Emulzia La Roche Posay EFFACLAR K (+) - recenzia

Akné

SOLGAR 100% Prírodné doplnky stravy Premium

Vráťte chuť prírodného čaju!

KATEGÓRIE

POPULÁRNE ZNAČKY

POPULÁRNY TOVAR

KATEGÓRIE

POPULÁRNE ZNAČKY

zaujímavý

Zoznámte sa s unikátnym setom pre intenzívne bielenie!

Starostlivosť o ergonómiu a ekológiu pomocou zubných kefiek RADIUS

KATEGÓRIE

POPULÁRNE ZNAČKY

POPULÁRNY TOVAR

KATEGÓRIE

POPULÁRNE ZNAČKY

zaujímavý

Avene - ochrana pred slnkom pre najcitlivejšiu pokožku

KATEGÓRIE

POPULÁRNE ZNAČKY

zaujímavý

Liečenie tváre a tela pomocou zariadení Gezatone

Zoznámte sa s hardvérovou kozmetikou WELSS!

KATEGÓRIE

POPULÁRNE ZNAČKY

zaujímavý

Bezpečná a efektívna starostlivosť o vás a vaše dieťa

Uriage - starostlivosť o jemnú kožu detí a batoľat

Značky-A

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

YSTHEAL - starostlivosť o pleť po 25 rokoch

Značky-B

Značky-C

Značky-D

Značky-E

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Elancyl Slim Design - hladšia, elastická a utiahnutá koža

Značky-F

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Filorga Hydra-Hyal - hydratovaná, vyhladená pokožka svieti s mladosťou!

Značky-G

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

GiGi - kombinácia prírodných prírodných zložiek a výrobkov s vysokou biotechnológiou

Značky-H

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Vedúce laboratórium profesionálnej kozmetiky v Izraeli

Kórejská kozmetika na starostlivosť o tvár a telo

Značky- I

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Svojim novým asistentom povedzte „ahoj“ - revolučné špirálové elastické pásky-náramky na vlasy

Značky-J

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Skúste špičkové japonské masky.

Johnny's Chop Shop je štýlová kozmetická linka pre chlapcov, ktorí chcú vyzerať skvele!

Značky-K

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Energia rastlín pre krásu vlasov

Značky- L

Značky-M

Značky-N

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Nuxe - optimálna kombinácia prírodných zložiek, efektívnych technológií a luxusných textúr.

Dermatokozmetika pre starostlivosť a kombinovanú liečbu mastnej a mladistvej problémovej pleti

Značky-O

POPULÁRNY TOVAR

Značky-P

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Balzamy na suché, popraskané a podráždené pery a pokožku

Značky Q

POPULÁRNY TOVAR

Značky-R

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Revolúcia vo svete šampónov - kvalitatívne nové zloženie v high-tech vákuovom balení

Značky-S

Značky-T

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

TONY MOLY je misa plná štýlu a krásy.

Spoľahlivé dermo-kozmetické prípravky na starostlivosť o novorodencov, deti a dospelých

Značky- U

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Uriage - Hyseac - ideálna liečba pre problémovú kožu 01.11.2017

Značky - V-Z

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Weleda hydratačné balzamy na pery obklopujú vaše pery žiarou prirodzenej krásy!

Posilňujúci účinok proti známkam starnutia

Značky AZ

Značky 0 až 9

POPULÁRNY TOVAR

  1. recenzia
RECENZIA
CENTRUM ZDRAVOTNEJ KOŽE
Recenzie lekárenskej kozmetiky
La Roche-Posay EFFACLAR

Fomenko Irina Vologda | 02/20/2019 |

Efaklarový čistiaci gél 400 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Závery: Kúpil som syna na odporúčanie dermatológa. Akné v akútnom štádiu. Počas obdobia používania (3 týždne) sa koža výrazne zmenila - menej červená, sú vyrážky, ale už nie taký zápal. Používa sa ráno a večer. Vôňa je príjemná, nenápadná. Veľmi výhodný dávkovač, cenovo výhodný. Fotografie ukazujú, 3 týždne som použil dosť.

