SampleSociety

Prevencia

SOLGAR 100% Prírodné doplnky stravy Premium

Vráťte chuť prírodného čaju!

KATEGÓRIE

POPULÁRNE ZNAČKY

POPULÁRNY TOVAR

KATEGÓRIE

POPULÁRNE ZNAČKY

zaujímavý

Zoznámte sa s unikátnym setom pre intenzívne bielenie!

Starostlivosť o ergonómiu a ekológiu pomocou zubných kefiek RADIUS

KATEGÓRIE

POPULÁRNE ZNAČKY

POPULÁRNY TOVAR

KATEGÓRIE

POPULÁRNE ZNAČKY

zaujímavý

Avene - ochrana pred slnkom pre najcitlivejšiu pokožku

KATEGÓRIE

POPULÁRNE ZNAČKY

zaujímavý

Zoznámte sa s hardvérovou kozmetikou WELSS!

Liečenie tváre a tela pomocou zariadení Gezatone

KATEGÓRIE

POPULÁRNE ZNAČKY

zaujímavý

Uriage - starostlivosť o jemnú kožu detí a batoľat

Bezpečná a efektívna starostlivosť o vás a vaše dieťa

Značky-A

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

YSTHEAL - starostlivosť o pleť po 25 rokoch

Značky-B

Značky-C

Značky-D

Značky-E

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Elancyl Slim Design - hladšia, elastická a utiahnutá koža

Značky-F

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Filorga Hydra-Hyal - hydratovaná, vyhladená pokožka svieti s mladosťou!

Značky-G

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

GiGi - kombinácia prírodných prírodných zložiek a výrobkov s vysokou biotechnológiou

Značky-H

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Vedúce laboratórium profesionálnej kozmetiky v Izraeli

Kórejská kozmetika na starostlivosť o tvár a telo

Značky- I

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Svojim novým asistentom povedzte „ahoj“ - revolučné špirálové elastické pásky-náramky na vlasy

Značky-J

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Skúste špičkové japonské masky.

Johnny's Chop Shop je štýlová kozmetická linka pre chlapcov, ktorí chcú vyzerať skvele!

Značky-K

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Energia rastlín pre krásu vlasov

Značky- L

Značky-M

Značky-N

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Nuxe - optimálna kombinácia prírodných zložiek, efektívnych technológií a luxusných textúr.

Dermatokozmetika pre starostlivosť a kombinovanú liečbu mastnej a mladistvej problémovej pleti

Značky-O

POPULÁRNY TOVAR

Značky-P

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Balzamy na suché, popraskané a podráždené pery a pokožku

Značky Q

POPULÁRNY TOVAR

Značky-R

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Revolúcia vo svete šampónov - kvalitatívne nové zloženie v high-tech vákuovom balení

Značky-S

Značky-T

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Spoľahlivé dermo-kozmetické prípravky na starostlivosť o novorodencov, deti a dospelých

TONY MOLY je misa plná štýlu a krásy.

Značky- U

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Uriage - Hyseac - ideálna liečba pre problémovú kožu 01.11.2017

Značky - V-Z

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Posilňujúci účinok proti známkam starnutia

Weleda hydratačné balzamy na pery obklopujú vaše pery žiarou prirodzenej krásy!

Značky AZ

Značky 0 až 9

POPULÁRNY TOVAR

  1. recenzia
RECENZIA
CENTRUM ZDRAVOTNEJ KOŽE
Recenzie krém SPF 50+ Fotoderm Max 40 ml (Bioderma, Photoderm)

Natalia Kovaleva Moskva 15/03/2018 |

Krém SPF 50+ Fotoderm Max 40 ml (Bioderma, Photoderm)

Závery: Krém sa vyrovnal so svojou úlohou na mori. Hoci moja koža je veľmi ľahká a suchá, nespálil som sa, pehy sa neobjavili, koža nebola vysušená. Krém je pomerne mastný, prvýkrát trochu lesklý, ale potom vstrebáva a zanecháva pohodlie.
Dokonca aplikovala na nohy - a tam hydratoval a chránil pokožku.

Tsvetenko Margarita Moskva 21.9.2017

Závery: Páči sa mi tento krém, ktorý sa používa na mori, pod spalujúcim slnkom, aj keď s čiapkou. Nasaďte si tvár, ramená a nohy. Rýchlo sa vstrebáva, necíti film ani obsah tuku (koža je suchá). Jemne osvieži pokožku. Hydratuje, odstraňuje tesnosť.
Krém je vodnatý, ľahko distribuovateľný.
Spôsobené okolo očí - oči sa nasiakli.

Kalashnikova Tatyana Sergeyevna Moskva | 9. 12. 2016 |

Účinnosť, hodnotenie 5

Dobrý krém, príjemná textúra, rýchlo vstrebáva a hydratuje pokožku. Ochrana vo výške, aj nos nie je spálený)

Hodnotenie textúry 5

Nie hrubý krém, nie mastný, ľahko distribuovaný, nezanecháva lepkavosť.

Ziskovosť / náklady, rating 5

Úsporné. Miniatúry dostatočne 2-3 krát (na tvári)

Závery: Páči sa mi to. Ľahká, ale s maximálnou ochranou.

Ulanova Elena 09/01/2016 |

Účinnosť, hodnotenie 5

Dobrý opaľovací krém. Nevyvoláva zápal a upchaté póry. Ale vyzeralo to dosť ťažké. Môže bieliť

Hodnotenie textúry 5

Ziskovosť / náklady, rating 5

Závery: Odporúčam vám, keď potrebujete veľmi silnú ochranu pred slnkom. Napríklad po peelingu. Každý deň môže byť ťažký

Ulanova Elena 09/01/2016 |

Účinnosť, hodnotenie 5

Bola tam miniatúra takéhoto krému s tonálnym účinkom. Používa sa po peelingu. Veľmi rád, že dobrý vyrovnanie tón pleti. Po peelingu som sa snažil nepoužívať dekoratívnu kozmetiku a tento krém to urobil slušným. Slnko na mojej veľmi citlivej a podráždenej pokožke po peelingu nijako neovplyvnilo.

