Dove Soap - recenzie

Jedlo

Mydlové mydlo 18. augusta 2014

Dlho som používal iba mydlo z holubice, gély a mydlá iných firiem sa presunuli nabok. Dove mydlo nevysušuje pokožku tela a tvár úplne. Kontrolovaná.

V mojom srdci som sa raz rozhodol umyť Fa gél (gél + pleťové mlieko s granátovým jablkom) - potom som strašne vysušil tvár predtým, ako sa krém aplikoval.

Dať mydlo dáva krémovú penu, ako je pena na holenie. Všetky sľuby výrobcov na obale sú vyrobené)

Vyskúšali takmer všetky typy tohto mydla. Povedal by som, že vonia všetky veľmi nasýtené, drsné. Ale v mojom srdci je to veľmi povzbudzujúce, koža vonia dobre a nálada stúpa))

Dove Soap 18. júla 2014

Vždy sa páčila vôňa tohto mydla a vlastnosti dokonale zapadajú. Rozhodol som sa kúpiť pre osobné použitie - okamžite po celom mojom tele vystúpila vyrážka. Myslel som si, že to nie je od neho, ale po jeho použití sa vyrážka zvýšila. Veľmi rozrušený, pretože mydlo je naozaj veľmi dobré (alebo to bolo kedysi dobré).

Komentáre Recenzie užitočné? Áno 6 · Nie 0

Dove Soap 6. novembra 2013

Cream - Dove mydlo "Touch of freshness" Hydratačné toaletné mydlo, obsahuje výživný krém a prírodné extrakty zo zeleného čaju a uhorky, ktoré dlhú dobu čistia a osviežujú pokožku. Po použití tohto krémového mydla nie je pokožka dotiahnutá, nie je vysušená, ale naopak, pokožka je zvlhčená, dobre sa čistí a koža je mierna. Krémové mydlo sa tiež dobre vymyje. Mydlo tiež vonia veľmi peknou uhorkou.

Mydlové mydlo 18. septembra 2013

Láska DOVE mydlo. Môj manžel je s ním nadšený, bez neho nemôžeme ani nikam ísť. Na ceste s ťahom. Hovorí, že toto je jediné mydlo, ktoré nevysušuje jeho kožu. Tiež sa mi páči, teraz som ho dokonca nahradil tekutinou! Odporúčam!

Dove Soap 30. júna 2013

Súhlasím s vyššie uvedeným, kvalita mydla s veľmi príjemnou vôňou. Po použití nesuší pokožku, ideálne na každodenné použitie.

Komentáre Recenzie užitočné? Áno 9 · Nie 6

Katherine
Nižný Novgorod hosť

Dove Soap 28. júna 2013

Mydlo je dobré, kvalitné. Zdôvodniť cenu. Voňavé, s jemnou arómou. Neprekrýva pokožku. Pohodlná forma. Farba je hladká, pri použití sa nevypne. Dobre mydlo. A výsledok mydla, ktoré je nevyhnutné, komponenty pridané k nemu, skutočne zvlhčujú pokožku. Dávam prednosť držať ju v mydlovej miske na ruky - vďaka svojmu neobvyklému tvaru vyzerá impozantne, kompaktne a vonia pekne. Pre sprchu používam veľmi zriedka, dávam prednosť gelu. Vo všeobecnosti úplne súhlasím s tým, že mydlo je dobré pre každodenné použitie. Ale ja jednoducho nemôžem pochopiť, ako to môže ovplyvniť, ako dievčatá písali skôr, na problém kože.

Mydlové mydlo 30. novembra 2012

Koža mojej tváre je problematická. Väčšina malých pupienkov vyjde, asi pred 3 rokmi som bola prezentovaná séria DOVE. Bolo tam modré mydlo, začali si umyť tvár. Takže potom, čo sa s ním nerozlúčil. Odporúčam pre tých, ktorí majú problém s kožou na tvári. Pomôže vám. Po umytí nie je potrebný ani krém, iba tvár ho nenechá uschnúť sama. Milujem DOVE. Rahmet SaҒan DOVE. Ste najlepší DOVE.

Komentáre Recenzie užitočné? Áno 6 · Nie 1

Mydlové mydlo 17. októbra 2012

Výrobky mi nevyhovujú. Koža schne, vločky, svrbenie. Po šampóne, vlasy začali vypadávať a objavili sa lupiny, ktoré len kozmetológovia pomohli zbaviť sa (((Ospravedlňujeme sa, smutná situácia. Veril som, že reklamy (Koža mojej tváre vytiahol dohromady tak, že sa zdalo, ako by to začalo prasknúť! Všeobecne platí, že som sklamaný!

