

A ten zápach zanechal veľa. Samozrejme, časom som si na to zvykla, ale stále ma to vadí.

Avene Solaires Haute Protection Tónovaný Creme SPF50 blesk

O jeho tonálnych kvalitách.

Vďaka Bohu, krém má veľmi ľahký tónovací účinok. Povedal by som, že to takmer nemá. BB-shki tónované a potom viac. A tu som bol uľavený, pretože tento oranžový odtieň je niečo hrozné. Považujú to Francúzi za normálne, keď je nadácia oranžová? Nechápem, prečo sú všetky Avene tónovacie činidlá oranžové? Toto je univerzálna farba. Bolo to naozaj tak ťažké, aby to v niekoľkých farbách, pre ľahké a tmavé pleti? Ak by bol tento krém slonovinou - za to by nebola žiadna cena! Stal by sa mojou nevyhnutnosťou.

Avene Solaires Haute Protection Tónovaný Creme SPF50 blesk

A tak, zatiaľ čo len dočasný hosť. Nepotrebujem krém s oranžovým efektom. Mám v pláne kúpiť emulziu.

Avene Solaires Haute Protection Tónovaný Creme SPF50 blesk

O hlavnej úlohe - ochrana pred slnkom.

Krém dokonale zvláda ochranu. Žiadne nové pigmentácie, žiadne nové pehy.

Avene Solaires Haute Protection Tónovaný Creme SPF50 blesk

A teraz vám poviem, ako som vyriešil problém použitia krému.

Po umytí mojej tváre ju mierne zavlažujem termálnou vodou Avene a bez toho, aby som čakal na jej vyschnutie, aplikujte tento krém. Takže je distribuovaný a skĺzne lepšie. Absorbuje sa rýchlejšie a lepšie. Neexistuje žiadny mastný lesk - pleť je dokonca, dobrá, to mi vyhovuje. Ak dáte trochu, "oranzhevatosty" ako nie.

Avene Solaires Haute Protection tónovaný krém SPF50

Po určitom čase po nanesení tohto krému s vlhkou špongiou stále používam svoje tonalum, aby som vyrovnal pleť. V zásade to dopadá na dokonalý tón.

Tento krém má klady aj zápory. Ťažko povedať jednoznačne, odporúčam alebo nie. Skôr áno ako nie. Koniec koncov, ako opaľovací krém, pracuje s ranou, ale nuansy o farbe, vôni, konzistencii a aplikácii, aby bolo potrebné pokračovať v hľadaní ideálu. Koniec koncov, jeho cena nie je tak malá, a ja som viac ako istý, že môžete nájsť lepšie. Toto už nie je možné kúpiť.

Ostatné recenzie na Avene: t

"Kúpil som s veľkou nádejou, ale nechápal som jej potrebu až do konca." Porovnanie s domácou ružovou hydrolat ❀THERMAL A MINERÁLNA VODA - ROZDIEL? Chemické zloženie ❀ ph = 7,5 ❀

❋❋❋ Pre citlivú a jemnú pokožku ❋❋❋ Mäkké čistenie, de-makeup ❋❋❋ Ako používať túto pleťovú vodu? + Foto

❅❅❅ Snehovo biele mydlo Jemné čistenie пен Jemná pena ❅❅❅ Foto balenie a pena ❅❅❅

Súvisiace recenzie:

L ✿ ❀ Pearl Rejuvenation ✾ ✿ ❀ Tajomstvo a nuansy aplikácie ✾ ✿ ❀ Mnoho fotografií na tvári ✾ ✿ ❀

Všetky svetlé. Jemné ochranné mlieko dodáva pleti lesk!

Slnko, more, pláž - suchá, zvetraná koža, spálená na slnku = Mlieko Garnier pomáha, upokojuje a dodáva krásny lesk slnku.

Nepoužívajte príliš veľa, ale to bude zdôrazňovať všetky nedostatky! (FOTO PRED A PO)

BB Cream Garnier - hosť z mojej kozmetiky! (+ fotografie a malé porovnanie)

Bojovníci pre matnú pokožku v letnom horúčave nesmú touto tekutinou prechádzať! Pripravený poradiť každému!