Hodnotenie textúry 5

Ziskovosť / náklady, rating 5

Závery: Chráni sa dobre, tonálny efekt je dobrý, pretože žiadny bieliaci problém. Ale pre veľmi ľahkú pokožku bude tmavá. Krém je dosť ťažký, nechcel by som poradiť každý deň, najmä v lete. Myslím, že s ním bude ťažké.

Masalskaya Svetlana V. Orenburg | 18/05/2016

Účinnosť, hodnotenie 5

Ochranný faktor 50 je uvedený, dúfam, že všetko zodpovedá).

Hodnotenie textúry 4

Krém je hrubý, biely, keď sa aplikuje na tvár biely film. Pred tým som použil ten istý krém, ale s tonálnym efektom sa mi to páčilo viac (bol béžový odtieň, krém sa spájal s tónom tváre). Mimochodom, dievčatá, nezabudnite, že opaľovací krém by nemal byť použitý ako základ pre make-up, ale veľmi opatrne, s poplácaním pohyby - na vrchole make-upu.

Ziskovosť / náklady, rating 4

Nechcel by som to nazvať ekonomickým. Ak používate každý deň - nie viac ako jeden mesiac.

Závery: Všeobecne platí, že krém plus, vysoká SPF, myslím, že tento výrobca nie je klamať.

Balakhonova Elena Saratov | 14.3.2016

Účinnosť, hodnotenie 5

Iste, spf 50 je obrovský plus, ale nebol vhodný pre moju mastnú pleť, leskne sa a maľuje moju tvár

Hodnotenie textúry 5

Textúra bežného krému, ale dostatočne svetlá

Ziskovosť / náklady, rating 5

Dal som veľmi tenkú vrstvu, myslím, že dosť na celé leto

Závery: Dobrý krém, ale budem pokračovať v hľadaní dokonalého opaľovacieho krému.

Kostina Olga Kazan | 29.12.2015

Účinnosť, hodnotenie 5

Ultraľahká textúra emulzie poskytuje jednoduché a príjemné použitie, nezanecháva mastný film. Pri aplikácii sa produkt stane bezfarebným. Ideálny pre mastnú pleť. Nie komedogenno. Maximálna ochrana pred slnkom na pokožke tváre: • koža, ktorá netoleruje UV žiarenie akéhokoľvek stupňa intenzity • veľmi ľahká koža s pehami (fototyp I-II) • koža v podmienkach extrémneho slnečného žiarenia (vysoké hory, trópy...)

Hodnotenie textúry 5

- Najúčinnejšia kombinácia anti-UVA a anti-UVB filtrov v kréme Photoderm MAX spoľahlivo chráni pred spálením slnkom, zabraňuje neznášanlivosti slnečných lúčov a bojom s predčasným starnutím kože agresívne účinky - Príjemná textúra Photomax MAX krém poskytuje pokožke pocit pohodlia a hebkosti, nezanecháva mastný film. Pri aplikácii na kožu sa stáva bezfarebný - Fotoderm MAX krém je vodotesný a fotostabilný - Vynikajúca prenosnosť

Ziskovosť / náklady, rating 5

1) 40 ml skúmavka bez dávkovača, ale má skôr tekutú textúru, takže krém trochu vytečie okolo viečka. 2) Má miernu, ale zvláštnu arómu, nemôžete ju opísať žiadnymi špecifickými slovami. 3) Keď sa aplikuje, nie je to bielenie tváre (napríklad s Aven a La Rosh, mal som to takhle). 4) Nevyhadzuje sa, môžete začať vymieňať za 10 minút 5) Chráni dobre pred slnkom, tento rok som skoro nevykazoval pigmentové škvrny (hneď poviem, že som skontroloval pečeňové testy a hormóny, všetko je normálne, mám pigmentáciu kvôli slnku). 6) Nevšimol som si, že som mal negatívny vplyv na póry a upchaté, aj keď som veľmi dôkladne čistí pokožku tváre.

Závery: Hlavnou nevýhodou tohto krému je, že zanecháva na tvári pocit tučnosti, dlhodobo sa absorbuje (bez toho, aby sa valil). Tvár s ňou sa leskne a pre mastnú pleť nebude fungovať vôbec.
Ďalším dôležitým bodom, keď sa dostanem do očí (napríklad, keď si chcem otrieť oko), začína pocit brnenia v sliznici, ako by to trochu peči.
Chcem viac svetla na tvári.
Teraz chápem, že si stále musím kúpiť novú smotanu, a ja som sa rozhodol odložiť to buď na cestu do mora, alebo na chladnejšie obdobie, kedy obsah tuku v smotane nebude hrať takú úlohu ako v lete.

Golosova Nataliya Petropavlovsk-Kamchatsky | 22.8.2015

Účinnosť, hodnotenie 4

+ vynikajúca ochrana pred slnkom (nikdy nespálená) + nespôsobuje zápal - príliš ťažký pre normálnu pokožku - mastný lesk po aplikácii

Hodnotenie textúry 4

Ziskovosť / náklady, rating 5

2 roky

Závery: úplne sa vyrovná s jeho úlohou, nie jediná pigmentová škvrna sa objavila, ale pre normálnu kožu je ťažká
Nebudem kupovať, bližšie sa pozriem na niečo jednoduchšie

Kostina Olga Kazan | 26.7.2015 |

Účinnosť, hodnotenie 5

Ultraľahká textúra emulzie poskytuje jednoduché a príjemné použitie, nezanecháva mastný film. Pri aplikácii sa produkt stane bezfarebným. Ideálny pre mastnú pleť. Nie komedogenno. Maximálna ochrana pred slnkom na pokožke tváre: • koža, ktorá netoleruje UV žiarenie akéhokoľvek stupňa intenzity • veľmi ľahká koža s pehami (fototyp I-II) • koža v podmienkach extrémneho slnečného žiarenia (vysoké hory, trópy...)