Evdokimova Catherine Pyatigorsk | 15/05/2019 |

Efaklar H Multi-hydratačný upokojujúci krém 40 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Závery: S kozmetikou La Roche som sa nedávno stretol a nie za nič. Mám kombinovanú pokožku, niekedy má sklon k plameňom. Nemohol som nájsť tú správnu starostlivosť a rozhodol som sa zastaviť v Effaclar H na odporúčanie lekára. Teraz používam tento krém ako sprievodný liek na liečbu drogových závislostí (pretože tento liek je veľmi vysušujúci pokožku a sliznice). Ale myslím si, že tento krém stále používam, pretože veľmi dobre hydratuje a upokojuje pokožku, je veľmi hospodárny na použitie, má veľmi príjemnú vôňu a ľahkú textúru. A čo je najdôležitejšie - to nie je upchať póry (samozrejme, ak nie je aplikovaný s zhmenyami) Pretože som si všimol, že použitím malých hrach na celej tvári, výrobok je dobre vstrebáva, nezanecháva lesk a mastné škvrny, ale ak to preháňate, budete svietiť ako tuk palacinka)) krém je vhodný ako základ pre make-up. A nadácia a pád prášku na jeseň je dobrá)) Takže som s nákupom veľmi spokojný, myslím si, že túto kozmetiku budem ďalej používať. Nechcem nič skúšať po La Roche))

Olga Merzlyakova Vladivostok | 01/02/2019

Maska Efaklar 100 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Záver: Maska bola príjemná, bez vône, príjemného používania, rýchleho matného efektu, zmiernila zápal, len našla mastnú pleť za ekonomickú cenu, neupchala póry a nespôsobila alergické reakcie.

Maksimenko Alexandra St. Petersburg | 01/29/2019 |

Duopak Efaklar mlieko 2 x 200 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Závery: Dobrý krém, dôrazne odporúčam na problémovú pleť, doplnené čistiacim gélom a krémom z tej istej línie. V takomto komplexe pomáha z vyrážok a dobre schne už existujúce prvky. Potrebujete dobrý hydratačný krém.
Je veľmi výhodné, aby sa v sade

Maksimenko Alexandra 29/01/2019 |

Set Efaklar čistiaci gél, 400ml + korekčný krémový gél pre problém pleti, 40ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Závery: To je len musí mať pre ľudí s problémovou pokožkou! 10 rokov trápenia a iba vo veku 30 rokov našla produkt, ktorý naozaj funguje a dobrý účinok pochádza z čistiaceho gélu. Ale s krémom, účinok je ešte lepší. Pri kúpe súpravy - úspory sú zrejmé, vďaka farmaceutickej kozmetike pre túto príležitosť

Elena Barnaul, Altajské územie | 01/25/2019 |

K (+) emulzia 40 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Závery: Veľmi milujem La Roche! A táto emulzia nie je výnimkou! Páči sa mi účinok čiernych bodiek najviac. Oni sú naozaj stále menšie. Dobre vyrovnáva štruktúru kože v dôsledku mikro peelingu. pretože Mám kombinovanú pleť, s radosťou používam tento nástroj v lete, keď je pre mňa horúci a vlhký z tejto smotany na ulici

Maska Efaklar 100 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Záver: Krémová maska ​​na báze ílu, dobre rozložená, osviežuje pokožku. Dojmy sú neutrálne. Po umytí trochu kože. V mojom prípade sa po každom použití masky objavil zápal.

Efaklar N čistiaci gélový krém 200 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Závery: Môj dojem nie je jednoznačný: na jednej strane jemný prostriedok na krehkú pre-vysušenú kožu, na druhej strane dojem z čistenia kozmetickým mliekom Avene. Žiadna túžba opakovať nákup nebola.

Sigareva Ksenia Barnaul | 23/01/2019 |

Penový čistiaci gél pre kombinovanú mastnú a problémovú pokožku Efaklar 200 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Závery: toto je už druhá tuba - a som potešený.
čistí tvár, aby nezvrekol, ako napríklad kórejské prostriedky, ale veľmi jemne, ale cítite sa priamočiaro, aby ste sa zbavili tuku a všetkých druhov bjak.
make-up odstraňuje dokonale aj vodotesnú maskaru.
nesuší pokožku.
vôňa je veľmi príjemná.
oochen poradiť pre problém kože!