Dove Soaps 27. júna 2012

Kúpim Dove drhnúť mydlo + krém (modrá) oochen šťastný. Mám suchú pokožku a Dove mydlo dobre hydratuje. Krém naozaj nevysušuje pokožku, je tu aj kroviny. Cool mydlo odporučiť

Komentáre Recenzie užitočné? Áno 9 · Nie 2

Dove Soaps 16. júna 2012

Veľmi sa mi páčilo toto mydlo, obzvlášť modré, s exfoliačnými mikročasticami. Používam ho asi 5 rokov. a nezaznamenal som žiadnu zmenu v kvalite. Mám veľmi citlivú pokožku, rýchlo sa podráždi pri výmene vody, smotany a výživy. a bez ohľadu na to, ako som sa o ňu snažil starať, bolo holubie mydlo jediným a nenahraditeľným liekom. ktorý nielen dokonale čistí, ale aj dokonale upokojuje pokožku. Všeobecne platí, že toto mydlo bolo nahradené stovkami čistiacich prostriedkov na pleť a krémov. Pts pohodlné cestovanie, keď namiesto haldy všetkých druhov kozmetiky, budete mať len jeden veľký mydlo Dove. ktorý chráni pred nepríjemnými kožnými prekvapeniami pri zmene klímy.

Recenzia: Dove krémové mydlo s vôňou uhorky a zeleného čaju

A tentoraz som si vybral svoje obľúbené toaletné mydlo. Pre mňa je to najlepšie. Dove krémové mydlo s vôňou uhorky a zeleného čaju vonia úžasne, je nemožné ho prejsť, aby ste si ho opäť zobrali a necítili. Nepredstaviteľná vôňa sviežosti - Dolce Gabbana D G Light Blue spočíva. A aké je to jemné! Kúpeľ, ktorý sa má užívať s takým mydlom, nie je potrebný. Nie je to jednoduché mydlo, aj keď prichádza v skromnej kartónovej krabici.

Tento produkt je ideálny pre suchú a citlivú pokožku. Krémové mydlo Dove ho dokonale zvlhčuje a zjemňuje. Súčasne dobre pení a je tiež ľahko umývateľný. Je príjemné držať ho v ruke, pri takomto spôsobe zjednodušeného oválneho tvaru. Samotné mydlo, farba jemnej tyrkysovej farby, je veľmi krásny.

Zloženie tohto nástroja nájdete na zadnej strane obalu. Nemyslím si, že je to úplne prirodzené. Aj domáce mydlá musia aplikovať rôzne vône a mydlovú bázu. Ale na základe čistiacich vlastností tohto hygienického výrobku je kompozícia ďaleko od zlého. Pre mňa v tejto mydlo, jedna nevýhoda, končí príliš rýchlo.

Mydlo Dove z akné a pre dokonalú pleť

Použitie mydlo Akné, môžete nielen zbaviť vyrážky, ale aj vaša pokožka vynikajúca. Takmer dokonalé. Všetci videli reklamy v televízii. Ale mnohí jednoducho neveria, myslia si, že sú to „príbehy“, aby sa predalo viac ich výrobkov. V skutočnosti existuje veľa pozitívnych recenzií.

Recenzia Dove mydlo pri aplikácii na akné

Najčastejšie sú negatívne recenzie založené na skutočnosti, že koža sa stáva príliš suchou a musíte ju zjemniť olejom z pšeničných klíčkov z akné. Hoci hovoria, že mydlo obsahuje hydratačný krém, ale stále to mydlo. Je však stále mäkká a jemná.

Je lepšie ho aplikovať na majiteľov tuku, kombinovanú pokožku. Vzhľadom k tomu, vďaka "mäkké alkálie" nielen pokožka je vyčistená, ale tiež "schne". Akékoľvek mydlo však pomáha vyrovnať sa so znečistením, nadmernou mastnosťou. Ale Dove mydlo to robí najjemnejšie. Majitelia suchej pokožky by nemali riskovať a "vysušiť" pokožku. Aj keď, ako možnosť, po čakaní niekoľko minút po umytí tváre, môžete použiť obľúbený hydratačný krém.

Mnohí ľudia obdivujú vzhľad mäkkej a zamatovej kože, zmiznutie nielen „vonkajších“ pľuzgierov, ale aj podkožného akné. Akné je tiež "vyplavené." Hlavná vec je pravidelné používanie yarina z akné.
Vyberte typ, ktorý vám vyhovuje alebo sa vám páči. Niekto s uhorkou, niekto lepší s aloe šťavou. Niekto je potešený vôňou "oranžovej" mydlovej holubice.