Závery: Spôsob účinku:
- Najúčinnejšia kombinácia anti-UVA a anti-UVB filtrov v kréme Photoderm MAX spoľahlivo chráni pred spálením slnkom, zabraňuje neznášanlivosti slnečných lúčov a bojuje s predčasným starnutím pokožky
- Zníženie rizika poškodenia buniek, patentovaný bunkový komplex Bioprotection® poskytuje optimálnu ochranu bunkových štruktúr pred agresívnymi účinkami
- Príjemná textúra krému Photoderm MAX poskytuje pokožke pocit pohodlia a hebkosti, nezanecháva mastný film. Pri aplikácii na kožu sa stáva bezfarebný
- Fotoderm MAX krém je vodotesný a fotostabilný
- Vynikajúca prenosnosť

Yefimova Vera Penza | 27. 9. 2014 |

Účinnosť, hodnotenie 5

Vrátil sa do Thajska, práve sa vrátil. Koža je v dokonalom poriadku. Preto je krém vynikajúci.

Hodnotenie textúry 5

Textúra bežného krému, biela

Ziskovosť / náklady, rating 4

Dosť len na dovolenku, 12 dní denne.

Závery: Dobrý nástroj, dokonale chráni.

Tamara Pyatigorsk | 09/08/2014

Účinnosť, hodnotenie 5

Chráni dokonale! Ale sú tu nuansy.

Hodnotenie textúry 5

+Jednoduchá, hoci ochrana a vysoká. - bieli tvár (

Ziskovosť / náklady, rating 5

Závery: Stále hľadám dokonalú ochranu pred slnkom.

Bioderma opaľovací krém Photoderm MAX SPF 50 - recenzia majiteľa

Pred nákupom akéhokoľvek výrobku, v tomto prípade Bioderma opaľovací krém. lepšie čítať prvé recenzie o tom. Pozrite sa, čo Bioderma opaľovací krém Photoderm MAX SPF 50 je písanie ostatným vlastníkom, vytvoriť svoj vlastný názor a kúpiť.

Ak ešte nie ste pripravení kúpiť, pozrite sa na špecifikácie, prečítajte si ceny alebo si prečítajte diskusiu.

Všetky recenzie

Hodnotenie: 5 - Recenzia: John Doe

Komentár: Používam ho už nejaký čas. Nejednoznačné dojmy, zatiaľ čo naďalej používať Bioderma opaľovací krém Photoderm MAX SPF 50 na.

Top produkty

  • Detaily >>>
  • Detaily >>>
  • Detaily >>>
  • Detaily >>>
  • Detaily >>>
  • Detaily >>>
  • Detaily >>>
  • Detaily >>>
  • Detaily >>>
  • Detaily >>>
  • Detaily >>>
  • Detaily >>>

Bioderma opaľovací krém Photoderm MAX SPF 50 všetky recenzie majiteľa

Možno, že stránka nepredstavuje všetky recenzie, ktoré sú na Runet, ale snažíme sa zhromaždiť všetky informácie o Bioderma Sunscreen Spray Photoderm MAX SPF 50 a prezentovať ho užívateľovi na posúdenie. Svoje správy napíšte do sekcie „Diskusie“, aby ste sa mohli podeliť o svoje dojmy a želám vám šťastné nakupovanie.

Online katalóg produktov s cenami, vlastnosťami, parametrami, recenziami, fórom a diskusiami. Vyberte si a kúpte si!

Informácie uvedené v popise modelu sú len informatívne. Vždy pred nákupom sa obráťte na manažéra vybraných charakteristík internetového obchodu a na balenie tovaru.

Opaľovací krém Photoderm max spf 50+ tónovací krém z Bioderma

Slnečné pozdravy všetkým!

Sunny, pretože to píšem priamo z Thajska, a pretože moje leto prišlo skôr, než je obvyklé, preto v mojej starostlivosti sú teraz krémy s dobrou ochranou pred slnkom! Pre telo používam opaľovací krém od Vichy a pre tvár som sa rozhodol vziať Bioderma Photoderm MAX SPF 50+. V lete nechcem používať veľa kozmetiky, takže po tom, čo som videl tónovací opaľovací krém a dôstojný ochranný faktor, som sa rozhodol - musím si to vziať!

Príchod do Thajska a stláčanie kvapky smotany, aby si to vyskúšali prvýkrát, som doslova zalapal po dychu. Nepredpokladal som, že tieň by bol tak zlatohnedý... Ja, stále dosť bledý, rozhodol, že smotana by bola maskou a nevhodnou, ale aký bol výsledok?

Rozhodol som sa dať mu šancu! Niet divu, že ho tak veľa kilometrov od domova. Berúc o niečo menej ako hrášok, jemne som ho roztiahol na jeho tvár a zázračne si ľahol na kožu, prakticky bez toho, aby zmenil svoju pôvodnú pleť. „Prakticky“, pretože napriek tomu dal mierny odtieň, a bol viditeľný na nespálenej tvári, ale nie toľko, ako som si predstavoval pri pohľade na túto kvapku „zlata“.

Teraz, po získaní ľahkého opálenia, je tento krém oveľa lepšie prispôsobený pleti. Nič nezakrýva, ale robí pleť ešte vyrovnanejšou.

