Novinet. recenzia

Prevencia

Celkový počet správ: 3824

18.11.2011, Veronica
Lilyu, nemôžete náhle prerušiť, nedávno som sa poradil s lekárom, ak prestanete užívať liek, bude to špinenie, mali by ste dokončiť kurz, aspoň 21 tabliet, v tejto veci nie som odborník, je lepšie poradiť sa s lekárom. Áno, a počas pohlavného styku nechcené tehotenstvo.. Ja sám som bol prekvapený, ale lekár v žiadnom prípade neporušil, aj keď sa cítite zle.

17/17/2011, Evgeniya34
Dúfam, že pri prechode z viac dávkovaného OK na menej dávkované, špinenie je celkom normálne. Telo potrebuje čas na prispôsobenie sa nižšej dávke estrogénu v Novinete.

17/17/2011, Lily 25
Vitajte! Mám 25 rokov, pijem to mesiac, pred recepciou boli úhori, keď som to začal brať ešte viac. Čo robiť A situácia je mizerná, mladý muž sa už bojí priblížiť ku mne (((((((((((a je to desivé, že beriem pilulky niekedy o 10. hodine a niekedy o 11:00 hod.).

17/17/2011, Evgeniya34
Lily 25, špinenie v prvých troch mesiacoch závislosti na drogách je variantom normy. PREČO NOBODY PREČÍTA NÁVOD NA DROG? JE K DISPOZÍCII A NA INTERNETU! Mladý muž nie je na vine, on ťa nepoškodil, prejde sám. Akné môže byť tiež príznakom zvyknúť na OK. Ak sa po troch mesiacoch pokožka nestane čistou, môžete uvažovať o jej nahradení. Sexuálne šmuhy nezasahujú, antikoncepčný účinok sa neznižuje.

17/17/2011, Anya18
Ahoj, a inú takúto otázku Ako by som mal prestať užívať drogu pri plánovaní tehotenstva Ako dlho môže trvať tehotenstvo Ako Novinet ovplyvňuje schopnosť otehotnieť a povedzte mi, či mám často cystitídu, pôjdem do gynekológa. testov na zistenie, či sa v vajíčkovodoch nachádzajú zrasty a či je ohyb maternice, veľmi sa obávam obštrukcii trubíc, ďakujem vám veľmi pekne vopred.

17/17/2011, Evgeniya34
Anya18, nehľadajte chorobu v sebe. V rúrach a iných problémoch stojí za to premýšľať, či pár nemá po roku nechráneného pohlavného styku spontánne tehotenstvo. Kedykoľvek môžete zrušiť COC a okamžite začať plánovať tehotenstvo.

15. 11. 2011, Irina 32
Ahoj Eugene, strávil som na nápoji v mesiaci Novinet, sú tam otázky, ja som neponúkol a neublížil mi hrudník, je to normálne? A kožné problémy nie sú akné-veľa na tvári.Mohlo by to byť, že liek mi nezmestil? Myslím, že prejsť na Lindinet 20, dnes prvý deň prestávky začal hneď po Novinetu.

15. 11. 2011, Evgeniya34
Irina 32, nie opuch hrudníka je nádherný. Ak trpíte akné pred užívaním Novinet, potom by ste mali ísť do Jess, bude to čistí pokožku. Ak sa akné objavil pri užívaní Novinet, potom to prejde, pretože závislosť na drogách a nevyžaduje liečbu. A za akým účelom chcete ísť do Lindinetu?

16.11.2011, Irina 32
Eugenia, mal som akné pred Novinet, a Jes mal strašnú alergiu. Naopak, chcel by som, aby sa moje prsia zväčšili, môže sa to stať, keď si vezmete nový liek, napríklad na Lindinet 20? A musím si ho vziať aj po sedemdňovej prestávke? A od akého dňa, keď užívam Lindinet, už nemusím byť chránený?

17. 11. 2011, Evgenia, 34
Irina 32, akné (akné) sa lieči KOK s antiandrogénnym účinkom - Yarin, Jess, Janine, Diane, Chloe, Belara. Ak Jess bol alergický, potom Yarin obsahuje rovnaké zloženie hormónov, tieto lieky okamžite na stranu. Zvážte ďalšie možnosti. Prenos z Novinetu na Lindinet sa vykonáva zo sedemdňových prestávok, zatiaľ čo antikoncepčný účinok je plne zachovaný. Jedná sa o jednorazové lieky.

Novinet recenzie

Pre ochranu pred tehotenstvom. Prípravok obsahuje syntetické zložky estrogénu a gestagénu, ktoré sú účinnejšie ako prirodzené pohlavné hormóny. Latinský názov: Novynette. Výrobca: Gedeon Richter, Maďarsko.

Ženy o Novinet na použitie: po 30, 35, 40.

Novinet lekár recenzia

Antikoncepčné.

Pre vysoko kvalitnú a kompetentnú antikoncepciu, ako aj normalizáciu menštruačného cyklu, zníženie objemu krvácania a bolesti, gynekológovia predpisujú moderný liek - Novitet. Liečivo je kombinovaná orálna antikoncepcia. V balení 21 tabliet musíte užívať schému v 7-dňových intervaloch. Mechanizmus lieku je založený na vplyve na centrálny endokrinný systém - hypotalamus - hypofýza. Výsledkom je inhibícia produkcie progenitorov pohlavných hormónov, čo vedie k niekoľkým účinkom. Je tu oneskorenie ovulácie (uvoľňovanie vajíčka z folikulu) a tiež sa menia vlastnosti hlienu krčka maternice, čo je prirodzená bariéra pre spermie. Okrem toho, vlastnosti vnútornej steny maternice sa menia, čo znemožňuje implantáciu oplodneného vajíčka. Liek sa má užívať pod dohľadom svojho gynekológa.

Novinet

Novinet je kombinovaná perorálna antikoncepcia, generická, je na ruskom farmaceutickom trhu už dlho. Obsahuje etinylestradiol a desogestrel.

Desogestrel je progestogén tretej generácie, má dobrú biologickú dostupnosť, má selektívny účinok na receptory progesterónu, ktorý je spojený s jeho gestagénnym účinkom, minimalizujú sa androgénne a estrogénne účinky. Novinet má pozitívny vplyv na lipidový profil - zvyšuje HDL cholesterol bez ovplyvnenia hladiny LDL.

Antikoncepčný účinok lieku Novinet je spojený s inhibičným účinkom na folikulogenézu. Poskytuje dobrú kontrolu menštruačného cyklu.
Pri použití Novinetu je množstvo menštruácie znížené, čo slúži ako profylaxia anémie z nedostatku železa, odstraňuje syndróm bolesti počas menštruácie, liek priaznivo ovplyvňuje pokožku, čo je pozitívny účinok pri komplexnej liečbe akné. Liek má malý vplyv na hemodynamiku, a preto nemá negatívny vplyv na hladinu krvného tlaku.

Novinkou v mojej praxi je dlhodobo, je dobre tolerovaná, zriedkavo pozorujem vedľajšie účinky. Výhodou je aj nízka cena lieku. K dispozícii je balenie pre 63 tabliet po dobu 3 mesiacov, čo vám umožní ušetriť. Vynikajúca voľba pre ženu, ktorá umožňuje nielen chrániť sa pred nechceným tehotenstvom, ale aj potratom a jeho vážnymi následkami, ale aj prejaviť pozitívny kozmetický účinok.

Novinet - nová generácia lieku v antikoncepcii

Novinet je monofázický, kombinovaný, hormonálny, antikoncepčný liek. Jeho účinkom je potlačenie ovulácie a zahusťovania hlienu krčka maternice syntetickými hormónmi, ktoré tvoria liek. Obsahuje 20 μg etinylestradiolu a 150 μg desogestrelu, ktorý po perorálnom podaní potláča ovuláciu a má slabý androgénny účinok.

Novinet je antikoncepčný, hormonálny liek poslednej generácie. Obsah hormónov v nich je tak nízky, že nespôsobuje takmer žiadne vedľajšie účinky. Pri pravidelnom a dlhodobom užívaní lieku pacienti zaznamenávajú pokles predmenštruačného syndrómu, bolestivú menštruáciu, obnovenie normálneho a stabilného cyklu. Keď sa Novineta užíva viac ako 6 mesiacov, riziko hormonálnych porúch - endometriózy, mastopatie, rakoviny vaječníkov a maternice - sa znižuje.

Dobré výsledky ukazujú použitie Novinetu na liečenie hormón-dependentných ochorení, ako sú myómy maternice a endometrióza. Pri užívaní tohto lieku sa hormóny stabilizujú u žien, menštruácia sa stabilizuje, stávajú sa pravidelnými a bezbolestnými. Rast myómov sa zastaví a krvavý výtok klesá. Používa sa aj na terapeutické účely, po laparoskopii pre myómy a endometriózu, aby sa zabránilo opätovnému výskytu príznakov a progresie ochorenia.

Novinet je preto účinnou antikoncepciou novej generácie a má tiež terapeutický účinok, ktorý má v porovnaní s inými hormonálnymi kontraceptívami niekoľko výhod.