Použitie mydlového mydla

Na čistenie pokožky po akné z akné sa používa pravidelne: ráno a večer. Možné počas dňa. Pre tento spôsob hojenia kože, bude absolútne akékoľvek Dove mydlo robiť. Nezáleží na tom uhorka alebo jednoduchý "klasický", so zeleným čajom alebo granátovým jablkom. V každom prípade bude efekt úžasný.

Najprv namočte svoju tvár. Potom dlane dôkladne mydlo. Cítiť, ako hustá a hustá pena je? Aplikujte na pokožku, starostlivo masírujte opatrné pohyby, bez chýbajúcich „tukových“ oblastí.
Potom opláchnite a jemne opláchnite tvár. Netierajte. Inak natiahnite kožu. A ako sa zbaviť akné, provokujete skorý výskyt vrások.

Recenzia na Dove mydlo dotyk čerstvosti

Oleandra
04.4.2015 o 03:07

Chcem pochváliť svoju obľúbenú značku mydla po tom, čo jej dodá dotyk sviežosti s hydratačným krémom, ako to chápem ja - s uhorkou, ktorá by mala mať priaznivý vplyv na pokožku, najmä na tvár. Dlho mi dôverujte, kožu vôbec nevysušuje. Mal som klasiku, je to dobré, ale táto zelená svieža je obľúbená pre všetky časy. Pretože čistí ruky, hydratuje a zjemňuje pokožku a vôňa je sviežejšia, nie dusivá! Teraz je to trochu drahšie, kúpil som za 60 rubľov. Ale ak nemajú umývať pančuchy, potom dosť na tri alebo štyri mesiace!

Dove Liquid Cream Soap Dotyk čerstvosti s uhorkou a zeleným čajom, 250 ml

Cena vrátane bonusov

Pre tento produkt sa neposkytuje platba za body.

Cena v internetovom obchode sa môže líšiť od ceny v sieti maloobchodných predajní

+ 1 bonus k karte «Mnogo.ru»

Séria Dove “Touch of Freshness” s osviežujúcou vôňou uhorky a zeleného čaju sa stará o vašu pokožku, vďaka čomu je hladká a hodvábna a zanecháva po celý deň pocit sviežosti.

Nie je to tak dávno, čo som objavil nové produkty Dove, hoci je na trhu veľmi dlho. Mám rád všetko) Po použití výsledok je viditeľný okamžite, a všetky vône vonia veľmi pekne a nemajú silný parfém. Vďaka dávkovaču sa mydlo rovnomerne vylisuje, čo výrazne znižuje spotrebu a šetrí rodinný rozpočet. Umývam si tvár týmto mydlom ráno. Koža je hydratovaná, že ani vy nemôžete používať výživný krém.

Pred nákupom, kombinácia uhorky a zeleného čaju sa zdalo trochu divné, ale zvedavosť vyhral, ​​tak som si to objednal. Mydlo dokonca prevýšilo očakávania. Po prvé, má veľmi príjemnú vôňu - jemnú, nenápadnú, skutočne spojenú so smotanou. Po druhé, vôbec nevysušuje pokožku. Po tretie, poskytuje vynikajúcu penu, vďaka ktorej je jej spotreba minimálna. Skvelé, že výrobca sa postaral o dostupnosť zásobníka. Zvyčajne musím naliať tekuté mydlo do špeciálneho kontajnera, ale tu to nie je potrebné - je veľmi vhodné ho používať! Uistite sa, že kúpiť znova.

Moje obľúbené tekuté mydlo. Toto tekuté mydlo má veľmi jemnú a jemnú arómu, je výborné na penenie, ale rýchlo a ľahko sa vymyje, jemne a rýchlo očistí pokožku pred znečistením, bez toho, aby ju bolo potrebné vysušiť. Často používam tento krém-mydlo, ako sprchový gél, umyť si s ním celé telo, po použití je pokožka mäkká, jemná a zamatová, s jemnou a jemnou vôňou sviežosti. Som veľmi spokojný s týmto mydlom!

Krémové mydlo Dove Dotyk sviežosti

Osviežujúca sviežosť dodá vašej pokožke pocit chladnosti vďaka príjemne osviežujúcej vôni uhorky a zeleného čaju. Ultra ľahký osviežujúci prípravok. Ako osviežujúci je?