Sigareva Ksenia Barnaul | 23/01/2019 |

Krém na zúženie pórov Efaklar 200 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Závery: kúpil pre tímovú prácu s umyvalki.
slabý zápach. moja koža dobre krehne, mastný lesk čistí.
po aplikácii cítite, že koža dýcha. Testujem ďalej!
štýlové balenie! naozaj páčilo

Glushenkova Tatyana Ulyanovsk | 18/18/2019 |

Efaklarový čistiaci gél 400 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Závery: Kúpil som si nahradiť môj obľúbený gél z Ducrey, páčil sa mi produkt. Dobré zloženie, slušný objem. Priehľadný gél s príjemnou, sviežou, mierne lekárskou vôňou. Peny, hospodárne, na umývanie je potrebný trochu gélu, ľahko sa umyje a zanechá pocit čistoty a sviežosti. Dokonale dokonale čistí kombinovanú pokožku bez toho, aby došlo k jej presušeniu. Veľmi spokojný, používam ho s radosťou!

Glushenkova Tatyana Ulyanovsk | 01/10/2019 |

Súprava Efaklar čistiaci gél, 2x300 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Závery: Kúpil som si nahradiť môj obľúbený gél z Ducrey, páčil sa mi produkt. Dobré zloženie, slušný objem. Priehľadný gél s príjemnou, sviežou, mierne lekárskou vôňou. Peny, hospodárne, na umývanie je potrebný trochu gélu, ľahko sa umyje a zanechá pocit čistoty a sviežosti. Dokonale dokonale čistí kombinovanú pokožku bez toho, aby došlo k jej presušeniu. Veľmi spokojný, používam ho s radosťou!

Face Cream Effaclar duo od La Roche Posay

odvolanie

Prišla do lekárne a požiadala ma, aby som navrhla krém pre moju problémovú kožu. Lekárnik bol vynikajúci, vytvorili sme s ňou plán. =) Po preskúmaní mojej kože mi ponúkla tento krém Duo, od ktorého som sa zoznámil s touto nádhernou značkou. Neopakovala slová z etikety, ako to robia všetci ostatní, ale povedali o tom, čo vie zo života. Podľa nej by tento krém nemal len odstraňovať problémy, ale vytiahnuť ich, uvoľniť moje póry, ale nie najestetickejším spôsobom: cez „kvitnutie“. A potom by bolo potrebné použiť iný krém, ktorý by eliminoval post-akné a bojoval s náhle sa objavujúcimi sprejmi.
Počúval som ju. Bože, skrze to, čím som prešiel, som mal pár podkoží (lícnych kostí a brady), upchaté póry a len zápal. Ihneď poviem: toto nie je výsledok chorej pečene alebo čo tam zvyčajne poradia, aj keď môj holiaci život nie je ani zďaleka ideálny, a to tiež zohráva úlohu.
Ľahký krém, absorbovaný takmer okamžite, nie tuk, všeobecne bol dobrým základom pre make-up.

Takmer žiadne mená.

Heap vzhľad! Myslel som, že by som nepreviedol hypodermy, priamo v skupinách, ale neodišiel som, pretože som dúfal, že zázrak.

Hypodermy dozrievali, vytláčal som ich, len pár desiatok myelitových malých bielych suchých pupienkov v blízkosti pier na brade a nasolabiálnych záhyboch dozrelo. Nakoniec som ich mohol vytlačiť, nikdy som si nemyslel, že by som sa ich zbavil, bola tam veľmi malá subkutánna vyrážka, ktorá nebola okamžite viditeľná, ale moje prsty cítili všetko.

Nová dávka pupienkov, ale jednoduchá, nie subkutánna, blízko obočia a lícnych kostí.

Takmer nič, čierne bodky sa jasne alebo dokonca úplne stratili, ale nie všetky. post-akné je ľahšie, pár nových malých zápalov pred PMS, ale nič v porovnaní s tým, čo sa stalo.