Novinet

Formy uvoľnenia

Inštrukcie Novinka

Novinet (etinylestradiol + desogestrel) je kombinovaná tabletka maďarskej farmaceutickej spoločnosti GEDEON RICHTER. Podľa štatistík približne 40% žien nepoužíva farmakologické antikoncepcie. Medzitým, z hľadiska embryológie, ľudský život začína sútokom zárodočných buniek ženy a človeka, v dôsledku čoho vzniká jadro obsahujúce jedinečný genetický materiál. A toto nové ľudské telo nie je v žiadnom prípade geneticky považované za mimozemskú (tj materskú) časť tela. Potrat by sa mal preto považovať za vedomú depriváciu života nového biologického jedinca. Kombinované predtvarované antikoncepcie sa používajú niekoľko desaťročí. Progestogény prvých dvoch generácií nemajú správnu úroveň selektivity účinku. Okrem toho sú charakterizované radom nežiaducich vedľajších reakcií, vrátane arteriálna hypertenzia, zhoršenie lipidov a inzulínová rezistencia. Desogestrel nemá vyššie uvedené nevýhody. Táto látka je jednou zo zložiek lieku Novinet. Estrogénová zložka v prípravku je etinylestradiol. Desogestrel - progestogén 3. generácia. Má vysokú (viac ako 80% biologickú dostupnosť). Vystavené metabolickým zmenám v pečeni s tvorbou aktívneho derivátu - 3-ketodesogestrel. Desogestrel vykazuje najväčší stupeň selektivity na receptory progesterónu, čo určuje jeho silný progestogénny účinok.

Navyše, jeho androgénny a estrogénny účinok sa prakticky neprejavuje. Zo všetkých v súčasnosti známych progestogénov má desogestrel najvyšší index selektivity účinku. Novín zlepšuje lipidový profil: zvyšuje hladinu „dobrého“ cholesterolu - lipoproteínov s vysokou hustotou, bez ovplyvnenia hladiny lipoproteínov s nízkou hustotou. V aplikácii Novinet, strata krvi je výrazne znížená počas menštruácie, zlepšuje stav kože, najmä v prítomnosti akné. Účinnosť lieku Novinet ako antikoncepcie súvisí s jeho schopnosťou potlačiť funkciu vaječníkov, vrátane inhibície tvorby folikulov. Z tohto hľadiska je Novinet jednou z najlepších antikoncepcií. Frekvencia vedľajších účinkov pri užívaní tejto antikoncepcie je relatívne malá. Stáva sa to spravidla počas prvých troch mesiacov farmakoterapie, keď sa telo prispôsobuje fungovaniu v nových podmienkach. Vedľajšie účinky zároveň nepredstavujú žiadnu hrozbu pre zdravie a pohodu pacienta a takmer úplne prechádzajú do štvrtého cyklu antikoncepčnej farmakoterapie. Vedľajší účinok, charakteristický pre predformované antikoncepcie - zvýšenie telesnej hmotnosti - je u Novinetu oveľa menej častý. Liek má veľmi malý vplyv na hemodynamiku v periférnom cievnom lôžku, a preto nemá výrazný vplyv na hladinu krvného tlaku.

Antikoncepcia Gedeon Richter novinet - recenzie

Negatívne recenzie

Dlho prijímam nové. Už 5 rokov bol rok prestávok. Na začiatku neboli žiadne problémy. Nezaznamenali sa signifikantné poklesy libida a všetkých. Žiadny problém Sú dobre chránené. Menštruácia je zázrak. Neboli žiadne sťažnosti.

Ale tento rok sa zmenil na hrôzu. Závažné zníženie libida. Len hrozné. Nechcem sex vôbec... A pre môjho manžela je to obrovský problém. Začali zdravotné problémy. Najprv cysta vytvorená vo vaječníku. Potom v mliečnej žľaze. Konštantný zápal v maternici. Lekár povedal, že to všetko bolo spôsobené antikoncepčnými tabletkami.

Samozrejme, že je to pohodlné.. Jedíte a neobťažujete sa.

Chráni pred nechceným tehotenstvom, začal chudnúť z nich, zvyšuje prsia

Pekelné bolesti hlavy, depresia, desivé vedľajšie účinky, krvácanie, nevoľnosť môže byť, nie všetky

Ahoj milé dievčatá. Mám 18 rokov. Preto som sa rozhodol použiť OK. Ale čas mi nedovolí ísť do nemocnice, tak som sa rozhodol, že ich vezmem náhodne a že som sa o tom veľmi mýlil.

Ak chcete začať s, na prvý deň ich používania som vyvinul nevoľnosť, závraty. Potom to časom ustupovalo, ale potom začalo peklo! Mal som krvácanie, chute v potravinách sa naopak zhoršovali. Napríklad, videl som jedlo, kúsok a okamžite sa nevoľne pri pohľade na toto jedlo, takže som musel neustále hľadať niečo nové, z ktorého som začal schudnúť, pretože tam bola neustála nevoľnosť. Keď zostali iba 3-4 pilulky (to bolo pred novým rokom a po ňom), začal som mať divoké vedľajšie účinky, zvracal ma z akéhokoľvek jedla, z akéhokoľvek zápachu, zhoršenej pankreatitídy, všade sa objavovali žilné siete, žalúdok, hlava a srdce sa bolelo divoko, Skončil som, ale keď som si vzal posledný, zavolali sanitku, mali na mňa taký zlý účinok. Z výhod môžem len povedať, že prsia sa zvýšili, nie o veľa, ale zvýšila sa a tieto tabletky skutočne chránia pred nechceným tehotenstvom.

Môžem len dodať, že tieto pilulky sú hrozné, k ničomu sa k nim nevrátim.

Novinet ma po potrate vymenoval za gynekológa. Tento KOC je pomerne cenovo dostupný, kúpil som si za 560 dolárov, ale po druhej tablete, všetky intímne oblasti po 12 hodinách bola pokrytá takými blyambami s pľuzgiermi. To všetko bolo sprevádzané divokou bolesťou a svrbením. Pocity boli také, že v noci, keď som nespal z bolesti a nepohodlia, ráno som išiel k dermatológovi, potvrdila spojenie novosti s vyrážkami a povedal, že nie som prvý, sú to časté prípady po COC. Za dva dni som si liek, a vyrážka je veľmi ťažké liečiť. Spracúvam, dezinfikujem, obvaz. Teraz sa nemôžete holiť až do zotavenia. vo všeobecnosti je nepravdepodobné, že sa čoskoro rozhodnem vziať tabletky.

Problémy po vysadení lieku

Nebudem vás zaťažovať fotografiami, inštrukciami o tomto lieku. Na internete veľa z nich. Len rozprávam svoj príbeh.

Vždy som mal nepravidelný cyklus. A ako študent som išiel k lekárovi s požiadavkou na vyriešenie môjho problému. To bolo potom, že bez testovania na hormóny som bol predpísaný Novinet. S vysvetlením, že obsahuje také malé množstvo hormónov, že mi to neublíži. Veril som tomu. Videl som ho 4 roky a bol šťastný: cyklus bol pravidelný a predvídateľný až hodinu.

Ale tieto roky išli a myslel som si, že je čas, aby som vyriešil svoj problém a začal plánovať deti. Jedného dňa som prestal piť pilulky. A začala čakať. To nič. Mesiac oneskorenia. Išiel som k lekárovi, bol som poslaný na ultrazvuk, potom daroval krv na hormóny. Tam, kde sa ukázalo, že moje telo teraz vôbec neprebieha bez tabletiek. Diagnóza: PCOS a výrazne nadhodnotená hladina mužských hormónov (inými slovami, hyperandrogenizmus).

Bol som liečený celý rok. Tak ďaleko k ničomu. Ako sa ukázalo, Novinet ma spočiatku kontraindikoval, pretože nemá antiandrogénny účinok. S nadmernou hladinou mužských hormónov som svoj problém len zhoršil. Ak predtým telo nejako fungovalo, teraz to neurobí. Ale nestratím nádej na uzdravenie.

Nechcem povedať: odstrániť Novinet z výroby alebo nekupujte v lekárňach, nie!

Len vás varujem pred možnými následkami, neopakujte svoje chyby. Pred pridelením OK trvajte na podrobnej analýze hormónov.

A buďte šťastní.

Ak sa ukáže, že hodnotenie je pre niekoho užitočné, znamená to, že som ho nepísal zbytočne.

výhody:

Neexistuje jediné plus

nevýhody:

Hrozné následky, ktoré je ťažké opraviť!

podrobnosti:

Dobrý deň všetci! Chcem sa s vami podeliť o svoje dojmy po použití lieku Novinet. Každý vie, že po štyridsiatich rokoch žena vstupuje do obdobia menopauzy, teda tzv. Menopauzy. Dochádza k zmene v hormonálnom systéme žien. Každá žena ju nesie svojím vlastným spôsobom. Mnohí gynekológovia sa preto snažia zmierniť alebo eliminovať nežiaduce symptómy pomocou hormonálnych liekov, z ktorých jedným je inovácia. Gynekológ ich určil s cieľom normalizovať menštruačný cyklus, pretože mesačné obdobia boli veľmi hojné 5-6 dní, potom boli niekoľko mesiacov neprítomné. A tak liek bol predpísaný a recepcia začala, všetko by bolo v poriadku, ale potom po troch týždňoch začne všetko najzaujímavejšie - postupne sa meniaca nálada zmení na pretrvávajúcu depresiu, objaví sa pokles, a potom je tu úplne nedostatok chuti do jedla, slabosť, ospalosť a triaška v končatinách zníženie libida, až do úplného nezáujem o vášho partnera, v zásade nedostatok záujmu o všetko okolo vás. Človek ako zelenina! Úbytok hmotnosti bol 15 kilogramov za mesiac. Tiež poruchy spánku - nespavosť. Predstaviť! Začali hľadať dôvod, v rodine boli nejaké problémy, ale nie také, ktoré by mohli zasiahnuť tak hlboko! Re-čítať celý internet, a zistil, že táto droga môže viesť k takýmto dôsledkom, av tejto kilometer-dlhé inštrukcie k drogám, potom tiež našli také frázy, ktoré môžu byť represívny stav. A to je absolútne nemožné, aby ju s ľuďmi s arteriálnej hypertenzie a varixy rozšírenie, ako v našom prípade! Liek okamžite prestal užívať a začal dlhodobú liečbu v neurologickom oddelení, ktoré pokračuje dodnes a so špecializovaným gynekológom-endokrinológom. To je skúsenosť s používaním tejto drogy, takže si pred tým, než ju začnete!

výhody:

nevýhody:

Nevyhovuje mi to

podrobnosti:

Pravdepodobne každý z nás, skôr či neskôr zázraky, či by sme mali vyskúšať tabletky.