Recenzie krémového mydla Dove Touch of Freshness (9 recenzií) t

Páči sa mi toto mydlo, ale ak by to bolo o niečo lacnejšie, kúpil by som ho častejšie. Po prvé, balenie-box je vhodný pre tých, ktorí radi vyrábajú malé zásoby - mydlo dokonale zapadne do radu, na seba a zaberá veľmi málo miesta. Z hľadiska ochrany životného prostredia sa takéto obaly rozkladajú rýchlejšie ako film, takže všetko v ňom je dobré.

Čo sa týka vlastností mydla samotného, ​​veľmi sa mi páči jeho svieža a mierne nezvyčajná aróma - veľmi príjemná a na chvíľu sa cíti na ruke. Moje ruky sú prevažne moje, vôbec ich nevysušuje, krém nemôžete použiť.

Mydlo je dokonale zachované v mydlovej miske - rýchlo schne a neupcháva. Pokiaľ ide o ekonomiku, nie je to o nič lepšie a nič horšie ako ostatné, kus zvyčajne odchádza za pár týždňov. Dobré, kvalitné mydlo chráni pokožku rúk a vonia.

Alenka blog o kráse

Darčeková Dove set "Touch of Freshness". Preskúmanie, preskúmanie.

Holubica má často nové predmety, ako aj špeciálne darčekové sady. V predvečer nadchádzajúcej jarnej dovolenky vám poviem o jednom z nich. O značke som veľmi pozitívny. Mydlo, tak všeobecne, kupujem neustále, je to jeden z mojich obľúbených produktov značky.

V hektike darov a pozdravov.
V deň, keď bude ženám venovaná osobitná pozornosť, by mal a mal by byť najlepší darček!

Darčeková Dove set "Touch of Freshness"



Set v krásnom slávnostnom obale. Pozostáva z troch spôsobov:
- Antiperspiračný aerosól.
- Krémový sprchový gél.
- Krémové mydlo.

Všetky výrobky zo série "Touch of Freshness" majú vôňu zeleného čaju a uhorky. Mimochodom, vôňa je úžasná, naozaj sa mi páči tieto čerstvé vodnaté vône v produktoch starostlivosti o pleť, ale čo môžem povedať, vyberám si parfumy pre seba, pozostávajúce z podobných pyramíd.
Poviem vám o každom nástroji, ktorý som už dokázal správne ochutnať.

Dove. Krémový sprchový gél "Touch of freshness".

Obsahuje extrakt z uhoriek, ktorý je známy svojím hydratačným účinkom. Extrakt zo zeleného čaju pomáha bojovať proti voľným radikálom v koži a upokojuje ich.

Gél v obvyklom pre značku, praktická fľaša fľaše, veko sa zloží späť.
Na zadnej strane informácie a zloženia:

Všetky fotografie na blogu sa stále zvyšujú s kliknutím!

Gél je hustý, mierne nazelenalý, sooo dobré vône zeleného čaju a samozrejme uhorka. On peny v poriadku a pre úplné očistenie kože pomerne malé množstvo. Čistí dobre, pokožka vôbec nevyschne a dokonca mierne zvlhčuje. Po ňom nemám túžbu behať a rozmazávať sa hydratačnými a vyživujúcimi krémami / maslami / pleťovými vodami a inými vecami. Vôňa sa na pokožke nejakú dobu drží a dokonca si želám, aby bola príliš dlhá.

Dove. Antiperspiračný sprej "Touch of freshness".

Poskytne osviežujúci pocit chladu a účinne chráni pred potením po dobu 48 hodín, čo umožní vašej pokožke dýchať.


Môj obľúbený. Mydlo, ako vždy, v kartóne. Nemôžem si pomôcť, ale som veľmi ohromený. Som všeobecne fanúšikom Dove mydla.
Na zadnej strane všetkých informácií a zloženia:

Mydlo je veľmi krásne, odtieň morskej vlny a má najjasnejšiu arómu zeleného čaju a uhorky - vonia aj z uzavretej skrinky a teraz do celej kúpeľne. Jemne pení, pokožka tela a rúk vôbec nevyschne, robí ju hladkou a zamatovou. V lete holubieho mydla si tiež umývam tvár, teraz, samozrejme, koža zasychá (typická pre mňa v tomto ročnom období), takže teraz to nerobím, ale moje telo a ruky s veľkým potešením.

Dove Cream Mydlo

Ak chcete, aby vaša pleť vyzerala jemne, hladko a žiarivo, vyberte Dove krémové mydlo *. Krémové mydlo Dove ¼ pozostáva z hydratačného prostriedku, ktorý čistí a vyživuje vašu pokožku.

* v portfóliu Unilever

Vaňa alebo sprcha s mydlom Dove krém sa môže stať domácim SPA po návšteve, ktorá bude vyzerať krásna a zdravá.