Výsledok po 2 mesiacoch: koža sa vypratala, všetko dozrelo (s výnimkou jednej hlbokej šťavy, ale tiež sa zmenšila, len to nejakú dobu trvá), podkožná koža, takmer nič sa neobjavilo, obsah tuku sa normalizoval. žiadna suchosť alebo dehydratácia. Koža začala vyzerať lepšie, teraz druhá etapa a dúfam, že všetko bude v čokoláde na jar, ak sa koža nepoužíva, ttt.
Krém je dobre "nosí", hydratuje, ale nie tuk. Všeobecne platí, že som prvý, súdiac podľa posudkov, ktorí pozorujú takýto účinok z tohto lieku, zvyčajne buď okamžite pomáhal, alebo nikdy. Úprimne, prekvapený, ale kto môže pregoditsya.

Face Cream Effaclar K La Roche-Posay

Linka Effaclar je určená na starostlivosť o mastnú a problematickú citlivú pokožku. Effaclar K krém s retinolom a kyselinami je určený na vyhladenie povrchu kože, odbúranie pórov, zníženie zápalu a odstránenie post-akné. Teraz nahradiť Effaclar K vydal nový produkt - Effaclar K +, ale pokiaľ lekárne predávajú oba typy, radšej kúpiť K bez plus.

Aktívne zložky a zloženie:

Účinné látky: LHA (kyselina lipohydroxy), zinok, kyselina salicylová.

Zložky: Aqua / voda, izononyl izononanoát, propylénglykol, dimetikón alumínium škrob okupácia, Peg-100 stearát, glyceryl stearát, kyselina salicylová, amónium Olyacryldime metyltauramid / amónium, polyakryloyldimetyl Taurát, Clyld destilovaný,;, Xantánová guma, Cetylalkohol, Pentaerythrity Tetra-Di-T-butylhydroxyhydrocinamát, Parfum / vôňa. Krém je balený v 30 ml skúmavke. Vzhľadom k tenkému výtoku, rovnako ako veľa krému je vytlačené z toho, ako je potrebné, tak, že je strávený pomerne ekonomicky.


Textúra je ľahká, nemastná emulzia. Snažil som sa vyfotiť, ale z nejakého dôvodu telefón nechce zaostriť)).

Ľahko sa vstrebáva, nezanecháva na tvár pocity filmu a mastného lesku, dobre sa chová ako základ pod make-upom. Krém skutočne pomáha znižovať zápal a urýchľuje proces hojenia, pri pravidelnom používaní, pokožka je hladšia a rovnomernejšia, póry sú mierne napnuté. Tento krém nevysušuje jemnú pokožku a nevyžaduje dodatočnú hydratáciu. Nedeklarovaným efektom je matovanie kože.

klady:
- nemastná a nelepivá textúra;
- dobre sa vstrebáva;
- nevyžaduje dodatočnú vlhkosť;
- Matovanie pokožky;
- vyrovnáva povrch kože.

Existujú len dve mínusy: vysoká cena a nepríjemná bylinná vôňa. Úprimne odporúčam tento krém majiteľom mastnej a kombinovanej citlivej pokožky, vrátane reaktívnych a náchylných na alergické reakcie.

CREAM EFACLAR DUO: moja recenzia, fotoreport a inštrukcie

Nemali by ste sa pýšiť vysokými nádejami na duo efaklar z pózy La Rosz, pretože počas liečby budete mať nepríjemné prekvapenia, ale nakoniec bude výsledok relatívne dobrý. Odporúčam vám, aby ste boli trpezliví, pretože cesta k zdravej koži je trnitá a "nebezpečná".

Tiež som sa musela uchýliť k pomocným procedúram: darsonval, UV lampa, fototerapia. Áno, a musíte byť pripravení na to, že pozitívna dynamika sa začne sledovať až po dvoch alebo troch týždňoch. Cena tohto krému trochu uhryzne: trubica v 40 ml stojí asi 1200 rubľov.

Okamžite urobte rezerváciu, mám mastnú problémovú pokožku náchylnú na výskyt zápalu vo forme akné s červenými škvrnami na lícach, čiernymi bodkami a dilatovanými pórmi v T-zóne. Mnohí z nás však majú takéto problémy.