Vlastne som porodila ženu, ktorá dlhú dobu nešla do gynekológie a rozhodla sa.
Mimochodom, rozhodol som sa po prečítaní recenzií na tejto stránke a absolvovaní niektorých online testov na internete.
To je náhodné. Bez analýzy a bez absolvovania špecialistov. Zareklas, v tom prípade len obviňujte seba.
Áno, nebolo to tak desivé. Pravda, vzal som im presne jeden pľuzgier a rozhodol som sa, že nebudem brať žiadne ďalšie riziká a nebudem sa mučiť.
No, vlasy nevypadli, ako v mnohých recenzií čítať. Nie je na váhe, ale naopak (nejesť po 6), klesol 4 kg. Neexistoval žiadny kozmetický účinok (ale nebol určený v týchto tabletách).
Ale bola tu cystitída (na 3. deň sa toto šťastie začalo)
Masalo 15 dní, to určite nie je pekné.
Menštruácia začala ihneď po užití poslednej pilulky.
Všeobecne platí, že cez víkendy, niekedy môj manžel a ja navštíviť alebo navštíviť nás. A samozrejme na stretnutí pijeme. Nebudem skrývať hriech, pijem viac ako jednu pohár vína. Ale v pokynoch pre tablety povedal, že by ste potom nemali v takých prípadoch spoliehať len na drogy, no, to je dôvod, prečo. A s prášky tu s rovnakou cystitídou, antikoncepčné k ničomu. Myslím, že to nie je moje. Prečo hrať s hormónmi a nie vždy si byť istý výsledkom?
Všeobecne, niečo, čo som si myslel, a rozhodol sa ísť k rovnakému lekárovi. Pravdepodobne vyskúšajte špirálu. Ale to je ďalší príbeh.

výhody:

nevýhody:

Nemal som;

Začal som si brať novinku, pretože som našiel cysty (to je už moja druhá cysta, som 23 rokov). Po 2 dňoch liečby sa moja tvár začala silne uľavovať, aj keď som predtým trpel akné, teraz to bolo len hrozné! Bol to celý tvár! Hrozná nálada! A o sexuálnej túžbe, všeobecne som ticho! Po narodení, všeobecne, sex nie je žiaduce!

Lekár mi pripisoval novinku vo veku 17 rokov Pri ďalšej kontrole sa vo vaječníkoch našla cysta.

Videl som ich podľa očakávania, celkovo som pil 4 záznamy.

Váha: Nehovoriac, že ​​som sa zobudil divoký zhor, ale váha sa začala postupne plaziť.

Pokožka: Po ukončení liečby som začal mať problémy s kožou, ktoré ešte nezmizli, ale uplynuli 4 roky.

Bolesti hlavy: mučia ma z tretej triedy, takže nemôžem primerane diskutovať o vedľajšom účinku lieku.

Kritické dni: pravidelne chodia, bolesť je stále HORRIBLE.

Ochrana pred nechceným tehotenstvom: Ani na túto otázku nemôžem odpovedať, pretože v čase užívania lieku som mal len jeden cieľ - liečiť cystickú ováriu.

výsledok:

- cysta zmizla (toto je najdôležitejšia vec!), 4 roky po liečbe je všetko v poriadku;

- hmotnosť ešte nemôže dosiahnuť predchádzajúcu úroveň (pred ošetrením, hmotnosť zostane rýchlo a bez problémov a od začiatku liečby je veľmi ťažké schudnúť, je rovnako ťažké udržať hmotnosť na mieste);

- Kožné problémy ma v posledných 4 rokoch vyčerpávajú.

V priebehu roka videl novinet. Všetko bolo v poriadku, v poriadku, žiadne vedľajšie účinky. Potom to začalo.. na posledných tabletách mazanice.. Zrušili ho.. Rozhodol som sa nepiť nič, v dôsledku toho mesačné obdobia po dobu 2 mesiacov neprichádzajú.. Teraz opäť liečba. ale inými drogami, pretože noviniet je pre mňa už slabý

Novinet prvýkrát pijem silno, hnačka od druhého dňa užívania pilulky a na týždeň, stráca váhu pred bolesťou v tvári na tvári. Pôsobí na každého iným spôsobom (ľutoval som, že som začal piť. Predpísali zápal primátov.

Videl novín po pôrode, ako to bolo normou. dal špirálu s tým všetkým bolí po 2 rokoch odstránené, začal piť novín znova po 5-6 hodinách, zvracanie sa objavil, studený pot, všetky popraskané, horor všeobecne.

Dobrý deň!

Prvýkrát, keď píšem recenziu na mieste, ale len preto, že som prvýkrát začal užívať hormonálnu antikoncepciu.

Mám 23 rokov. Dôvod, prečo som sa obrátil na gynekológa a chcel piť tento druh pilulky je jednoduchý: za posledných 5 rokov mám veľmi bolestivé obdobia. Na prvý deň menštruácie sa začala nevoľnosť, hnačka a závraty. Nemohol som si vziať lieky proti bolesti, opakujem, cítil som sa nevoľne. Je mi zle tolerovať. Pracujem, v skutočnosti, ako všetci ostatní) A keď tento druh zábavy začína v prvý deň menštruácie - povedať, že to mi bráni hovoriť čokoľvek. Nevoľnosť, závraty sa vyskytli v metre, pri práci, na ulici. Išiel som k gynekológovi.

Gynekológ poslal veľa testov: bilirubín, ALT, AST, glukózu, močovinu, kreatinín, koagulogram, úplný krvný obraz, moč, TSH, ATTPO, ako aj ultrazvuk mliečnych a štítnych žliaz. Toto všetko som hrdinsky prešiel pred Novým rokom. Gynekológ uistil, že bolesť hormonálnych piluliek prejde. Ultrazvuk príveskov bol normálny, analýzy boli normálne a lekár predpísal novinet.

Začal piť od 2 dní menštruácie (január 2016). Z vedľajších účinkov, môžem pomenovať nasledovné (na podmienku, že som kreslil jeden obal TABLETY a DNES začal spievať DRUHÝ):

1. Periodická HEADACHE. Na to, čo obaja sa objavia náhle, a náhle prejsť. 21 dní, keď pilulka pila, bolesť hlavy bola päťkrát, keď som si prestal užívať hlavu 4 dni v rade. Chorá desivá whisky.

2. Akné. Za 2-3 dni recepcie na tele sa začalo objavovať akné, na tvári asi 3. Veľké, subkutánne.

3. Zníženie libida a "inhibícia" alebo ospalosť sú prítomné, ale len mierne, prvé dva body sú oveľa viac rušivé.

Nevoľnosť nebola.

Beriem pilulky o 21.00. Počas prvých dní po užití pilulky som na noc nejedol nič, bál som sa, že sa budem cítiť zle))

Hmotnosti. Som tenký, trochu vážim, ale začal som jesť, ale jesť. Vždy chcem jesť! To sa predtým nestalo. Vrátil som sa o 2 kg, ale potom som ho vyhodil, hrudník sa zvýšil.

Dnes som začal piť druhú pilulku piluliek, počas menštruačného krvácania bolesť žalúdka, až kým som nemohol povedať niečo o bolesti.

Gynekológ povedal, že každých pol roka by sa mali vykonať testy: biochémia (bilirubín, ALT, AST, glukóza, močovina, kreatín a nevyhnutne fibrogén). Opakujem každých 6 mesiacov. Kým naďalej piť pilulky. Ale ak po vykonaní vyššie uvedených testov budú výsledky zlé, prestaňte piť tieto pilulky určite.

Data OK trvala 2 mesiace, všetko podľa inštrukcií. Takmer okamžite sa objavili vedľajšie účinky. po užití ďalšej pilulky sa objavila hrozná nevoľnosť. konštantná ospalosť.. ja strašne posypané akné, ktoré nakoniec bolo veľmi ťažké, aby sa von. tvár, hrudník a chrbát boli v malých pupienkoch. Tak som trpel týmito OK, nakoniec som ich prestal brať. Nevoľnosť a ospalosť sa okamžite zničili, ale museli bojovať s akné. Tu je taká negatívna skúsenosť s používaním antikoncepcie Gedeon Richter novinet. Možno, že sa nehodili len mne. Ale v žiadnom prípade im nebudem radiť.

Neutrálne recenzie

"Novinet" Začal som brať hneď potom, čo som skončil s kŕmením svojho prvého dieťaťa. Zdvihol som liek s gynekológom, verím, že tento druh liekov nemožno prijať na radu priateľky alebo matky. Pokiaľ viem, "Novinet" nie je najmodernejšia a nízko-dávková antikoncepcia, ale ja som bol v ideálnom prípade vhodný, na rozdiel od trojfázového OK, ktorý som sa snažil pred 1 tehotenstvom. Minimálne vedľajšie účinky, som nezískal kilogram hmotnosti, žiadne mazanice. Jediná vec - znížené libido, ale súdiac podľa recenzií, je to pre mnohých. Keď som sa rozhodol pre druhé dieťa, po druhom zrušení som otehotnela v druhom cykle.

výhody:

Menštruácia môže byť dokonca zatlačená dozadu

nevýhody:

porušené, po zrušení, hormóny

podrobnosti:

Novinet, videl som už dlho. Ale v poriadku ste videli vaše obavy.
Akonáhle som začal piť, bol som "zaoblený" v dobrom zmysle tohto slova. Mal som korisť hrudník. Všetko je v poriadku, ale krvácanie pokračovalo veľmi dlho, 19 dní. Začala som pociťovať závraty, ale lekár povedal, že čoskoro bude všetko v poriadku. Tak sa to stalo čoskoro všetko, čo sa zastavilo a mesačne začal prísť o hodinu.
Áno, je to dobrá ochrana pred nechceným tehotenstvom, ale mali by ste ju správne piť. Vypil som to 4 roky v rade bez prerušenia, a potom, keď som sa zastavil, moje vaječníky nechceli spať. Dlho sme sa s lekárom snažili zobudiť, ale bez úspechu. Až po 4-5 mesiacoch sa to podarilo. Nemal som ani svoje obdobie.
Keď bolo treba prestať piť, hrozne sa bála, mnohí sa tučnili, vlasy vyrastali tam, kde to nebolo potrebné. Skončil som, keď som mal trochu šťastie, moja váha prudko klesla v opačnom smere, za týždeň som stratila 10 kg. Ak naopak, neviem, čo by som urobil. Neodporúčam pitie tohto lieku len pre antikoncepciu, len ak je to indikované. To isté ovplyvňuje hormóny.