Krémové mydlo Dove "Beauty and Care" je založené na neutrálnych čistiacich zložkách a má mäkký, nedráždivý účinok, nepoškodzuje ochrannú vrstvu pokožky a na rozdiel od bežného mydla ju nevysušuje. On ¼ sa skladá z hydratačného prostriedku. Neobsahuje alkálie a konzervačné látky. Poskytuje jemné čistenie pleti, má neutrálny zápach a je vhodný pre všetky typy citlivej pokožky, aby ste sa nechali hýčkať, vyberte si krémové mydlo s bambuckým maslom a korenistou vanilkou. Alebo urobte vašu pleť jemnou a žiarivou s naším krémovým mydlom Gentle Exfoliate.

* Mydlo na báze sodných solí mastných kyselín

Mydlo "Dove" pre tvár: zloženie, recenzie

Takže dnes sme s vami, aby sme zistili, čo je mydlo "Dove". To je veľmi populárny nástroj, ktorý už dávno získal srdcia mnohých žien. A nielen ako mydlo. Všeobecne platí, že ako jedna z najlepších značiek ponúka produkty pre starostlivosť o telo, tvár a vlasy. Ak chcete byť úprimný, je nemožné hneď pochopiť, či stojí za to tento produkt vziať alebo nie. Koniec koncov, nie je to pre každého. Ako každá iná kozmetika. Pokúsme sa teda vyriešiť túto ťažkú ​​otázku čo najskôr.

Čo to je?

Ale najprv, dajte nám vedieť, čo mydlo je "Dove". Všeobecne platí, že nie je ťažké uhádnuť, dnes nebudeme nič, ale najbežnejšie mydlo. Ale len s krásnym menom a "populárnou" značkou. Je pravda, že tento nástroj je určený výlučne pre tvár a jemné miesta. Napríklad pre intímnu hygienu.

Mydlo "Dove" je veľmi populárny medzi spotrebiteľmi. Najmä u mladých dievčat a tínedžerov. Koniec koncov, výrobca sľubuje, že aj mladá pleť tento nástroj pomôže zostať krásne, jemné a hodvábne. To, čo potrebuje moderná žena. Áno, a nemusíte navštíviť tento kozmetický salón - len pravidelne umývajte mydlo "Dať". Zdá sa, že je to všetko dobré. Ale je to naozaj? Čo si vlastne zákazníci myslia o tomto produkte?

štruktúra

Možno, že v akejkoľvek kozmetické znamená dôležitú úlohu, ktorú zohrávajú zložky zahrnuté v kompozícii. A tiež ovplyvňujú recenzie mnohých kozmetológov a lekárov. Zloženie mydla "Dove" poteší profesionálov.

Ide o to, že podľa výrobcov sa tento nástroj skladá zo štvrtiny zvlhčovača. Zvyšok komponentov, ako každé detské mydlo. Obsahuje palmové oleje, rastlinné extrakty a vône. Plus, v mnohých produktoch "Dove" tiež obsahuje hypoalergénne. To znamená, že tento nástroj nie je nebezpečný pre vaše zdravie.

Mydlo "Dove" vďaka svojmu zloženiu dôkladne čistí pokožku a navlhčuje ju, robí ju zamatovou a čistou. Tento efekt je presne to, čo moderné ženy potrebujú. Už nemusíte používať rôzne krémy a „odtiene“. Pravidelne si umyte tvár mydlom "Dove".

Cenovka

Teraz je čas získať spätnú väzbu o našich súčasných produktoch. Koniec koncov, sú schopní presvedčiť potenciálnych kupujúcich o kvalite tovaru. Ak chcete začať s tým, čo mnohí ľudia dávajú pozor na prvom mieste - na cenovku.

Mnohí veria, že to nie je veľmi drahé mydlo "Dove". Cena týchto výrobkov v rôznych regiónoch a obchodoch sa líši, ale stále zostáva v normálnom rozsahu. Pre jedno balenie môžete platiť od 50 do 150 rubľov. V závislosti na "elitárstve" obchodu, rovnako ako tam, kde žijete.

V zásade, ak porovnáte "Dove" so svojimi náprotivkami, potom cena je naozaj jemná. Zvlášť ak beriete do úvahy skutočnosť, že tento výrobok je umiestnený ako elita. To je veľmi dobré. To znamená, že spotrebiteľ nemusí preplatiť za značku a kvalitu. Veľmi príjemná chvíľa, ktorá priťahuje mnoho kupujúcich. Ale to nie sú všetky výhody tohto nástroja.