Vždy som bol členom klubu, ktorý pofigistichno odkazuje na "škodlivé účinky slnečného svetla." Tak dlho, ako si spomínam, som sa nebál opaľovať v čase obeda bez ochrany alebo dokonca bez toho, aby som si zakryl tvár a hlavu. Zdá sa, že som od detstva učil moju kožu k opáleniu, kráčal po riekach a jazerách. A preto aj teraz, aj napriek tomu, že mám veľmi čestnú kožu, vlasy a oči, s pokojnou dušou sa rýchlo pálim v hrubej koži bez pálenia.

Preto, ako viete, vždy som považoval prostriedky na ochranu pred slnkom za akýsi rozmar, špeciálne propagovaný na kúpu.

Ale ako plynie čas, všetci vyrastáme a raz príde chvíľa, keď si uvedomíte, že za päť alebo sedem rokov budete určite potrebovať krém z prvých vrások. Ale nechcete sa stať ich cieľovým publikom, a preto sa pomaly začnete pridávať k civilizácii a hľadáte spôsoby, ako oddialiť tento smutný moment. A opaľovací krém na tvár je jedným z týchto spôsobov. Pretože všetci vieme, že slnko starne starú kožu, nie menej ako čas sám.

Úprimne povedané, prišiel som do obchodu s presným cieľom kúpiť Bioderma opaľovací krém, ale poradca mi poradil, aby som si tekutinu z Avene, pretože recenzie sú lepšie. Avene je o niečo drahšie, ale má o niečo väčší objem a pohodlnejšie balenie. Vzhľadom k tomu, moja koža miluje "flash" v horúčave, som sa rozhodol vziať krém s matným efektom pre akné-náchylné kože. SPF 50 Chránená tekutina - nová. Predtým bol pre mastnú pleť len SPF 30. Konzultant sa ma ani nepýtal, ale okamžite som prednášal na SPF 50, zrejme zistil, že keď raz blondínku, potrebujem niečo prísnejšie. Čo som? Áno, nejako sa nestarám o to, čo dali. Nebude to horšie.

Popis tekutiny:

Vysoká ochrana proti slnečnému žiareniu pre problém a mastnú pleť, ako aj pre pokožku náchylnú na akné. Účinné proti všetkým typom slnečného žiarenia (UVB a UVA). Má veľmi vysokú odolnosť voči vode a fotostabilite (pod vplyvom slnečného žiarenia si dlhodobo zachováva svoje ochranné vlastnosti). Bez silikónov a parabénov.

Pre koho:

- mastná pleť so sklonom k ​​akné - koža vystavená silnému slnečnému žiareniu

Účinné látky:

- Patentovaný komplex na ochranu proti slnečnému žiareniu MPI-SORB + - chráni pokožku pred negatívnymi účinkami slnka a zároveň maximalizuje absorpciu slnečného žiarenia UVA a UVB - Tepelná voda Avene - má prirodzený upokojujúci účinok, zmierňuje podráždenie. tuku.

obal

Veľmi pohodlné balenie s dávkovačom, ktorý pracuje na princípe vytiahnutia obsahu, pretože v trubici vôbec nie je žiadny vzduch. To je dôvod, prečo sa v priebehu času balenie zmenšuje a klesá v strede. Dávkovač funguje dobre, nie je stlačený, ale vždy presne udáva, koľko je potrebné. Vďaka tomuto systému, keď sa tekutina začne vybíjať, dávkovač dodá všetko do poslednej kvapky.

konzistencia

Je to naozaj tekutina, nie krém. Veľmi ľahký a beztiažový. Je tenšia ako krém, ľahko sa šíri na prstoch. Pre mastnú pleť je ideálny pre letný čas.