Trvala asi pol roka, ako metóda antikoncepcie Všeobecne, nie zle, ale libido zmizlo, prestalo sa užívať a po tehotenstve som sa rozhodol skúsiť to znova, bolo by to lepšie.

Pozitívne hodnotenia

Sila 5 rokov. Odporúča môj lekár. Robil každé tri mesiace prestávku. Neboli žiadne problémy. Zarovnal cyklus, kritické dni sú normálne, akné zmizli, dokonca stratil 5 kg za šesť mesiacov. Cítil som sa skvele. Vyliečená mastopatia a zápal vaječníkov. Odporúčam.

Dobrý liek, bol som predpísaný môj osobný gynekológ. Nepozorovali sa žiadne vedľajšie účinky lieku. Súhlasím len s "Novinet", ľahko ovládateľný a manuálne so systémom. V našej obci sa nepredáva, preto si ho objednám z našej lekárne a doveziem z Moskvy.

Môžem povedať, že sa mi táto droga naozaj páči. Zvyčajne existujú niektoré vedľajšie účinky z hormonálnych liekov, ale tento liek len šiel do mojej výhody. Moja váha sa prakticky nezmenila, skôr naopak, postava sa ešte zlepšila. Na emocionálnom pozadí to vôbec neodrážalo: Pozerám sa aj na život s pozitívnym postojom. Okrem toho sú vynikajúce ako antikoncepčné prostriedky. Môj manžel a ja máme nechránený sex, a vďaka tejto droge som otehotnela. A čo je pre mňa najdôležitejšie - akné, ktoré ma neustále trápilo, raz a navždy zmizlo.

výhody:

účinok, nespôsobil vedľajšie účinky

nevýhody:

Pitím hormonálnu antikoncepciu na veľmi dlhú dobu, a bol čas, keď som bol už zle z koliky, nezabudnem vziať pilulku každý deň v rovnakom čase každý deň v roku. A ja som sa rozhodol prestať ich brať. Antikoncepčné tabletky dokonale zapadajú do môjho tela, ale nechať ich, aby nič dobrého, tento nápad neskončil. Cysty sa tvorili na vaječníkoch a prestali chodiť mesačne. Po ultrazvuku mi lekár povedal, aby som pokračoval v užívaní obvyklých hormonálnych kontraceptív, ktoré boli pre mňa vhodné, ale pred tým pili Novinet mesiac. Vysvetliť, že tento konkrétny liek normalizuje prácu vaječníkov, vďaka potrebným hormónom v jeho zložení. Počúval som odporúčanie a okamžite som vyšiel z kliniky a kúpil som si Novinet a ten istý deň som ho začal brať.
Po vypití mesačného kurzu, presnejšie 21 tabliet, po obnovení menštruácie. Zatiaľ čo ona vzala Novinet, ona si nevšimla negatívne dynamiku. Hmotnosť sa vôbec nezmenila, na koži, nechty a vlasy neovplyvnili. O mesiac neskôr som šiel na druhý ultrazvuk, lekár nenašiel cysty. To je určite plus. O tomto lieku nemôžem povedať nič zlého. Možno, keby trvala dlho, všimla si nejakú dynamiku v jednom alebo druhom smere. Po mesačnom pití som sa vrátil k hormonálnym tabletám Lindinet 20. Nepokračoval som v užívaní lieku Novinet kvôli dávke hormónov v prípravku, uprednostňujem mikrodávkovanie. Ale znova, ku každému svojmu. Musí sa vybrať v závislosti od ich svedectva. Ak vám lekár predpísal, mali by ste počúvať, liek mi určite pomohol.

Novinet videl 6 rokov s prestávkami 2 mesiace v roku, páčilo sa mi to, nie drahé, a ja som prišiel, teraz po druhom dieťati sa vrátim na rovnaké pilulky

výhody:

Chráni dobre, dobre, všetky telá žien v norme.

nevýhody:

Bolo mi pridelené piť pred 8 rokmi, kvôli nezrozumiteľnému cyklu a veľmi bolestivej menštruácii vo veku 16 rokov. Menštruácia začala piť menej bolestivé, pred prvým dňom som stratil vedomie od bolesti. Ale potom nepočúvala lekára, ktorý videl tento liek bez prestávok na odpočinok raz ročne. Hodil som ich po 7 rokoch používania, môj manžel a ja sme sa rozhodli mať dieťa. A presne o pol roka neskôr som otehotnela. Počas vyšetrenia po vysadení lieku lekár povedal na ultrazvuku, že všetko je v poriadku s ženskými orgánmi a nevidí žiadne obmedzenia pre koncepciu a testy a šmuhy sú tiež normálne. Cyklus po zrušení sa stal jasným po dobu 28 dní, pri kontrole ovulácie, som si kúpil testy na ovuláciu v lekárni, všetko je tiež jasné, ako v lekárni. A iní hovoria, že hormóny z nich dostávajú tuk, nie sú tehotné. No, na prvom mieste poviem, že by ste nemali sedieť na zvitku a neviem o druhej. Zdalo sa mi, že s predĺženým vstupom bez prerušenia som jasne načas otehotnela.

Zľavy pre veľkoobchodných a stálych zákazníkov

Či už je možné stráviť na nápojoch ako regulonlon alebo novinet čistiť tvár akné a či je škodlivý?

Všetky tabletky sú škodlivé, bez výnimky.

Novinet - návod na použitie, recenzie a antikoncepčné analógy pre antikoncepciu. Formy uvoľnenia. Tablety potiahnuté filmom Ak žena zabudla užiť pilulku včas a po vynechaní viac ako 12 prešlo.

Pri tejto príležitosti by ste sa mali poradiť s odborníkmi. Ak je príčinou akné pri hormonálnych poruchách, potom si môžete vyskúšať priebeh orálnej antikoncepcie. V takýchto prípadoch prideľujte častejšie Diane-35.
PS: Au! Pozrel sa na Nicka - Si muž? Potom, bez konzultácie s lekárom, by sa takéto lieky nemali užívať.

Vzal som si Novinet 1,5 roka, koža tváre sa stala ako dieťa. Na čistenie tváre stačí 3-4 mesiace. Regulon spôsobuje neustály pocit hladu. Z novinu neboli žiadne vedľajšie účinky.

Hormonálne lieky sú bez výnimky škodlivé. Ale musíte ich tiež vziať. Janine mi pomáha.

Ak máte problém s kožou, s najväčšou pravdepodobnosťou máte problém s pečeňou. S hormónmi liečite jednu a druhú. Snažte sa pomôcť sójovej pečeni s prírodnými prípravkami, napríklad "ovesol" jemne čistí pečeň a zároveň sa pokožka zlepší.

Škodlivé. Akné je prejavom vnútorných problémov tela. Snažte sa vyčistiť telo sorbentom Polysorb, ktorého pôsobenie je zamerané nielen na zmiernenie príznakov ochorenia, ale aj na odstránenie príčiny jeho vzniku. Použitie vo forme masiek a interne! Za 2 týždne by malo ísť všetko!

2 ďalšie možnosti - Novinet alebo Janine. Nie som zmätený množstvom ich ceny na 200 rubľov, a 700 je úplne iný, a skutočnosť, že to nebolo napísané v žiadnej z anotácií, ktoré by mohli znížiť Diana pil akné zo mňa, akné zmizla, ale ona sa zotavila o 7 kg.

Dievčatá, ktoré prijali nové? Aké sú recenzie? Ako dlho ste pili? Majte svoje akné preč? Ako skoro?

Prijímam novosť 3 mesiace, predtým som videl Dianu-35 viac ako 2 roky. všetko bolo v poriadku, pimples neplazli, periódy neboli tak silné a s menšou bolesťou nemali vplyv ani na váhu! Išiel som do genetik-endokrinológ, zložil som veľa testov, vrátane hormónov, lekár mi nariadil prejsť na nový! začal zotavovať, a asi 3 mesiace nemajú túžbu mať sex! Takže si myslím, či ho spojiť s novým? možno by sme sa mali vrátiť do Diany-35?
Tu si môžete prezrieť recenzie http://www.woman.ru/beauty/face/thread/3908344/

Od septembra 2012 sa začali objavovať nepravidelnosti hľuzovky na čele, od februára sa k nim pridali červené pimples na ľavej tvári a pravidelne sa objavujú červené pupienky, potom sa objavujú viaceré, niektoré prejdú, iné prichádzajú.

Ja pimply.ya teenager, viem, všetci hovoria, že prejde. ale ako môžem teraz žiť? teraz a nie neskôr ((((

Toner slather Bol som tak zachránený mladosťou

Akné, pupienok na labia minora, hypodermické pupienky.Maska z hliny pre akné Ako sa zbaviť akné na stydké akné po holení, akné na tvári neprejde cez pupienky na tvári akné na tvári v lete akné pimples nové akné pupienky.