Do nevýhody, môžem pripísať skutočnosť, že tvár po použití tohto krému začína svietiť. Z tohto dôvodu ho nepoužívam tak často, ako som chcel, striedal som sa s iným krémom, a preto ho už nebudem kupovať znova.

Komentáre

Re: Photoderm max spf 50+ krém na opaľovanie od.

Neviem, ako si ma zachránil! Dnes, kozmetológ povedal, že musíte kúpiť opaľovací krém. Nevedel som, ktorý z nich som nikdy predtým nepoužil. Ale po prečítaní vašej recenzie, som sa rozhodol, že by som kúpiť Photoderm max spf 50+ opaľovací krém. Veľmi pekne ďakujem!

  • Ak chcete pridať komentáre, prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Re: Photoderm max spf 50+ krém na opaľovanie od.

Helen, ak nie si taká krásna ako ja, potom je to celkom dobrá voľba.

  • Ak chcete pridať komentáre, prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Re: Photoderm max spf 50+ krém na opaľovanie od.

A ja som ho použil pre telo, naozaj sa mi to páčilo) Dokonale hydratuje pokožku, dáva svetlo zlatistú farbu) Použil som ju, keď som bol v Egypte a nikdy som nespalil na slnku, takže ochrana je naozaj dobrá)

  • Ak chcete pridať komentáre, prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Re: Photoderm max spf 50+ krém na opaľovanie od.

santa_monica, áno, tento krém poskytuje hydratáciu svetla.

  • Ak chcete pridať komentáre, prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Re: Photoderm max spf 50+ krém na opaľovanie od.

Krém je zaujímavý, skutočne mierne zvlhčuje pokožku a dodáva mu svetlohnedú farbu, ale je lepšie ju aplikovať na mierne opálenú pleť, takže vyzerá prirodzenejšie.

No: 4. Bioderma Photoderm MAX SPF 50+ Zafarbená ultra-tekutá starostlivosť o slnko.

Už som spomenul, že sa mi veľmi páči lieky pre lekárne pre Biodermu, a tu je ďalšia skvelá v tejto banke!
Nemôžem spomenúť, že mi to dermatológ predpísal?))

Absolútne ľahká tonálna tekutina so spoľahlivými filtrami, je ukázaná všetkým typom pleti, poskytuje odtieň opálenia a dokonca môžem povedať, že je to trochu podobné účinkom a vlastnostiam ako opaľovanie. Dáva len farbu na tvár, ale takmer nič masky. Nevytvára lepkavý a mastný film, trvá dlhú dobu, nie je pociťovaný pokožkou a je absolútne odolný! Kontrolované dlhými strmými sklzmi a kočíkmi!

Vzorky a detaily pod rezom.

Ihneď zloženie výrobku, ktorý mi dokonale vyhovoval a nespôsobil upchaté póry ani mastnú pleť (aj keď zvyčajne svieti):

Rúrka má pohodlný tenký nos a to je dobré, pretože nástroj je pomerne tekutý, od hrubého by prúdil v dvoch účtoch, v obrovských porciách, ktoré nepotrebujeme): kvapka aplikovaná na ruku pre valec ľahko stekla dole - to okamžite určuje dobrú aplikáciu a perie, produkt nezanecháva žiadne hranice a je okamžite absorbovaný!

Môj nástroj je vo svetlom odtieni a dobre sa hodí pre môj tón pleti, takže je pol tónu tmavší a zlatší. K dispozícii je aj zlatý odtieň.

Fotografované takmer okamžite po operení:

Ako môžete vidieť, tento nástroj nezakryje chyby, jemne a nepozorovane stanovuje, ale dáva veľmi krásny, dokonca tieň opálenia:

Keď sa aplikuje, produkt vonia mierne ako niečo ako opaľovací zápach, ale! Je to veľmi ľahké, nie ostré a na rozdiel od tých sa nezvyšuje s časom, ale naopak postupne ustupuje. Tvár sa okamžite osvieži!
Robím to takto.
Po prvé, na očistenú a umytú pokožku (môžete použiť aj hydratačný krém), aplikujte túto tónovanú tekutinu (pravdepodobne by to bolo ešte správne, aby ste ju nazvali), zatienením prstami, nezabudnite na uši, krk a vlasovú líniu pozdĺž vlasovej línie, aplikujte ju a celú oblasť dekoltu, ak je otvorená.
Potom pokračujem do make-upu: položil som korektor pod svoje oči a korektor viditeľných defektov, potom som prešiel sochárskym červenaním alebo obvyklými farbami, všetko.
Môžete prášok bezfarebný (!) Prášok na vrchole, ak niekto má mastný lesk rýchlo.

Vyzerá to ako tvár bezprostredne po aplikácii:

V makre môžete vidieť iba maľovanú pokožku)

Položil som zápästie, aby som videl prechod:

Aplikovaný make-up a voila! Ako keby po dni strávenom na slnku!

Najúžasnejšie, viete čo?)
Tento krém v nejakom zázračnom spôsobe matuje moju pokožku!
Všimol som si to v prvých časoch po použití a dnes opäť kvôli experimentu som ho dal niekde po 14:00, šiel do parku s mojou dcérou, po 19:30 som prišiel domov všetko v pote, prepáč, po našich horách, a sedím tu Píšem recenziu, to je stále na mňa, ale brilancia, presne z obsahu mazu a tuku ako taký, nie je! Tvár nie je matná, nie, len to trochu svieti, ale nie je tu žiadna ošklivá tučnosť, koľko som si ju netierala prstami!
Koža je mäkká a hladká, je príjemné na jej dotyk, aj keď sa zvyčajne lesknem tukom)
Prostriedky sa ľahko zmývajú micelárnou vodou a zanechávajú pigment po dlhú dobu!