Vôňa

Mydlo "Dove" dostane spätnú väzbu na jeho vôňu. Súčasní spotrebitelia skutočne venujú veľkú pozornosť vonným látkam pochádzajúcim z konkrétnej kozmetiky. Je nepravdepodobné, že by niekto chcel umývať mydlom, ktoré voní nepríjemne.

Ale krémové mydlo "Dove", našťastie vonia dosť chutné. To je to, čo si spotrebitelia myslia. Áno, nie všetci, ale väčšina hodnotení je naozaj pozitívna. Kupujúci zdôrazňujú skutočnosť, že rôzne verzie mydla "Dove" majú rôzne pachy.

Odchádzajúce arómy však zostávajú príjemné, jemné a jemné. V prípade potreby sa dajú ľahko odstrániť - niekoľkokrát dobre umyte vodou. Alebo naneste krém na tvár a ruky. Je pravda, že mydlo "Dove" pre tvár, spravidla má takú príjemnú vôňu, že ju naozaj nechcete zbaviť.

Ak sa vám nepáči žiadny zápach, skúste sa uchýliť k použitiu iného mydla tejto značky. Každý typ, ako už bolo spomenuté, má svoj vlastný, jedinečný zápach. A medzi všetkými dostupnými príchuťami budete môcť nájsť to, čo sa vám páči. Koniec koncov, nie je to za nič, že mydlo "Po tom, čo" recenzie v tomto ohľade dostane čisto pozitívne.

účinnosť

Ďalším veľmi dôležitým bodom je účinnosť používania kozmetiky. Aby som bol úprimný, tu v mydle "Dove" je všetko v poriadku. To znamená, že verejnosť je celkom spokojná s pomerom ceny a kvality tohto výrobku.

Podľa mnohých spotrebiteľov sa „Dove“ krémové mydlo veľmi dobre a efektívne stará o pokožku tváre a rúk. A to všetko nám dáva jedinečnú vôňu počas používania. Tiež ženy tvrdia, že to bol tento liek, ktorý im pomohol rýchlo očistiť pokožku, zbaviť sa čiernych škvŕn, a tiež odstrániť zápaly na tvári.

Mydlo "Dove" je tiež skutočným darčekom pre mladú, problémovú dospievajúcu pleť. Mnohí lekári odporúčajú používať tento nástroj počas puberty. Koniec koncov, je to nielen absolútne bezpečné, ale aj mimoriadne účinné. Hlavnou vecou je nezabudnúť na pravidelné pranie. V tomto prípade si všimnete významný účinok po 1 týždni denného používania.

dostupnosť

Najlepšie kozmetické výrobky a výrobky na starostlivosť o telo by mali byť cenovo dostupné. V opačnom prípade spotrebitelia jednoducho tento výrobok odmietnu. A potom mydlo "Dove" má dosť sebavedomú a vysokú pozíciu.

Ide o to, že tento produkt je k dispozícii úplne každému. A to nielen za cenu. To znamená, že si ho môžete ľahko kúpiť v každom supermarkete alebo obchode s kozmetikou. Áno, a vyberte si nástroj z mnohých možností ponúkaných výrobcom. To, čo potrebuje moderný zákazník.

Navyše, každý moderný človek má veľkú možnosť objednať si tento produkt na internete. Vo virtuálnych obchodoch kozmetiky mydlo "Dove" pre tvár je docela populárne produkty. Tak, môžete jednoducho objednať niekoľko balíčkov tejto starostlivosti o telo a starostlivosť o pleť cez internet, a potom zabudnúť na nákupy vôbec pri hľadaní kozmetiky.

Výhody znamenajú

Samozrejme, mydlo "Dove" má neporovnateľné výhody. A vďaka tomu väčšina spotrebiteľov uprednostňuje tento konkrétny nástroj. O čom to hovoríme? Pochopme túto ťažkú ​​otázku.

Napríklad kompozícia je veľmi šťastná. Áno, má veľa vecí, ale napriek tomu všetky zložky, dokonca ani v takej kombinácii, nespôsobujú alergie. A ak si myslíte, že v mydle je tiež hydratačný krém, potom môžeme považovať tento nástroj za najlepší v otázke starostlivosti o tvár.

Tiež, ako reklamná kampaň, výrobca mydlo "Dove" drží ochutnávku výrobku. To znamená, že propagátori distribuujú nástroj, aby si ho spotrebitelia mohli vyskúšať v praxi. Prišlo mydlo? Potom môžete ísť a kúpiť nie "sondy". Nie? Nikto vás nezaväzuje k nákupu normálneho balíka mydla "Dove".