Lekáreň je plná akné.

Skúste použiť peroxid vodíka! Pomohlo mi to, ale na noc som vždy rozmazal smotanou!

Kúpiť Zinerit by mal pomôcť náklady asi 400 rubľov alebo 90 UAH 11,5 $

Predám lincomycin alebo levomekol, šmuhy. efektívnu vec

Nemyslite na to, sú to len dočasné problémy, nezaťažujte a neobťažujte sa maličkosťami: -) všetko bude v poriadku.

Tu mám rovnaké odpadky z dyufu, keď prestanem piť podľa schémy a pimples prejsť, aj keď nie, keď som s tým netrpel, teraz nepijem dva dni a moja tvár je omnoho lepšia. A potom som šiel krása pimples, sucho, atď som videl Novinet pred rokom, ale oni mi nevyhovovali.

Používate akné krém? Môžete si umyť tvár mydlom každý deň? Buď si povedzte, že nie ste jediný s týmto problémom, a niektorí ľudia s ním žijú celý život a sú celkom šťastní, pretože sa na to nesoustredia. Žite tak, ako keby ste tento problém nemali.

Poviem vám)))) každý výrobok obsahuje kyselinu salicylovú, hovorím o tom, ako napríklad umývanie gélov atď., Ale obsahujú veľmi málo tejto kyseliny ((((V lekárňach je roztok kyseliny salicylovej utretý na tvári ráno a večer, som si istý, že budete mať akné) na tvári bude menej))))))

Teraz špeciálne ready-made tvárové masky predávať. Urobte postup pre noc a všetko)))

V mojej mladosti mi veľmi pomohli borický alkohol a ranný krém. Tvár bola jasná ako dieťa.

Po prvé, musíte zistiť typ pleti. Iný typ pleti - rôzne prostriedky. Lieky na lieky sú drahé, ale bezpečnejšie. A je to všetko o tvári. Nemôže stláčať, môže zostať hrubé jazvy. Tam bude veľa tipov, ale skutočný, ktorý bude daný lekár. Tam je liek na pitie preč pilulky. Pokiaľ ide o maskovanie, musíte si kúpiť zelený korektor, odstráni červenú.

Povedzte mi, koľko času môžete otehotnieť po užití tabliet Novin? Aký kurz by som mal (-a) užívať, aby sa vaječníky mohli oddýchnuť? Pred užívaním lieku som mal akné a po približne 8 mesiacoch užívania lieku zmizli.

Ak je úplne na okraji, potom hormonálne pilulky pomoc. akné a stopy neopustia... tieto sú ako nové, diane 35.

Upraviť prácu gastrointestinálneho traktu, znížiť sladkosti, odstrániť škody (mínus čipy, coca-cola, žuvačky, atď), venovať osobitnú pozornosť hygiene

Lieky sú škodlivé. Rany na hojenie moču)))

Je potrebné odstrániť príčinu zvnútra. Akné na koži - stav črevnej mikroflóry. Jedzte viac ovocia. Je veľmi chutná a zdravá.

Sex len sex

Novinet, jej tvár sa stala čistejšou, jej obdobie začala chodiť pravidelne, po 8 mesiacoch prestala piť v marci, silná celulitída sa objavila, v apríli boli prvé akné brady nejdú preč, menštruácia trvá 30 dní, 1-2 dni s bolesťou, ostatné dni sú normálne.

Nájsť ružovú vodu, pomáha. Viem, čo robia na Kryme v Alushte.

Myslíte si, že výhoda mikrodose OK ako Yarina, Zhanina, Jess je skvelá oproti bežným ako Lindinet +

Napodiv, tieto moderné OC mi vôbec nevyhovovali. Preto teraz pijem OK predchádzajúcej generácie a všetko je dtt (oh, a ja som bol trápený Yarinou a Jeanine).

Novinet je perorálna antikoncepcia s nízkymi dávkami obsahujúca syntetický estrogén a progestín, najčastejšia a prechodná nevoľnosť, bolesti na hrudníku, akné, bolesti hlavy, opuchy a výkyvy nálady.

Videl som jess. Bolo to hrozné ((hrudník bol veľmi bolestivý a mazanica bola. Bolo to veľmi zlé.
Teraz pijem Lindinet 20, som spokojný so všetkým, moja hruď sa trochu zranila, ale teraz je všetko v poriadku, ani neovplyvňujú moju náladu)

Lindinet 20 je plne 100% analógový Logest. a logest najčastejšie radia gynekológom. so))

Pijem nové.,
Žiadny problém
Percento ochrany

Lindinet je tiež mikrodózový prípravok. Výborné pilulky, mám pre nich len pozitívne recenzie.

Kázam pred prášky Janine, pretože majú nielen antikoncepčný účinok, ale aj liečivý, podarilo sa mi vyliečiť cysty týmito tabletkami. Hoci v prvom mesiaci Zaninovej liečby bola moja hlava zle, moja migréna sa zhoršila.
A páči sa mi aj tabletky Novinetu - z nich zmizli akné a akné, moja tvár sa stala úplne čistou, už som si nevšimol taký účinok z hormonálnych piluliek.
Som stále pre novú generáciu drog, sú to všetci gynekológovia, ktorí im poradia, zrejme sú pokročilejší a menej škodliví.

Novinet http cgclass.ru obsah nh.php? P ytssqrnfw akné neprejde.

Videl rôzne OK (pozorované mnoho, mnoho rokov u jedného špecialistu). Prvýkrát videl Logest - všetko bolo nádherné! Droga bola pre mňa perfektná. Potom Janine - horor! Veľmi bolestivé 7 dní medzi baleniami boli. Skúsil som 1 mesiac. Rygevidon - sa z neho začal zotavovať a neustále vracal. Od nasledujúceho mesiaca začnem Yarin..

Antikoncepčné pilulky: pro a con?

Proti. testované na sebe. už na túto návnadu nespadajú. úplné hormonálne zlyhanie po ukončení recepcie. 5 mesiacov neboli žiadne prípady. našťastie.

Videl dva roky na odporúčanie gynekológa bol zvýšený testosterón. Výsledok - plus 10 kg za posledný rok, celulitída, menšie pavúk žily na bokoch. z pozitívnych - akné na chrbte, očistená pleť tváre. teraz štvrtý mesiac kovininet.

Som pre sovietske ruky! na biely list papiera je napísaný CONDOM! Pamätajte si tieto? ;)

PRO! Vypil som niekoľko rokov Yarina)) niektoré výhody, aj keď som im bol predpísaný aj ako liečba.. hmotnosť je normálna, koža je tiež, bez PMS, bez bolesti, stabilný cyklus)))
a áno, prosím, nemiešajte OK pred desiatimi rokmi a moderné sú úplne iné veci!

Pestujú pečeň.

Pros: ak sa používa správne, žiadne tehotenstvo, správny liek zmierni akné a bolestivú menštruáciu.
Nevýhody: Ak je liek vybraný nesprávne, môžete získať celý zoznam komplikácií - od nadváhy, k hormonálnemu zlyhaniu. No, musíme si neustále pamätať, že si vezmeme pilulku.
Osobne som veľmi rád.

Som zdesený, keď si spomeniem, že sa otrasie, nevoľnosť je jedna vec stojí za to a oveľa viac, keď zrušila chémiu a chémiu v Afrike, keď zrušila, že klobása na dlhú dobu, kým vaječníky zapnuté

Väčšina z týchto javov zmizne samy po 2-3 mesiacoch pravidelného používania tabliet Novinet Ako rýchlo sa zbaviť akné.

Proti. Jeden priateľ začal pestovať fúzy. hrôza

Som za. Samozrejme, musíte sa poradiť s lekárom, čo vám pilulky môžu vyhovovať osobne. Nemám príklady zlého života. Ukončil som kŕmenie a znova si to vezmem. Práve teraz tu sú napísané takéto vášne. Choď k lekárovi. Všetko rôznymi spôsobmi. Tablety sú drahé, lacné.

Zlyhanie hormonálneho cyklu, v určitom štádiu, zastaví vývoj plodu (čo vedie k bezdetnosti, pretože všetky počaté embryá sa prestanú vyvíjať), neplodnosť, závažné tehotenstvo. a to nie je všetko! Mimochodom! Hormonálne látky na ochranu plodu sú prísne zakázané! Kondómy a intímny životný cyklus. A pokiaľ ide o cyklus správne, aby nedošlo k otehotneniu, lekár vám povie všetko (a lepšie si ho prečítajte v odbornej literatúre).

Som proti, drahé, neustále si pamätám, je to nevyhnutné, je to zlé pre zdravie, som za špirálou.

Neboli žiadne vedľajšie účinky, môj gynekológ, tak aj ja. otehotneli v prvom cykle po zrušení. Jediné negatívne je zapamätať si ich piť

Novinet mi nevyhovoval. Akné sa objavil na tvári, stal sa podráždený a. Túžba úplne zanikla a prijímam s ňou aj dlhý čas. cyklus sa vrátil do normálu a bolesť prešla. Osobne sa mi to páči. Áno, a cena si nemôže dovoliť zasiahnuť. nie je lepšie. hoci by mi to nevadilo.

Ak nie sú žiadne problémy s pečeňou a žlčníkom, potom je to splatné, ale len na individuálny výber, a nie je odporučené priateľky. -)))

Snažil som sa piť v mojej mladosti, pretože môj mesačný škvrny po celú dobu av zlom čase, uprostred medzi menštruáciami, nie je potrebné piť tento svinstvo.

Som za. Píla NOVINET, as zrušená po pol roku presne otehotnela. niektoré poruchy a dokonca aj pupienky prešli a vo všeobecnosti sa stav zlepšil. Hlavná vec je, že váš génológ ho zdvihol.