Chcel by som vás upozorniť na túto tónovanú tekutinu pre bledé dievčatá s tučnou pokožkou, nebudete ľutovať!

**** Mimochodom, omylom som mal sampler inej tonálnej tekutiny z Biodermy s veľkým SPF - Bioderma Photoderm AR SPF 50+ tónovaným krémom, pre citlivú pokožku náchylnú na sčervenanie kože. Má tiež ľahký odtieň tela, ktorý je na tvári úplne neviditeľný a dokonca ani nevyrovná pleť! Nepáčilo sa mi to, pretože zanecháva lepkavý a mierne mastný film!
Všetko je relatívne! ****

Náklady na farbivo je asi 60 lire, ale tam sú takmer vždy zľavy až 20% pre výrobky Bioderma (stačí zadať v turečtine Google)
Prevod do dolárov - cca 30-35 dolárov. (Teraz im dám ceny, pretože geografia čitateľov blogov sa rozšírila, súdiac podľa merača))


Skúšali ste odtieňové kvapaliny s vysokým ochranným faktorom? Plánujete kúpiť? Čo ste si vybrali pre leto - prášok, bežný krém, bb-krém, tonál, minerály alebo niečo zvláštne?

BIODERMA Photoderm MINERÁLNY sprej SPF 50+ - minerálny sanskrin - recenzia

Tento produkt som použil minulý rok na dovolenku na mori, takže môj názor je viac než úplný a dnes vám o tom poviem - BIODERMA Photoderm MINERAL Spray SPF 50+, opaľovací krém s minerálnymi filtrami.

Nezabudnite, že do konca júna sú pre túto značku špeciálne zľavy - 3 pre 2 na feelunique.com a mínus 33% na escentual.com.

Všeobecne platí, že to bol môj ďalší pokus nájsť niečo dokonalé medzi minerálne Sanskrins: ak si spomeniete, v príspevku o chemické a minerálne filtre, som poznamenal, že minerálne filtre, samozrejme, sú pre nás bezpečnejšie, ale majú mnoho nedostatkov - tučnosť, belosť nestabilita. Výrobcovia však tvrdo pracujú, snažia sa vytvoriť v tejto oblasti niečo prijateľné a tento sprej je len z nových, „pokročilých“ minerálnych sanskrínov - sľúbili ľahkú textúru a trvalý efekt.
.
Zloženie je naozaj jednoduché a bezpečné, základňa je ľahká: je to zmes 100% minerálnych filtrov - oxidu zinočnatého a oxidu titaničitého (neexistujú žiadne chemické filtre), bezpečných zmäkčovadiel, vitamínu E ako konzervačných látok a antioxidantov a ďalších zložiek tvoriacich štruktúru. Neexistujú žiadne vonné látky, farbivá, nebezpečné a nežiaduce zložky, vo všeobecnosti som kompozíciou mierne prekvapený. Vďaka svojej bezpečnosti môže byť použitý ako pre deti od 6 mesiacov, tak aj pre alergikov (najmä pre tých, ktorí sú alergickí na chemické filtre, a to je bežné) a pre ľudí s citlivou pokožkou.

zloženie:
Decyl Oleate, Dicaprylyl karbonát, oxid zinočnatý, kaprylový / Capric triglycerid, kokoglyceridy, oxid titaničitý, dimetylsilylát kremičitý;
.

jeho konzistencia je ako hodvábna voda, ľahko sa aplikuje, nie je to isté ako väčšina minerálnych sanskrínov - nie je hrubá a nie je drobivá;

chráni dobre pred slnkom, jeho SPF 50+ pracuje s pomstou - na pláži som nikdy nespálil a sčervenal s mojou mliečnou kožou;

Nepáchne vôbec, že ​​je na pláži v horúčave mimoriadne potešenie, čo je dobré pre pokožku (zvyšuje sa dráždivý účinok vôní na slnku).
.
Toto je konzistencia - takmer mlieko:
.

keď sa aplikuje, bieli kožu: (menej ako iné minerálne sanskrins, ale stále je to belosť, bude to viac viditeľné na majiteľoch tmavej pleti, ale ja som tiež videl, že sa s ňou stávam ľahšími. Môžete použiť o niečo menej - v tomto prípade takéto objasnenie nebude, ale potom bude ochrana nižšia;

v prípade hojnej aplikácie však pokožku mastí na dotyk, ako keby ste na telo aplikovali olej;

nie je vhodný pre tvár. Aj keď som si ho na to nekupoval, ale vzal som ho špecificky pre telo, ale samozrejme som si to skontroloval sám, pretože liek sa odporúča pre tvár: na mojej kombinovanej pleti to bolo ako zamatovo klzká základňa pre tvár, ktorá nechcela namočiť, zatiaľ čo tvár vyzeral ako duch, pretože zjemňujúci efekt. Je to možné pre deti a môže sa používať ako také, ale nie pre dospelých. Ale nemôžem si nevšimnúť, že vôbec nedráždi pokožku tváre :).

Všeobecne platí, že tento minerálny sprej je skutočne úspešnejší ako mnohé iné podobné minerály - má úplne inú konzistenciu a žiadne vône, plus ochrana je spoľahlivá, ale rozjasňuje a napriek svetlej konzistencii je mastná. Ale jeho ochrana je úplne bezpečná, čo, bohužiaľ, nemožno povedať o prostriedkoch s chemickými filtrami.

Bioderma Fotoderm MAX krémový tón SPF50 +

Koža vystavená ultrafialovému žiareniu akéhokoľvek stupňa intenzity. Veľmi ľahká, precitlivená na pokožku slnka. Extrémne slnečné žiarenie (trópy, hory atď.).

Pokožka je chránená pred UV žiarením. Hladká pleť. Žiadne chyby a nedokonalosti.

vlastnosti

Bioderma Photoderm MAX SPF50 + tekutina (Bioderma Fotoderm MAX krémový základ SPF50 +) pre všetky typy pleti.