Alergické reakcie na tento nástroj prakticky chýbajú. A táto skutočnosť tiež poteší mnohých. Koniec koncov, väčšina moderných mydiel sú „plnené“ chemikáliami, ktoré spôsobujú podráždenie, začervenanie, svrbenie a iné alergie na spotrebiteľov.

Skutočný obraz

Aj keď sú naše dnešné produkty jednoducho nádherné, hodnotenia zákazníkov o tom sú stále nejednoznačné. Ide o to, že sa kupuje veľa virtuálnych názorov. Väčšinou negatívne. To je všetko práca konkurentov.

Ako rozlíšiť skutočný prehľad od falošného? Pozrite napríklad, či existuje potvrdenie písaných slov. Falošné recenzie vo farbách spravidla opisujú klady a zápory prostriedkov, ale nepotvrdzujú sa. To znamená, že neexistujú žiadne fotografie ani žiadne iné dôkazy o konkrétnom výsledku.

Snažte sa dôverovať iba tým, ktoré sú potvrdené. Iba v tomto prípade pochopíte, čo je vlastne mydlo "Dove". A ako dobre je tento nástroj, každý sa rozhodne pre seba. Zatiaľ je jasná len jedna vec - toto mydlo je naozaj hodné vašej pozornosti.

Krémové mydlo Dove Beauty and Care

Môj vzťah s mydlom Dove: My Lady Love, My Dove!

Často som si kúpiť tento konkrétny mydlo holubica, aj keď som sa snažil niečo iné - to je napríklad zelená s uhorkou. Ale "krása a starostlivosť" je biely bar - z nejakého dôvodu sa mi to páči viac, takže to beriem po celú dobu. Po otvorení krabice, mám ohromnú túžbu dať mydlo na tvár - to je veľmi príjemné, teplé na dotyk a nie tak moc zamatová - ale keď som spustiť prst po novom bare, nebude to skĺznuť. Tu je nový panel:

Mydlo nedáva najprirodzenejšiu penu (vďaka zloženiu - 1/4 krému je deklarovaná vo vnútri), ale je veľmi biela, malá bublina a príjemná - v konzistencii aj aróme. Umyte a umyte si ruky pravidelne. Mám ho v jednej krabičke na mydlo a je to veľmi často:

Po chvíli sa to stane takto:

Ak neudržíte kúsok v kaluži, nenasiakne až do konca, to znamená, že ani v stave zvyšku „nie je kyslé“.

Vezmite prosím na vedomie, že na pobočkách recenzie venovaných tomuto mydlu (a jeho odrodám), niektoré dievčatá napíšu, že boli pokryté červenými pimples. Neviem, nemal som nič, ale s najväčšou pravdepodobnosťou je individuálna neznášanlivosť celkom možná. Mydlo je charakteristické, výrazne sa líši od škály mydiel strednodobej ponuky, ktorá je namiesto smotany - možno len hádať v zložení:

Takto som porazil penu:

V názve komentára vidíte pôvodný názov jedného príbehu (napísal jeden z mojich obľúbených autorov, Roald Dahl) - v ruskom preklade začal znieť "Moja láska, moja malá holubica". Pamätám si ho vždy, keď moje oči padnú na kus mydla holubice. Preto tzv.

To stojí asi 40 rubľov v Pyaterochka, ale myslím si, že z hľadiska cenovej kvality stojí ďaleko od takého, napríklad, drahého mydla, ktoré občas dovolím. Aj keď lacné mydlo Eared Nyan som tiež umyť bez poškodenia kože.

Odporúčam každému tomuto mydlu Dove, ktoré nie je alergické na zložky tohto mydla.

Moja mini-Dove kolekcia + foto mylety

Milujem Dove produkty veľmi veľa
Obzvlášť rád mylety: jemne čistia, hydratujú, osviežujú, starajú sa o pleť. Mydlo sa používa ako mydlo na ruky a ako sprchový gél.
Všetky myltsa vôňa veľmi pekné, povznášajúce)))
A hoci v reklamách hovoria, že Dove mydlá sa skladajú z 1/4 smotany, po sprchovaní stále používam krémy na telo alebo pleťové vody. Koža po holubici sa však nestiahne a nespôsobuje podráždenie, ktoré je veľmi príjemné))))
Mydlá (a nielen) Dove - to je príjemná hodnota za peniaze!
Náklady na mydlo je asi 20-50 rubľov (všade rôznymi spôsobmi).
Odporúčam najmä pre ľudí so suchou a citlivou pokožkou.