Som za to všetko. Mám chronický zápal príveskov. Antikoncepcia predpísaná na liečbu. Predtým, ako mi bola predpísaná menštruácia bola veľmi bolestivá, musela som byť v nemocnici každý rok počas exacerbácie. Keď začali piť svoje periódy bezbolestne, tehotenstvo sa nevyskytlo a nemocnica s exacerbáciou už nešla do postele.

Pre.. Išiel som k lekárovi, bol som testovaný na hormóny, a na základe nich zdvihol vhodný liek pre mňa... 1,5 roka videl a radoval sa... sa neobnovila, koža sa zlepšila, menštruácia menej bolestivá, nedostatok PMS. potom otehotnieť od prvého pokusu

Užívam Novinet 2 mesiace, mám bolesti hlavy a pokožku na tvári sa zhoršila, moja koža je suchá, akné sa objavilo, že nezmizne, môžem okamžite prejsť na inú podobnú antikoncepciu? Čo poradiť?

Samozrejme, vyberte si kompetentného lekára a nebudú žiadne problémy.

Som za predpokladu, že ich vyberie lekár. Sám som už veľa rokov pil, tehotenstvo začalo hneď po zrušení, zlepšil sa stav kože a vlasov.

Som za to všetko. Neexistujú žiadne mínusy, ale koľko výhod. Mesačne ísť menej dní a číslo, mesačne môže byť odložené alebo bližšie. žalúdok a hrudník nebolí. hlavná vec, ktorú by vybral lekár

Mám od nich závraty, ak by to nebolo za týchto okolností - nikdy by som ich neodmietol

Mal som dva mesiace po pôrode a aké antikoncepčné prostriedky môžem piť, aby boli dobré a lacné.

To vám môže poradiť len váš gynekológ.

6 dôvodov, prečo akné nejde preč. Ak trpíte akné, potom ste pravdepodobne už vyskúšali veľa nástrojov na boj proti akné a iné vyrážky na koži.

Lepšie používať kondómy teraz. Kŕmite dieťa, ako ho chápem.

Áno, kúpiť nejaké - budete rast tuku, budete zarastať akné, vaše vlasy budú rásť po celom tele, dostanete kraasaaaaaavitsa! !

I SPIRAL DODÁVANÉ, veľmi pohodlné. Nič horšie ako tablety. A radím vám.

Ak dojčíte, nie sú povolené žiadne tabletky. Ale aj keď nie, je lepšie začať v roku, keď je hormonálne pozadie úplne obnovené

Novinet tiež charakterizuje rad terapeutických oblastí vplyvu, najmä je to Pred prijatím týchto piluliek, musíte podstúpiť vyšetrenie.Okrem toho sa začalo objavovať akné a akné nielen na tvári, ale aj na zadnej strane hrudníka.

Dávam prednosť špirále.

Miláčik, tak k lekárovi, a nie tu.

Iba lekár vám povie, že vaše testy na hormonálne pozadie nevidíme. prečo pilulky. môže špirála?

Aký liek si vybrať z určeného gynekológa a prečo, z akej hmotnosti nie je získaná? 1) Logest 2) Femoden 3) Tri Merci

Vzal tri-regol - nezískal váhu.

Novinet s akné. Strana 1. Obvykle prechádza všetko na 1 noc. Želám všetkým chorým ľuďom, aby sa zotavili po prvýkrát. Z rán zomrela na scéne 61-ročná pimple.

Vzal som Tri-Mersey, hmotnosť išla dole. Z vedľajších účinkov - pokles pohlavia.

Verím iba nemeckej spoločnosti Schering !! !
Radím Logest, najviac noskodozirovanny OK! Váha nezíska!
Videl som to už 3 roky!
Ako možnosť Yarin!
Len prvý darovať krv pre hormóny, aby nedošlo k vytvoreniu si ďalšie zdravotné problémy! !
Veľa šťastia!

Je lepšie ísť nie jednoduchému gynekológovi, ale gynekológovi-endokrinológovi. Z týchto liekov možno povedať len o troch-merci. Môj priateľ bol predpísaný lekárom, jej váha išla dole.

Vzala si Logest, nezískala na váhe

Tretí mesiac pijem Novinet, všetko sa mi zdá byť celkom dobré, ale moja telesná teplota stúpla na 37. Nezmizne, som z tónu a zajtra potrebujem fotiť a bohužiaľ sa objavil veľký pupienok.

Logest, prijať na dva roky, dokonca tenké z nejakého dôvodu

Logest a len on! Hmotnosť nie je od neho získaná, naopak - listy. Dokonca aj ona ho raz vzala - stratila 5 kg. Menštruácia na recepcii nespôsobuje problémy. Žiadna bolesť.
Verte mi, osobne som z Logestu nikdy nepoznal žiadne vedľajšie účinky.

Yarina bola prepustená ku mne hneď po analýze hormónov. prečo si vyberiete z... darovať krv..

Vzal som si Logest - nevšimol som si žiadne vedľajšie účinky. tak čo Logest môže povedať len pozitívne. a čo sa týka prírastku hmotnosti, je to veľmi, veľmi individuálne. Koniec koncov, môže sa stať, že sto ľudí vám napíše, že sa z preperetu N nezlepšujú a budete ako prvý zvyšovať hmotnosť. Ak váš gynekológ predpísal tri lieky podľa vášho výberu, potom si vyberte tú, na ktorú leží "duša".
Veľa šťastia!

Vymenovaný novín, pred 4 rokmi podstúpil chemoterapiu. Pri hojných kožných léziách je neprijateľná samoliečba akné, boj proti vyrážkam vyžaduje komplexnú pupienok, pupienky na tvári dieťaťa netrvajú dlho.

Videl som logest. Váha nezískala, len mu bolela hlava. Ale je to čisto individuálne.

A prečo neskúsiť Yarina? Nový liek, môžete dokonca schudnúť z neho, ale samozrejme to stojí o niečo drahšie, ale lepšie. To tiež pomáha zbaviť sa akné na koži, ak existuje.

Mal som váhový prírastok z trimercie a iných momentov, pamätám si ho s hrôzou, vzal som Janine- výborný

Saw logest. žiadne vedľajšie účinky. dávky hormónov sú minimálne. ale nový je len hrozné!

Logest na 8 rokov neovplyvnila hmotnosť.

Ak novinet bol prijatý v súlade s pokynmi a tam boli žiadne problémy, potom tehotenstvo je sotva možné.Vajcia a citrónová šťava tiež pomáha, ale je lepšie použiť miesto na akné, pretože použitie všetkých tvár na bielenie, respektíve celú tvár, čo spôsobuje stopy stopy prejsť rýchlo.

Čítal som a čudujem sa., Prečo sa nikto nepýtal, či je potrebné brať hormonálnu liečbu? Žil som život a nikdy som ich nepil., Intervencia v prirodzených cykloch v žiadnom prípade neprechádza bez stopy.

Pijem Logest a úprimne vám poviem drahý Ksenia, že som nezískal jeden gram hmotnosti, pretože ten chudý bol a zostal

Ak je to antikoncepcia, potom som vzal Dianu 35, nezískal som váhu.

Logest, určite. Raz som čelil tejto dileme, konzultoval s viac ako jedným lekárom a dospel k záveru, že Logest. A nie je mi to ľúto. Po dobu 3 rokov užívania Logestu sa hmotnosť nezvýšila, pretože tento liek obsahuje mikro dávky hormónov. A to je dôležité nielen pre váhu, ale aj pre celé telo.

Všetky sú rovnaké, berú najlacnejšie

Určite sa priznať, že neprejdú akné na tvári, naopak, zaberajú nové odrazové mostíky. Dôvodom môže byť vnútri tela, pretože koža je indikátorom všetkého, čo sa stane telu.

Je to pravda o výkrmových tabletkách?

Pila som Morvellon, neexistujú žiadne kontraindikácie pre váhu. A to, čo som videl, bolo choré.

Pupienok nezmizne veľmi dlho. Subkutánne akné na tvári cesty roztoku Niektorí ľudia majú po fajčení veľké, zapálené akné, vrátane podkožného, ​​a pokračujú veľmi dlho.

Nie, nedostávajte tuk

Záleží na tom, či sú hormonálne alebo nie. Potrebujem radu lekára

1. Informujte sa u svojho lekára.
2. Vyskúšajte hormóny
3. Na základe výsledkov testu vyberte tablety.
4. Nakoniec zastavte, počúvajte priateľov.

Ak máte hormonálne poruchy, potom sa lepšie.

V závislosti od vášho tela.

Neprejdite výber. Ludmila, Samara sa pýta: Žila pre sexuálny život 8 mesiacov, videla novosť, rozišla sa s chlapom, po 2-3 týždňoch výber hnedej farby začal ako nejaký druh séra s obilím.

Obnovil som sa, ale nemôžem sa sťažovať, pretože mi to neublížilo.

Ženské hormóny po užívaní po 2 hodinách spôsobujú pocit hladu, takže je lepšie piť v noci, aby bol hlad vo sne. Pijem antikoncepciu sám - som stratil 7 kg hmotnosti, akné odišiel, som rast vlasov na nohy veľmi pomaly - som odstrániť 2-3 krát ročne s voskom. Ale v každom prípade, hormóny by mali byť vybrané vášho gynekológa a endokrinológa, podľa vášho stavu, veku a existujúcich chorôb. Mimochodom, pri užívaní antikoncepcie sa zvyšuje zrážanlivosť krvi a ak fajčíte, existuje riziko trombózy.

Nekupujte len hormonálne áno, to je všetko. Ale vo všeobecnosti ste urobili správnu vec, aby ste sa poradili s lekárom. S týmito tabletkami nie je vtip.