Máte veľmi ľahkú pokožku s pihami (fototyp I-II)? Spôsobujú slnečné lúče alergie? Plánovanie dovolenky vysoko v horách alebo v tropických zemepisných šírkach, kde je slnko obzvlášť agresívne? Špeciálne pre takéto prípady vytvorili špecialisti francúzskej spoločnosti Bioderma krém na tvár s SPF50 + Photoderm MAX. Prostriedky s fotostabilným, vodotesným prípravkom obsahujú unikátny komplexný bunkový bioprotekčný systém, ktorý zvyšuje toleranciu slnečného žiarenia a chráni bunky pred environmentálnymi agresiami.

Vďaka jemnej štruktúre základu Bioderma Fotoderm MAX SPF50 + sa rýchlo vstrebáva, nezanecháva mastný film na tvári. Po aplikácii získava koža odtieň svetlého prírodného opálenia, stáva sa matným, jemným, hladkým a elastickým.

  • UVF a UVB filtre s SPF50 + chránia pokožku pred foto-starnutím, hyperpigmentáciou a popáleninami;
  • Dipaprilovy karbonát - zvláčňujúci, zabraňuje a odstraňuje odlupovanie pokožky, zlepšuje jej vzhľad;
  • Glycerín okamžite zjemňuje pokožku, poskytuje dlhodobú ochranu pred dehydratáciou;
  • cyklohexyloxán a cyklocyklopentasiloxán robia pokožku hodvábnou, vrásky sú menej zreteľné, matnú tvár;
  • citrátový glycerylstearát zmäkčuje a hydratuje pokožku, pomáha jej udržiavať vlhkosť;
  • manitol a xylitol zlepšujú hydrobalaziu;
  • rhamnóza vykazuje anti-agingové, antiseptické, hydratačné a zmäkčujúce vlastnosti, upokojuje podráždenie, stimuluje životaschopnosť buniek;
  • citrón-na-ta vyrovnáva farbu a mikro-reliéf tváre, obnovuje zdravú žiarivosť pokožky, znižuje syntézu mazu, napína póry, dezinfikuje;
  • Ektoín obklopuje bunky ochrannou membránou, ktorá ich chráni pred stratou vlhkosti, škodlivými účinkami UV žiarenia a inými negatívnymi vonkajšími faktormi, zabraňuje tvorbe mediátorov slnečnej alergie;
  • Xantánová guma napína a napína pokožku, znižuje stratu transdermálnej vlhkosti, chráni pred škodlivými účinkami tepla, chladu, vetra;
  • Tokoferol je silný antioxidant, aktivuje syntézu elastínu a kolagénu, bojuje proti nerovnomernému pigmentácii.

Ideálne zvolené zložky poskytujú vynikajúcu znášanlivosť základu Bioderma Fotomerm MAX SPF50 +. Elastický ochranný film, ktorý vzniká po absorpcii produktu, znižuje reaktivitu pokožky, zabraňuje kontaminácii pórov a vonkajšej infekcii. Preto sa môže použiť aj pri precitlivenosti a problémovej koži.

Pred a po nanesení pleťového krému s SPF50 + Bioderma Photoderm MAX sa musí pokožka dobre očistiť. Profesionálni kozmetológovia internetového obchodu Perfect vyberú produkty pre hygienickú starostlivosť podľa typu a problému pokožky. Bezplatné konzultácie sú poskytované telefonicky a online chatom.

Na objednanie nadácie Bioderma Fotoderm MAX SPF50 + a niekoľkých francúzskych kozmetických kozmetických prípravkov z katalógu za pár minút umiestnite tovar do košíka a kliknite na tlačidlo „Kúpiť jedným kliknutím“. Do jedného až troch pracovných dní po potvrdení objednávky pošleme zásielku dopravnej spoločnosti vybranej Vami alebo ruskou poštou na akékoľvek miesto v Ruskej federácii a krajinách SNŠ.

Každý kupujúci dostane garantované darčeky - obľúbený katalóg značiek a kozmetické vzorkovače. Ak chcete získať špeciálne prekvapenia, buďte prví, ktorí vedia o príchode nových produktov, predajoch a propagačných akciách, zúčastňujú sa na ziskových bonusových programoch, stanú sa členom VIP klubu PerfectYou. Ako to urobiť, povedzte našim manažérom.

Bioderma Fotoderm

Fotoderm MAX krém SPF 50+

• Indikácie na použitie:

Pre normálnu a suchú pokožku tváre, neprenosné UV žiarenie akéhokoľvek stupňa intenzity.
Pre veľmi ľahkú pokožku (typ I-II) s efelidmi (pehy).
Pre podmienky extrémneho slnečného žiarenia (trópy, vysočiny).

• Spôsob aplikácie:

Pred slnečným žiarením aplikujte rovnomerne na suchú pokožku.

Pravidelne (každé 2 hodiny) obnovte vrstvu krému.

Opäť aplikujte krém po cvičení a pri kontakte s vodou.

• Vlastnosti:

SPF 50 + / UVA 38

Patentovaný komplex Cell Bioprotection® v kombinácii s anti-UVA, anti-UVB filtrami chráni bunkové štruktúry pokožky pred škodlivými účinkami ultrafialového žiarenia, bojuje proti predčasnému zafarbeniu kože a zabraňuje neznášanlivosti slnečných lúčov.

Príjemná textúra krému robí pokožku príjemnou.

Po aplikácii nezanecháva mastný film.

Po aplikácii na kožu sa stáva bezfarebný.

Fotostabilita a dážďové brány.

Hypoalergénne, neobsahuje príchute.