Princíp la roche posay effaclar je nasledovný: vzhľadom na obsah LHA kyselín, krém čerpá všetku nečistotu z hĺbky pórov na povrch kože. Preto vám radím, aby ste morálne pripravili tých, ktorí majú podkožné akné, vyjdú v celej svojej sláve.

efaklar duo pred podaním žiadosti

Indikácie na použitie:

  • Pre mastnú problémovú pokožku s rozšírenými pórmi a čiernymi bodkami.
  • Vhodné na použitie na citlivú pokožku.
  • Lieči post-akné a červené škvrny.
  • Reguluje sekréciu mazu, vďaka čomu sa časom výrazne znižuje tvorba mazu a tvár už nesvieti. Dobrá voľba pre mastnú pleť s vážnymi problémami v dôsledku zvlhčujúcich zložiek v kompozícii.

Možné vedľajšie účinky počas liečby efaklarom:

  1. Horiace a červené škvrny v prvom týždni aplikácie normy Efaklar Duo. Nebojte sa po asi 8-14 dní sa koža používa a prestane reagovať týmto spôsobom. Prakticky každý, kto ho rozmazal smotanou a napísal mu recenzie, hovorí o tomto vývoji udalostí.
  2. Kyseliny, ktoré sú obsiahnuté v efaklári, podporujú exfoliáciu pokožky, takže koža sa môže odlupovať. Ale z jaziev a postacne nie je možné sa ho zbaviť iným spôsobom, čo znamená, že táto situácia je len pre nás. Áno, pekným bonusom bude vyhladenie plytkých vrások a drsnosti. Peeling som sa objavil až tretí týždeň. Možno, že niekto bude mať túto situáciu skôr. Ale podľa môjho názoru, ak sa tvár začala odlupovať v prvom týždni, potom je to určite znamenie, že máte predávkovanie. Vyskúšajte menšie množstvo efektívneho dua. Aby ste to mohli urobiť, musíte najprv sprejovať termálnu vodu, ktorá umožňuje použitie minimálnych finančných prostriedkov.
  3. Ako som už povedal, salicylik v zložení Efaklar duo la Rosh aktívne vytiahne nečistotu, takže sú možné vyrážky. Niektoré malé akné vyskočila a okamžite vyschla. Ale v oblasti dutín začala hrozná invázia cystického akné. Musel som ďalej vysušiť UV lampu a darsonval. Mimochodom, použitie darsonvalu v kombinácii s effaclar duo la Rosh prispieva k uvoľneniu týchto najčernejších zátok z pórov v ich pôvodnej forme. Samozrejme, že niečo iné, ako keby sa nikdy neperlo. Potom sa očistenie pórov uskutočňuje v zrýchlenom scenári. Všeobecne som rozdrvil, zoškrabal, spálil. Chýbala mi sila vôle znášať všetok ten chaos na mojej tvári. Darsonval mi uľahčil trápenie, dynamicky vytiahol podkožné akné, ktoré nie sú vo forme akné, ale vo forme suchých malých korkových zárezov, pri pohľade na recenzie som nikdy nič také nevidel, takže som zrejme považoval túto možnosť liečby za cystickú a subkutánnu akné.

effaclarduo výsledok po 1 týždni

Ako vidíte na fotografii o týždeň neskôr, tvár sa zmenila na červenú - toto je predávkovanie fakára. Začal používať bod v kombinácii s balzamom lipikar. Tón sa vrátil do normálu. Navyše, priame slnečné svetlo je vinné, takže sa vyhnite chôdzi, keď slnko spáli na ulici.

efaklar duo: fotografia po mesiaci používania

Návod na použitie

Dodržujte pravidlo troch krokov a budete spokojní s čistou pokožkou:

  1. Gél umyte a umyte si tvár obrúskom (1 alebo 2 krát denne).
  2. Striekajte termálnu vodu (voliteľné).
  3. Naneste malé množstvo krémového gélu effaclar duo pozdĺž masážnych línií obchádzajúcich oblasť okolo očí. Suchú pokožku trochu inak.

Ako môžete vidieť návod na použitie la roche posay effaclar je veľmi jednoduchý a ľahko zapamätateľný. V pokrokových prípadoch je lepšie krém čistiť a aplikovať ráno a večer a najlepšie raz.