1-2 kg sa považuje za normu
existuje názor, že onkológovia sú proti užívaniu harmonických drog, zároveň gynekológovia trvajú na ich používaní
potom sa vy a hlava rozhodnete správne!

Záleží na vašom oganizma. Nechajte si lekárku vybrať pilulku individuálne. NOVINET-píla a ako to bolo 47 kg. zostal

Čistá, hladká, dobre upravená pokožka - sen každej dievčatá. Toto je hlavné kritérium ženskej krásy. Vzhľad akné spravidla ovplyvňuje mladé dievčatá alebo ženy rôzneho veku v období pred menštruáciou.

Antikoncepčné pilulky.

Zo všetkých antikoncepčných prostriedkov sa tuk. nikdy nemôžete otehotnieť v budúcnosti.
každý má iné telo a reakciu na tieto tabletky. ak sa človek nezlepšil, nie skutočnosť, že sa nikto nezlepší

Novynette Novinet Ale akné na tvári a pápež šiel, mesačné obdobia deň začal bez meškania, aj keď to trpelo pred prijatím novosti.

Pijem Janine po pôrode a pred tehotenstvom som sa priblížil.

Videl som ich na dlhú dobu, nedostal tuk

Hmotnosť sa môže líšiť od akejkoľvek antikoncepcie, a to ako hore, tak aj dole. Všetko je individuálne. Kým si to nevyskúšate sami, je zbytočné poradiť. Skutočnosť, že jeden cukor, ďalšia horkosť.

Pijem novinku (nie kvapku nadbytočnej) (
Regulon tiež videl predtým. Zvýšená súčasná veľkosť Tsytského))))

Vypil som Janine, naozaj sa mi páčilo, neboli žiadne vedľajšie účinky, pil som 9 mesiacov, aby som povedal, že som sa zotavil, som tak bacuľatý, niektorí z nich dokonca schudnú, aj keď sexuálne, túžba padá pod sokel, nechceš muža

Čo robiť, keď akné na tvári neprejde? Túto otázku kladú mnohí používatelia internetu, ale stáva sa, že vyskúšate veľa kozmetiky a akné nezmizne.

Ak sú pilulky zvolené správne, potom nedostanete tuk, často dokonca strácajú hmotnosť, ak začnete užívať tuk, to znamená, že sa vám to nehodí, povedzte svojmu lekárovi a ona vás nahradí, stratila som hmotnosť z piluliek (boli zdvihnutí na mojom ultrazvuku a mojej krvi), ale ako pitie som okamžite pridala váha silne: (rovnako ako kvasinky 5 kg prilepené.. a klesol počas príjmu 3 kg (7 mesiacov podľa lekárskych indikácií videl) a všetci priatelia, ktorí pili, a potom hodil - dať na tuk! Videl som prvý Belar, od Odpusť ich, tam bola hrozná črevná porucha a potom ma lekár nahradil belarou, stolička prišla, ale Rmu, ale problémy s črevami stále zostali, vyfúkol som ho pilulkami: (

Všetko rôznymi spôsobmi. Práve naopak, stratila som váhu. A hrudník sa zvýšil. Bol som pridelený piť alebo Janine alebo Regulon. V tej dobe som si vybral regulon, pretože je to lacnejšie.

I "Janine" pil 5 mesiacov., Som nesedel, libido znížené, trvalé krvácanie... Po zrušení som sa tiež vrátil o 7 kg.

Pijem CHLOE. už 7 mesiacov. Neviem, ako je všetko v poriadku s ostatnými, nepozorujem žiadne vedľajšie účinky. Neviem, kto je tam ťažší vo veľmi malej dávke, ako bol predtým.

Z akejkoľvek antikoncepcie sa nemusí začať menštruačný pot. Ak v budúcnosti chcete dieťa. nestojí za to.

A piť Novinet, aby sa zbavili akné nestojí za to, spravidla Diana-35 je predpísané na to. Mimochodom, Novinet je veľmi zastaraný, pridelili mu Novinet, pred 4 rokmi bol ukončený cyklus chemoterapie.

Inšpirovaný ďalšou otázkou) otázka o antikoncepcii.

Nikdy som v mojom notebooku nepoužil antivírusový softvér. a zároveň som nikdy nebral vírus :)

Novin Akné Kto je to, tento nekontrolovateľný akné môže byť zastrelený, ak sa snažím. Lahodný čaj, čistá miestnosť, šumivé prejsť oknom jazera. neznesiteľné teplo a neprekonateľné.

Pre mňa to najlepšie boli "Yarin", nezlepšili sa a neboli žiadne vedľajšie účinky.

Ak chcete byť úprimný, lekár by sa mal zaoberať týmto problémom, antikoncepčný gynekológ ma vyzdvihol, nehovorím meno, nepil som ich takmer 5 rokov, nepozoroval som žiadne vedľajšie účinky, nezlepšil som sa, cyklus sa usadil

Ak vám gynekológ odporúča po dvoch fázach testovania na hormóny, potom nebudú žiadne vedľajšie účinky.

Čo je lepšie - otázka bez odpovede. Všetko individuálne, čo vyhovuje vášmu priateľovi, vám nemusí vyhovovať a naopak.
Osobne som sa z užívania antikoncepcie neobnovil, údaj zostal štíhly. Menštruácia sa stala menej hojnou a menej bolestivou, stav pokožky tváre sa zlepšil. Neexistoval žiadny negatívny vplyv ani na príťažlivosť. Vedľajšie účinky - výkyvy nálady v prvom mesiaci vstupu, mierne krvavé mdloby, v nasledujúcich mesiacoch sa môže zvýšiť citlivosť prsníka, môže sa znížiť množstvo prírodného maziva. Ale všetko je tiež veľmi individuálne.
Stanovisko je celkovo pozitívne. Ak budete užívať prísne podľa pokynov, potom je to pravdepodobne najspoľahlivejší spôsob antikoncepcie.

Pijem "Novinet", naopak, schudol som, menštruácia je bezbolestná a šmuhy, môj gynekológ ich predpísal po narodení, aby sa zachoval a normalizoval cyklus

Gulia. Saw novosť 3 mesiace, všetko bolo v poriadku a pimples prešiel, ale potom 1 mesiac zabudol vziať je včas. Potom pokračovala v tom, že si to znova zobrala - v dôsledku toho sa akné dostalo ešte viac, vlasy boli zošrotované a ďalej.

Je potrebné zvoliť individuálne. Hormonálne pozadie je pre každého iné, niektoré z nich sa vôbec nehodia. Vo všeobecnosti sa z nich neobnovujú a ak sa vyberú správne, nie sú žiadne vedľajšie účinky. Mesačné bezbolestné sa stali niektorými.

Nenechajte sa lepšie. všetky tieto príbehy sú lopaty nezmysel!
Pijem Janine, žiadne problémy

Nekupujte na radu priateľov a z internetu, ste. Ditch vaše zdravie

Z moderného ok nie výkrm. Mesačne rovnako kratšie a bez bolesti, dobre, možno minimum a vždy presne vedieť, kedy prídu. Ak napríklad spadnete na dovolenku, môžete sa pohybovať. Saw už niekoľko rôznych a budem piť.

Otázka o orálnej antikoncepcii!

1. škodlivé, dokonca veľmi.
2. Nedoporučuje sa. zakaždým, keď zrušenie môže spôsobiť hormonálne zlyhanie a tak ďalej. Neničte svoje telo. tam je špirála, sviečky, rovnaké kondómy.

Včera v noci, vyrážka a svrbenie sa objavil na mojej tvári, že nejde preč? Nové akné na tvári sa objavil je možné vzhľad tohto vyrážka z novinetu? Skontroloval som len test, boli tam dva prúžky?

Celý život som dal špirálu. Žiadny problém Akonáhle v "interdismenok" som použil Farmax masť. Tiež skvelé.

Špirála tiež nie je vhodná pre každého.. lekár mi predpísal Dimia.. dobré pilulky.. ale drahé. a raz nepravidelné sú pilulky, ktoré musíte piť pred alebo po úkone

Neustále. Pijem, nevidel som žiadnu škodu. Ak nechcete piť, kondóm. Špirála xs.

Tento odpad sa musí neustále brať každý deň. Ľahšie kvalitné pneumatiky.
Ak pilulky, potom je potrebné vyzdvihnúť vhodné, testy prejsť, mám veľa priateľov "rozbil" z OK. Jeden od 52 do 70 kg.

Pijem nové, pimples sú preč, či sa vrátiť po zrušení? Manek 13.03.2011, 10 25 06. Kto vzal? koža bola najčistejšia, nie pupienok. teraz prestal piť, chcem mať dieťa. akné vyliezli. nemajú čas prejsť. Neviem ako byť.

Prijímam novosť po prvom tehotenstve 5 rokov a teraz už tri roky. Hmotnosť je zvyčajne ešte tenšia spočiatku, žiadne nové strie. Som rád, ale so špirálou som mal tehotenstvo (výsledok) potrat, ktorý vyprovokoval túto špirálu)

Prijímam milý ok, nenosí od nich. Koža a vlasy sa stali lepšími, akné preč. Ale musia byť brané bez prerušenia.

Mám 13 rokov a mám akné. Dnes sme šli k dermatológovi, predpísal mi všetko.

Mydlo umyť týždeň a všetko prejde

Konzultácie k téme - Akné po zrušení Novinetu - Dobré popoludnie! Už dlho vidíte pilulky na kontrolu pôrodnosti, aby ste ich chránili pred Čo robiť? Prečo nedostanete akné od Jessa? Môžete urobiť nejaké testy a opýtať sa svojho lekára. ďakujem!

Myslím, že to bol rozvod za peniaze. Pokiaľ si spomínam, neliečil som akné a oni sami odišli do veku 18 rokov. To je vek.