• Formulár vydania:

• Zloženie fotodermu MAX Cream SPF 50+:

Aqua Canyon Xylitol, ramnóza, fruktooligosacharidy, extrakt Laminaria Ochroleuca, Decyl Glukozid, Acryloyldimetyltaurát amónny / Vp kopolymér, Xantánová guma, Acetaccio, Hydroxid sodný, Propylénglykol, Kyselina citrónová, Kaprylová / Capric Triglyceans, apthech, aptiky, aptiky, anjeli, anjeli, aptici, aptici, anjeli, anjeli, aptici, aptici, anjeli, anjeli, aptici

NIE JE TO MY FACE

Hľadať v tomto blogu

Bioderma Photoderm MAX Aquafluid SPF50 +

  • Získajte odkaz
  • facebook
  • cvrlikání
  • pinterest
  • e-mailom
  • Iné aplikácie

Spomenul som o tom opaľovací krém, ale rozhodol som sa, že by bolo užitočné napísať samostatný prehľad. Najmä preto, že je takmer u konca. V skutočnosti to nie je vôbec krém, ale veľmi tekuté mlieko, ktoré sa ľahko rozdeľuje a sotva cíti na koži. jemne bieli kožu, môže sa valiť.

Po nanesení a absorbovaní krému sa leskne, ale podľa môjho názoru je to celkom príjemné a nie veľmi silné lesk. Ak vás lesklá koža stále obťažuje, môžete prejsť cez priehľadný prášok a nebude problém. Vždy som si prašil na čelo, pretože mám tresku a má tučné krémy, rýchlo sa znečistí.

Nepoužívam tonálne prostriedky veľmi často v lete, ale ja som sa niekoľkokrát snažil používať BB krém na vrchole tohto Sanskrinu a vo všeobecnosti sa mi zdá, že tón sa drží a drží sa veľmi dobre. Je dôležité, aby som používal vlhkú špongiu a neotieral tón, ale len vjazd.

Všeobecne platí, že sa mi páčila táto smotana, ja by som si druhýkrát, keby neboli žiadne hromady iných.

Výhody: Chráni pred celým spektrom žiarenia, svetlo, rýchlo vstrebáva, fixované na koži.

Nevýhody: Trochu bielenie, môže role. Prakticky žiadne zvlhčovanie.

Opaľovacie krémy: Octocrylene, Tinosorb S, Tinosorb M, Avobenzone,

UVA? Áno, PPD 24
Vôňa: Slabá
Textúra: Tekuté mlieko
Kresba: je ľahko distribuovaná, rýchlo sa vstrebáva
Ako to vyzerá na koži: Biela, ale nie moc. Zreteľne svieti, ale podľa môjho názoru to nie je katastrofické (keď sa aplikuje 1/4 lyžičky. Ak je menej, skoro to nesvieti)
Uprostred dňa vyzerá tónový krém takto:

Kto je vhodný? Normálna / Kombinovaná
Kto nie je vhodný? Veľmi mastná a veľmi suchá pokožka.
Aká sezóna? V každom
Kedy použiť? Posledná fáza starostlivosti o hydratačný krém.
Aká je denná doba? Ráno
Ako často? Každý deň
Kde kúpiť? lekárne
Koľko? Asi 1100 rubľov
Súvisiace produkty: La Roche Posay Anthelios

* Niektoré produkty mi posielajú značky alebo distribútori značiek. Za tým však nikdy nie je podmienka napísať dobrú recenziu alebo vôbec nejakú recenziu. Vždy odmietam ponuky, v ktorých mi banky ponúkajú, aby som ich niekde preskúmal alebo spomenul.

  • Získajte odkaz
  • facebook
  • cvrlikání
  • pinterest
  • e-mailom
  • Iné aplikácie

Komentáre

تعلن مراكز صيانة ال جي الكبري انها تعمل علي توفير قطع اليار الاصلية لصيان ة
المميزة لطلب خدمات الصيانة من خلالهم.
http://www.maintenanceg.com/Lg-Agent-Service-Egypt-Center.html

Uverejniť komentár

Populárne príspevky

Sedem kyslých šupiek

Čo sú kyseliny a prečo sú potrebné?
Ako si vybrať a ako ho používať je tu.
Kyslé činidlo opláchnite alebo nie je napísané na obale.

Deň prianí dňa 365

Kyseliny: glykolová, mliečna

Zdá sa, že som o týchto diskoch písal mnohokrát, ale nikdy som ich nepísal podrobne. Stručne povedané, toto je jeden z mojich najobľúbenejších šupiek, pretože je veľmi mäkký a ťažko ho preháňať. Tu sa okrem kyselín pridali vitamín C, niacínamid, pantenol a všetky druhy extraktov a probiotík. Výrobca píše, že ich musíte používať počas dňa, ale nesúhlasím. Sú dosť lepkavé a nepohodlné ich používať počas dňa
Použil som ich asi deň v noci a po nich vôbec nebolo podráždenie. Z nich pokožka príjemne svieti, je hladká a tak ďalej. Tieto disky robia všetko, čo by mali kyseliny robiť, ale navyše sú dobre zvlhčené, vyživované a spravené krásne.

Vhodné pre ľudí so sklonom k ​​suchej, normálnej, kombinovanej pleti. Citlivá pokožka.

Všetko o ochrane pred slnkom

1. Prečo sa chrániť pred slnkom.

Slnečné žiarenie je prvoradým faktorom starnutia a rakoviny kože.
Slnko spôsobuje poškodenie kožných buniek DNA a spálenie slnkom je obranná reakcia na poškodenie, ktoré zabraňuje ďalšiemu poškodeniu buniek. Toto poškodenie môže viesť k karcinómu a melanómu. V krajinách s aktívnym slnkom je rakovina kože oveľa vyššia ako v severskej. V Austrálii každá tretia osoba vo veku 70 rokov objaví jednu alebo inú formu rakoviny kože.