Vôňa

Veľmi jemný, ale s niektorými chemickými ozveny. Na chvíľu sa cíti na tvári.

postihnutie

Výrobca odporúča aplikovať tekutinu pred odchodom von, čo naznačuje, že na optimálnu ochranu tváre a krku je potrebných 7 lisov dávkovača. S menším množstvom 100% ochrany nie je zaručená. Ale pre mňa, 7 kliknutí je sooo veľa. Neviem, aký druh pleti je vo francúzskych ženách, ale pre mňa stačí 2-3 kliknutia s tenkým sklzom na krk a tvár. Tekutina je veľmi ľahko distribuovaná na kožu a okamžite vstrebáva! Doslova za minútu je tvár rovnomerná a zamatová bez jedinej stopy. Veľmi príjemné pocity z kreslenia.

Vlastne platí:

Táto tekutina sa mi veľmi páčila. A predovšetkým jeho schopnosť matovania. Aplikujem ho ráno po umytí penou, a potom okamžite krém. Tvár je okamžite zarovnaná. Glitter sa neobjaví ani tri hodiny tri štyri, dokonca aj na ulici! Potom sa koža trochu leskne, ale je to skôr taký "zdravý lesk" než "mastná žiara". Všeobecne platí, že zvláda matovanie 100%.

Neupcháva ani nerozširuje póry, nemá komedogénny účinok. Žiadne ďalšie akné a čierne bodky spôsobené. Vo všeobecnosti je tak nenápadné a ľahké, že po namočení úplne zabudnete, že tekutina je prítomná na tvári. Ideálny ako základ pre make-up.

Nemôžem povedať nič o ochrane pred slnečným žiarením, len čas mi povie. Mám nejaké pehy a škvrny na tvári, ktoré je možné vidieť kedykoľvek počas roka. Jediná vec, ktorú môžem s dôverou povedať, je, že sa nestali vizuálne (pretože sa to chápalo tak, že som ich nepočítal). Vo všeobecnosti verím Avene, takže dúfam, že ma ochráni pred predčasným starnutím spôsobeným slnkom.

verdikt

Táto tekutina je len dar z nebies pre mastnú pleť v lete. A aj keď ste vy, rovnako ako ja, predtým vhodní na slnečné lúče, potom sa ako ošetrujúci krém alebo báza dokonale hodí. A s matnou mastnou pleťou zvláda ešte lepšie ako niektoré krémy špeciálne určené na tento účel.

Tento rok v lete, budem rád, aby túto tekutinu, ale na zimu, to je ešte trochu svetla. A čo sa stane budúce leto uvidíme.

Mám to všetko, všetky krásy a zdravie!

PS: Možno sa vám páči moja ďalšia recenzia na Avene Cleanance Mat Lotion matifiante

Perfektný krém na pláž a nedokonalý pre tvár (

Zdravím všetkým, ktorí čítali moju recenziu) ♥

Krém Avene Mineral Cream SPF 50+ ma nedávno chytil v očiach lekárne.

Už nejaký čas som sa stal fanúšikom tohto produktu, a preto sa na toto leto na mňa rozhodlo.

Samozrejme, že som ho použil primárne na tvár, každý deň.

cena: 14 eur

O kréme:

♥ Štandardné balenie, pravidelná trubica s malým vhodným dávkovačom;

Texture Textúra krému ma prekvapila na prvý pohľad. Má svetlý tón a je tak hustý, že aj keď je rozptýlený na koži jednej mini-krému, dáva hustý biely povlak;

Môj názor po uplatnení:

Pre tvár, tento krém (ako ja, všeobecne očakával), mi vôbec nevyhovoval.

Každý deň.

Leží na tvári ako hustá biela maska ​​a aj po dvadsiatich minútach vyzerá ako hustá biela maska.

Žiadne triky mi osobne neprispôsobili.

Ďalej zdôraznil celý peeling, jeho tvár sa stala jasnou a červenou (zrejme sa mu v smotane niečo nepáčilo), ale je to individuálne.

Prirodzene, z hľadiska krásy, to všetko vyzeralo dosť kontroverzne, a nebolo možné sa dostať z domu takhle.

A ja som začal sledovať obsedantný pocit ťažkej masky na tvári, ktorú som chcel zmyť.

Ten pocit je taký zreteľný, že keď som ho umyl, cítil som veľkú úľavu, zdá sa, že moja koža začína dýchať.