Keby som bol tebou, vôbec by som ich nepil, len by to bolo lepšie, začni celý zdravý životný štýl a pôjdu nejaký čas.

No, neviem o medikácii! ale všeobecne, ak je pokožka tváre dobre nasledovaná, potom nebudú! Mám 2 pupienky v mojom živote)

Je nepravdepodobné, že by zmizli vôbec. Akné vo vašom veku je čisto hormonálny jav. A bol Vám predpísaný tetracyklín - toto je antibiotikum, to znamená látka, ktorá inhibuje rast baktérií a všetkých druhov vitamínov a pribiotík.
V skutočnosti, akné začne okamžite zmiznúť, ak začnete užívať antikoncepčné pilulky Novinet. A môžete sa pokúsiť prejsť hardvérovými metódami.

Daňové... známy problém! Otrite tinktúru nechtíka (predáva sa v lekárni)
Pomáha to! V žiadnom prípade netierajte všetky druhy krémov, stoja veľa, a tam je takmer žiadny účinok, a môžu spôsobiť podráždenie kože!
Takže tinktúra z nechtíka na vatu, a utrite si tvár ráno a večer! Neexistuje žiadna chémia! :) Tiež pomáha ako)))

Táto katastrofa začala v 14 a neprešiel. Po jednom mesiaci od akné FULLY zmizol, už päť rokov mi Novinet verne slúžil - neboli žiadne zlyhania. Stojí však za to venovať pozornosť tomu, že je lepšie piť tabletky v rovnakú hodinu každý deň.

Kto v tomto veku nemal akné, veril, zmeškal dospievanie... Je dôležité, aby sme sa s nimi mohli vysporiadať, a nie preto, aby ste už museli ísť k lekárovi. Mal som aj jeden. Kúpil som infúziu nechtíka v lekárni a pravidelne si trel postihnutú pokožku. kúpiť a vyskúšať to isté... Stojí to za vtipný cent. A môžete si to urobiť pre budúcnosť, ak Calendula rastie vo vašich okrajoch v kvetinových záhonoch. Pozrite sa na túto kvetinu a zistite, ako urobiť infúziu (môžete na vodku) naučiť sa na internete.

Zinkteral pri kombinovanom použití znižuje intestinálnu absorpciu medených a tetracyklínových liekov.
Jedným z kontraindikácií na použitie Differinu je použitie vysušovačov pokožky (prípravkov síry, zinku atď.).
Namiesto rodičov by som sa zamyslel nad vhodnosťou úloh, ktoré urobil dermatológ.

Niektoré pilulky sú zvláštne. Akné v adolescencii sa zvyšuje v dôsledku problémov, ako sú zvýšené hladiny mužských hormónov (androgénov), zvýšená tvorba kožného mazu, zvýšená keratinizácia kože, takže musíte mať tie nástroje, ktoré tieto veci zničia. Pre dievčatá je to stále možné antikoncepčné, ale s mysľou. No, antibakteriálne..

Správna výživa (nič tučné, múka, sladká, údená, rýchle občerstvenie, atď), čistenie tela s polysorb a rovnakú masku robiť pre tvár. Ja osobne som sa zbavil akné

Ako sa zbaviť pupienkov?

Calendula tinkture tuk

Pila Novinet podľa schémy 4-3-2-1 a pokračovala v užívaní tabletiek ďalej. Daub sa na pár dní zastavil a začal znovu, bez akéhokoľvek odkladu menštruácie, ale akné nezmizne, pijem po tomto oneskorení na 4. mesiac.

Umyte si tvár s mydlom, od mňa tiež, od zvyku, všetko je tak rovno. A to je najlepšie pomôcť krém krémy na prírodné bylinky, koža ako nikto iný.

Najprv je potrebné navštíviť kozmetičku, aby urobil očistný alebo chemický peeling a vybral kozmetiku na starostlivosť o tvár. Jedno dieťa mydlo a nechtík nepomôže. Túto vec môžete zhoršiť.

Poviem, ako skúsený bojovník z nich môže len pomôcť lieku, spolu s vhodnou starostlivosťou, poviem, že to pomohlo: Zenerit a krém na kožu, môžete tiež vyskúšať trojstupňovú klinickú líniu, ale ak je koža náchylná do sucha, potom by ste sa nemali snažiť bezbožne vyschnúť, môžete tiež vyskúšať séria farmaceutickej kozmetiky La Rosh predstavujú alebo Vichy. A samozrejme, nejedzte korenené a vyprážané a veľa sladké počas liečby.

Existujú stovky takýchto otázok! pozrite sa do vyhľadávania!

Je mi veľmi ľúto, že som poslúchla lekára, ktorý predpísal novinet bez testov, a jeho následky sa doposiaľ nepodarilo, hoci o niečo viac ako jeden rok už uplynul.

Radiť dobrý liek na akné! Čo vám pomohlo. Sakra, že to dostali.

Musíme ísť do kože. Existuje antibiotikum pre akútne stavy akné.

Akné nie je taký problém, takže je to v poriadku priradiť mi to, pretože potom, čo som prestala piť, bolo to jes, tam bolo viac problémov. - Pijem novinku 4. mesiac, ale ja som na hlavný účel drogy, a vyrážka bola preč za 3 mesiace, som im.

Opaľovanie, opaľovanie a ultrafialové žiarenie)
a všetky druhy mastí sú nezmysly.

Kúpiť v lekárni salicylový alkohol. pomáha dobre.

Klirasil, vrtuľa, je gél na fleece a škvrnu akné

Novinet, akné na tvári vystúpili a bolesť v hrudníku Chcem sa zmeniť na iných, myslím, že na Yarin Ak chcete získať akné, Diana 35 predo mnou má akné na nervy? V poslednej dobe tam bolo veľa. prečo mnoho 16-ročných mladých ľudí pokračuje v našej.

Antikoncepčné pilulky novinet, samozrejme, po porade s lekárom, a dokonca aj gel kuriosin

Choďte do športu, pohnite sa viac. Metabolizmus sa zrýchli a všetko prejde. A jesť menej mäsa.

Pomohol vám Saved Guard Guard a Day Face Cream! Umyte dvakrát denne! Ďalšie letné spálenie slnkom je užitočné, znižuje sekréciu mazu žliaz. Sauna alebo kúpeľ!

Stieranie kozieho jedla a nespí s pimply chlapcami, to je typ stafylokokovej infekcie, môžete jesť antibiotikum, ale počínajúc žralokom môže pomôcť.

Súhlasím. všetko je v poriadku, akné preč, menštruácia príde ako hodiny. Nestalo sa mi lepšie na gram, novinet je lepší, prenáša sa veľmi dobre, nezlepšilo sa, nebolo akné.

Malo by sa dobre pochopiť, že akné sa neobjaví z nejakého dôvodu a neexistuje pre nich žiadny univerzálny prostriedok. Celým bodom je, že každý má akné z rôznych dôvodov. V niektorých dospievania, dôvod je jasný, v iných príčina akné leží v jednej frázy - čo je vo vnútri, a na tvári. Uistite sa, že viete, čo spôsobilo ochorenie kože pred začatím liečiť. Jediným dokázaným liekom je návšteva dermatológa. Ten, ktorý pochopil dôvod svojho vzhľadu, si vyberie jediný liek, ktorý je pre vás to pravé.

1) Síra masť
2) Diéta a zdravý životný štýl (zjavne problémy s obličkami a pečeňou). Sladká, mastná múka nie je možná. Nie je možné opekať a nie "odpadky z potravín" (Pepsi, hamburgery, pizza, hranolky, atď. Plody plodnej americkej civilizácie)
3) Neotierajte tvár. A ak sa utiera, potom len s niečím jedinečne sterilným! Napríklad vreckovku alebo uterák, ktorý bol predtým varený s práškom. A raz utrite a hodíte do práčovne!
4) Nestláčajte pupienky. A ak on sám otvoril dezinfekciu kolínskou alebo hydroperitovou pilulkou (peroxid vodíka)
5) Nedotýkajte sa tvárou za žiadnych okolností poduškami rúk (zvyčajne sú špinavé). No, okrem tej zadnej časti ruky.

Akné krém hydratačné Garnier "Pure Skin Active" t

Badyi masky s peroxidom (vyberte si vhodný recept na internete) + zdravé jedlo (bez sódy a rýchleho občerstvenia - je lepšie, aby ste ešte nič neprišli!

Choďte do kozmetiky, a ešte lepšie, skontrolujte svoje zdravie, možno gastrointestinálny trakt môže bórax.

Dievčatá, ktoré užívajú alebo užívajú liek Novinet, z neho mali akné, nemohli sme sa zbaviť tela, s najväčšou pravdepodobnosťou.

Aké sú najlepšie antikoncepcie?

Váš lekár Vám poradí.

Tu, s tým všetkým, gynekológ-endokrinológ mi predpísal novinku na 3 mesiace. Začal som piť od prvého dňa cyklu, na 7. pilulky začali vylievať málo. prejdú? môžu sa veci zhoršiť? Len sa bojí pokračovať v pití.

Ktoré sú proti koncepcii))))

Je potrebné náhodne vyzdvihnúť a lekári tiež predpisujú. ale toto je najlepší spôsob ochrany, verte mi.

Saw nové dva roky a nevšimol strane - hmotnosť je normálne, akné a ospalosť nebola, s libid, taky, všetko je v poriadku, až po zrušení, vlasy začali strašne padať. Gynekológ povedal, že táto strana je veľmi často prípad všetkých antikoncepčných prostriedkov, pretože hormonálne zmeny.

Pred tromi mesiacmi sa na tvári objavila akné a neodchádza, nikdy predtým sa to nestalo. Môže to byť vedľajší účinok Charozetty? Má Novinet naozaj regulovať cyklus a pomôcť zbaviť sa akné?