Dokonca aj najľahšie opálenie je poškodenie kože. Termín "bezpečné opálenie" je oxymorón. Nesnažte sa ma presvedčiť, seba alebo nikoho, že slnko a svetlé opálenie sú dobré. Ak máte radi opaľovanie - opaľujte sa. Ale nehovorte, že je to bezpečné. Tu budem brať veľmi frivolní názory, že slnko lieči kožu a najmä akné. Slnko pomáha pokožke vyzerať lepšie vďaka stmavnutiu, ale nakoniec to len zhoršuje kožné problémy.

fav 2018

Tento rok som vyskúšal relatívne málo kozmetiky, a preto mám veľa plechoviek z toho istého výberu na rok 2017. Všeobecne platí, že všetko, čo sa mi páčilo, páči sa mi to teraz, takže favoriti 2017 nestratili svoj význam vôbec. Ako výber z roku 2016.

starostlivosť

čistenie
Moja balzamová organická kuchyňa sa samozrejme nedotýka mojej tváre. Tiež sa mi páčil gél Dr. Sam's Flawless Cleanser je obzvlášť vhodný pre ľudí s citlivou a podráždenou pokožkou, ktorí nepoužívajú permanentný make-up. Všeobecne platí, že nový úžasný umyvalok v tomto roku sa nestretol.

zvlhčovanie
Denné krémy sa snažili veľa a všetci sa nejako rozmazali. Zvlášť nezabudnuteľné sú Stratia Liquid Gold a Chanel La Solution 10. Prvá obsahuje veľa ingrediencií, ktoré pomáhajú ochrannej bariére a sú určite potrebné pre tých, ktorí používajú akúkoľvek aktívnu starostlivosť, a druhá je veľmi jednoduchá, pozostáva z 10 zložiek, ideálnych pre alergie a ľudí s citlivou pokožkou.,

BIODERMA PHOTODERM MAX CREAM SPF 50 40ML

Stručne o produkte

Prečítajte si o produkte

Bioderma photoderm max krém spf 50 40 ml návod na použitie

štruktúra

AQUA / voda / EAU, DICAPRYLYL karbonát, oktokrylenu, metylén-bis-benzotriazolyl TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO] BUTYL -methoxydibenzoylmethan, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL metoxyfenyl triazín, cyklopentasiloxan, C20-22 alkylfosfát, glyceryl stearát, PEG-100 stearát, Ection, manitol, xylitol, ramnózy, fruktooligosacharidy, Laminaria ochroleuca extrakt, C20-22 alkoholy, decyl glukozidy CYCLOHEXASILOXANE, hydroxyethylakrylát / sodíka ACRYLOYLDIMETHYL Taury kopolymér, pentylen glykol, xantánová guma, propylénglykol, kyselinou citrónovou kyseliny kaprylovej / kaprinovej, hydroxid sodný, EDTA disodný, FENOXYETHANOL, CHLORFENESIN. [BI543]

popis

Cream Fotoderm MAX poskytuje maximálnu ochranu pred ultrafialovým žiarením, ktorá je spôsobená inovatívnou kombináciou filtrov.

Patentová bunková bioprotekcia chráni DNA jadra a bunkových membrán a má tiež silnú anti-radikálovú aktivitu.

Krém poskytuje optimálnu ochranu pred ultrafialovým žiarením vďaka inovatívnym anti-UVA a anti-UVB filtrom (chráni pred spálením slnkom, neznášanlivosťou slnka, atď.);

Patentový patent Cellular Bioprotection® chráni DNA jadra a bunkových membrán a má tiež silnú antiradikálnu aktivitu.

Stimuluje vlastné ochranné vlastnosti bunky. Vďaka patentu Cell Bioprotection® je DNA jadra chránená 99,8%!

Zvláštnosti: SPF 50 + / UVA 42; Neobsahuje vône; Bez parabénu; fotostabilita; Vodotesné; nekomedogénny; hypoalergénne;

Bezpečnosť a pohodlie na slnku

Bioderma Photoderm MAX SPF 50+ krém (Bioderma PHOTODERM MAX krém SPF 50+) - pre normálnu a suchú pokožku. Veková kategória od 20 rokov

Hodvábna textúra krému Photoderm MAX dodáva pleti pocit pohodlia a hebkosti. Pri aplikácii sa krém stáva bezfarebným, ľahko sa distribuuje a nezanecháva mastný film. Vynikajúca prenosnosť

Photoderm rad opaľovacích krémov pre dospelých a deti

Predajné funkcie

svedectvo

Pre normálnu a suchú pokožku tváre, neprenosné UV žiarenie akéhokoľvek stupňa intenzity.

Pre veľmi ľahkú pokožku (typ I-II) s efelidmi (pehy).

Pre podmienky extrémneho slnečného žiarenia (trópy, vysočiny).

kontraindikácie

Individuálna neznášanlivosť. Ak sa objavia akékoľvek podráždenie alebo alergické reakcie, okamžite prestaňte používať.

  • Predám Bioderma fotoderm max krém spf 50 40ml v Moskve vo vašej pohodlí lekárne zadaním objednávky na Apteka.RU.
  • Máme nízku cenu na Bioderma fotoderm max krém spf 50 40 ml v Moskve.

Najbližšie odberné miesta nájdete v Moskve.

dávkovanie

Pred slnečným žiarením aplikujte rovnomerne na suchú pokožku. Pravidelne (každé 2 hodiny) obnovte vrstvu krému.

Opäť aplikujte krém po cvičení a pri kontakte s vodou.

Novorodenci a malé deti by nemali byť vystavení slnku.

Nadmerné vystavenie sa slnku je zdraviu škodlivé.