Ale pre telo na pláži bol dokonalý.

Jeho ochrana neoslabuje ani po plávaní, zostáva bezpečne na tele.

Mám tiež pigmentované škvrny na rukách po mnoho rokov. Nie je ani náznak tohto krému.

Nespôsobuje žiadne popáleniny ani nepohodlie.

Plus neuveriteľne úsporné náklady.

V dôsledku toho pre mňa je Avene Mineral Cream SPF 50+ ideálnym krémom na ochranu pred plážami, ale veľmi nedokonalý krém na každý deň.

Dúfam, že moja recenzia je pre niekoho užitočná. Ďakujeme, že ste mu venovali pozornosť.

Veľmi dobrý krém!

Opaľovací krém Avene s tónovacím účinkom SPF 30

Vysoký stupeň ochrany pre suchú citlivú pokožku. Vodotesný. Hypoalergénny. Nekomedogénny. Parabén zadarmo. Zlatá tónovacia štruktúra vyhladzuje pokožku, zlepšuje pleť a dodáva pleti zdravý lesk. Chráni pred širokým spektrom UV žiarenia vďaka patentovanému exkluzívnemu komplexu Sunsitive protection®. Vďaka svojej termálnej vode má Avène upokojujúce a anti-dráždivé vlastnosti.

Ak chcete začať, rešpektujem a milujem Avene veľmi veľa, je prekvapujúce, že akékoľvek produkty tejto značky, ktoré používam, mi nevyhovujú a moja mastná pleť náchylná k vyrážkam reaguje pokojne.

Pokiaľ ide o tento produkt.

Krém je veľmi podobný BB, má veľmi ľahkú a jemnú vodnatú štruktúru, ľahko sa vstrebáva, bez parfumov, nekomedogénnych.

Dobre sa prispôsobuje prirodzenému odtieňu pokožky a skutočne sa vyparí z pokožky, mám pokožku so zväčšenými pórmi, po nanesení krému z mojich zväčšených pórov nie je vôbec vidieť, koža sa stáva hladkou, žiarivou a vyzerá zdravo. Krém dokonale vyhladí pokožku, ale nezakryje akné, je to viac starostlivosti ako maska.

Môžem s istotou povedať, že tento krém dokonale chráni pred slnkom, pretože každé leto trpím pigmentovými škvrnami, s každým slnečným dňom sa stávajú jasnejšími a zreteľnejšími, akonáhle som začal používať tento krém, škvrny na mojej tvári začali blednúť a začali menej viditeľné.

AVENE AQUA C12-15 alkylbenzoáty, cetearyl isononanoát, diisopropyladipát, isodecylneopentanoát, metylén-bis-benzotriazolyl TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], vody (AQUA), hliník ŠKROBU OCTENYLSUCCINATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL metoxyfenyl triazín, diethylhexyl BUTAMIDO triazon, BUTYL -methoxydibenzoylmethan, draslík cetylfosfát, oxid titaničitý (CI 77891), oktyldodekanol, stearylalkohol, akryláty / C 10-30 alkyl akrylát zosieťovaný polymér, kyselina benzoová, kyseliny kaprylovej / kaprinovej, kaprylylglykol, decyl glukozid, EDTA disodný, vôňa (VODA), glycerylbehenát, glyceryldibehenát, glyceryllaurát, hydrogenovaný palmový glyceridy, hydrogenovaného palmojadrového glyceridy, oxidy železa (CI 77491 / CI77499), propylénglykol, oxid kremičitý, hydroxid sodný, sodík myristol glutamát, mastenec, tokoferyl glukozidy TRIBEHENIN, xantánová guma.

Na záver chcem povedať, že sa mi páčil krém, je ľahký, príjemné na použitie, dokonale zjemňuje pokožku a zlepšuje pleť, nezdôrazňuje peeling, dokonale chráni pred slnkom, bol som potešený

Pri použití je ekonomický.

Odporúčam kúpiť! určite vyzerať, dobrý krém!

objem: 50 ml

cena: 1 175 rub.