La roche posay effaclar krémový gél sa aplikuje na predtým vyčistenú pokožku tváre dva alebo raz denne. V lete je lepšie aplikovať ráno a večer a v zime len večer. Vzhľadom k tomu, že v lete, človek potrebuje zvýšenú starostlivosť, a pekný bonus je spf filter v kompozícii. V zime môžete mierne znížiť rýchlosť, aby nedošlo k presušeniu pokožky tváre. Nepoužívam tonálne prostriedky, takže nemôžem povedať, čo je effaclar duo ako základ, ale súdiac podľa recenzií je veľmi vhodné použiť ho namiesto základne pre make-up. Hoci máte problémovú pokožku, je lepšie ju liečiť a potom si dopriať všetky vážne veci.

Výrobca odporúča použitie nástroja v kombinácii s gélovým efaklarom. Táto kombinácia sa mi páčila viac ako s iným gélom (ELDAN), je to aj dermatologická línia a jej cena je o niečo vyššia. Áno, a ja som si kúpil propagačnú verziu s heslom "dostať výsledok alebo vrátiť peniaze." V tomto boxe sa nachádzal čistiaci gél farmaceutickej značky La Rosh bez mydla a krémový gélový korektor effaclar duo.

Na druhý deň som bol vystrašený z červených škvŕn a hodil som pekne vyhubovanie tejto značky lekární. Ale po chvíli som sa rozhodol pokračovať v experimente, pretože bolo potrebné nejako sa zbaviť post-akné a čiernych bodiek. A o týždeň neskôr som začal pozorovať pozitívny trend.

So silným pocitom pálenia skúste namazať krém na miesto v problémových oblastiach alebo na vrchole vašej obvyklej starostlivosti alebo zvlhčovača.

la roche posay effaclar

Výsledky a výsledky efektívneho dua

Recenzia produktu

Preskúmania efekčného dua plus od la rosh sú veľmi rôznorodé. Jeden je dokonalý, iní nie. Hoci si myslím, že celý problém je v predávkovaní produktu a nesprávnej aplikácii. Môj dermatológ mi vždy odporúča, aby som aplikoval takéto tvrdé prostriedky iba na bežný krém na starostlivosť. Okrem toho, odlupovanie v tomto prípade, ako je kyslý peeling, pomáha odstrániť problémovú vrstvu pre oživenie nového.

Skúmanie početné recenzie na la roche posay effaclar as prihliadnutím na moje vlastné skúsenosti, by som odporučiť, ako si kúpite full-formát verzie začať zoznámenie s samplers. Vzhľadom k tomu, cena smotany som ranu z la rosh bit uhryzne.

Na internete na produkt effaclar duo la rosh môžete nájsť pozitívne aj negatívne recenzie, druhé je oveľa viac. Ale radím vám, aby ste vyskúšali taký krém, moja diagnóza je lepšie vidieť raz, ako počuť. Koniec koncov, koľko ľudí má toľko názorov. Kto vie, možno táto séria vyrieši vaše problémy.

Hodnotenie ľudí efaklar z la rosh: 4 hviezdičky z 5 možných.

národné hodnotenie efaklar duo

Z času na čas používam na lícach ďalší balzam na pery rovnakej značky La Rosh. Zachraňuje ma od sucha a pocitu úzkosti. Okrem toho 30+ stojí za to chrániť pokožku pred vysušením, aby sa čo najviac zachránil pred príznakmi starnutia. Pamätajte si, že človek by mal mať dostatok vlhkosti. Mimochodom, recenzie na lipikar nie sú o nič menej protichodné ako na efaklar.

Záver: Všeobecne platí, že aj napriek zmiešané recenzie, som sa odvážil kúpiť trubicu v 40 ml a som spokojný s nákupom a výsledkom. Treba však poznamenať, že z času na čas bol krém aplikovaný bodkovaný, trikrát týždenne na celú tvár, zvyšok času v kombinácii so sérom proti starnutiu alebo balzamom lipikar. Neodvážil som sa používať len jeden efaklar la rosh neustále a na celej svojej tvári. Ale v kombinácii s doplnkovou výživou a hardvérovou kozmetikou pre sladkú dušu. Dal som solídne 4 pre účinnosť (odstránené skóre pre nedostatok použitia bez ďalšej starostlivosti a potravín).

  • čistenie;
  • odlupuje rohovú vrstvu;
  • znižuje počet zápalov a jaziev po akné.