Vôňa úžasné, ale veľmi mydlo pre štyri + foto

Poviem vám trochu o mydlo, ktoré som v súčasnosti používa a že každý vie, je Dove krása krém bar, krém mydlo s hydratačným účinkom.

Odporúča sa pre suchú pokožku, na rozdiel od iných mydiel, Dove nevysušuje pokožku, ale zvlhčuje ju, robí ju mäkkou, hladkou a jemnou - to je to, čo hovorí výrobca.

Mnohí si sťažovali, že toto mydlo dráždi pokožku, ale doteraz som to nevidel. Ingrediencie pre mydlové štandardy,

Jediná vec, ktorá je mätúca, je prítomnosť EDTA, ktorá odstraňuje ťažké kovy, a jej obsah v mydle nie je nevyhnutný, aj keď je to môj osobný názor, ale vzhľadom na to, že to nie je prirodzené mydlo, tak zavrieme oči.

Dávam im ruky, neriskujem tvár, je to v poriadku, keď si umývam ruky.

Nepokúšal som sa ich ani umyť, pretože tam sú špeciálne podložky, ktoré aj keď sa dostanú do očí, nemajú špetku, mydlo je pre mňa výhradne pre ruky.

Pena normálne, najdôležitejšia vec, ktorá sa mi páči na tomto mydle je jeho vôňa, ktorá trvá dlho po umytí. Mäkkosť a hladkosť nie sú klamané

Cena v rozmedzí 30-50 rubľov.

Pre trvalé použitie by som to neodporúčal, ale radím vám skúsiť kvôli chuti.

Jemné mydlo! + foto

Mydlo "Dove" už nepotrebuje špeciálnu prezentáciu, no napriek tomu pridám vlastnú recenziu k tejto téme.

Mydlo "Dove" je umiestnené ako krémové mydlo (štvrtina sa skladá z hydratačné krém, pH-neutrálne.), Tj., Výrobca sľubuje nám, okrem tradičných vlastností toaletného mydla, niektoré ďalšie starostlivosť o pleť.

Mydlo dokonale pení, jemne čistí pokožku. Na rozdiel od obvyklej hrudky, po použití mydla holubice, je koža úplne nenatiahnutá, cíti sa oveľa pohodlnejšie. Samotné mydlo sa nestane kulhavým, nepraská a zachováva si svoj atraktívny vzhľad takmer až do konca.

Je nepravdepodobné, že by mydlo „Dove“ (ako je to, myslím, akékoľvek iné mydlo), aby nás úplne nahradilo rôznymi hydratačnými a vyživujúcimi produktmi pre pokožku, takže nestojí za to čakať na niečo nadprirodzené - je to len dobré jemné mydlo!

Dlhodobo používam miesto umývadla a šampónu

Rozhodla sa nechodiť do Dove kvôli zlému životu alebo alergii: bola unavená z množstva podobných pracích prostriedkov na policiach, ktoré nerobia nič zvláštne. Čítal som, že dermatológovia odporúčajú používať mydlo Dove's na umývanie hlavy (ospravedlňujeme sa, nenašiel som podrobnú štúdiu), čítal som o skúsenostiach dievčat a rozhodol som sa to vyskúšať.

Teoreticky by mala byť Dawomova umývanie hlavy zabezpečiť z nasledujúcich dôvodov:

  1. Neutral RN, že som skontroloval kus papiera asi pred 10 rokmi, keď som bol školáčka. Takže okrem mierneho umývania, mydlo nezanechá na tvári suchý biely alkalický film.
  2. 25% hydratačný prostriedok v zložení, ktoré je cítiť.
  3. Neprítomnosť silikónov v kompozícii už nevytvára vlasy a mastnotu, umožní pokožke hlavy dýchať a pripraviť sa na účinnú absorpciu olejov a masiek.

To, čo máme v praxi: po umytí je vlasy dokonale čisté, voňavé a mäkké, ľahko sa hrebeň, lesk a menej mastné, nevyžadujú použitie balzamu. Som rád.

Ako umývadlo, Dove je vhodné pre mastnú a problematickú pokožku, mierne zasychá zápal, ale nesuší pokožku, účinne zvláda olejové nepremokavé masky z univerzálneho krému Nivei a dekoratívnej kozmetiky.

Dove mydlo ideálne na výlet: odrežte kúsok tyče a bezpočet fliaš vo vrecku. Áno, a na policiach v kúpeľni je teraz krása a dlho očakávaná prázdnota. Som veľmi spokojný s univerzálnym krémovým mydlom a Neviem si predstaviť svoj život bez neho.